Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Édesanyák, mit gondoltok...

Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.

Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.

Hogy jönnek ehhez?

Mit képzelnek magukról?

Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!

2013. máj. 9. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
40%

nem hiszem hogy lesz, mert még a törvénysértéseket is megtűrik ezek a moderátorok.... persze kettős mérce megvan, mert csak az egyik oldalról tűrik meg, hát gondolom kik ülhetnek ott..

másrészről meg, igenis megtörténtek azok a dolgok, amikre bizonyíték is van, és izrael gyalázatos viselkedésére megannyi bizonyíték van: dokumentumok, videofelvételek stbstb....

az, hogy te a saját is neoliba világodban élsz és a szocionisták tömik a szádba a szavakat, az a te problémád, arra senki nem kíváncsi

2013. máj. 27. 14:23
 62/77 anonim ***** válasza:
54%
Miért az jobb amit a szélsőjobb mond?? Szándékosan össze uszítani két népet. Gyűlölet nem megoldás semmire. Egyébként arról h dokumentumok vannak meg ilyenek nem sokat számítanak mikor ti is tagadjátok a holokausztot amit sok dokumentum igazol.
2013. máj. 27. 14:27
 63/77 anonim ***** válasza:
93%

Ez mekkora baromság!

Nem tudtok valami mással foglalkozni, aminek esetleg jelentősége is van, mint hogy óvodások jelmezén tépitek a szátokat?

2013. máj. 27. 15:52
 64/77 anonim ***** válasza:

itt nem a jelmezről van szó, hanem arról, hogy már ebbe is belepofátlankodtak.. és ezeknek semmi sem szent.

és utolsó előtti, kik azok a "ti"? másrészt meg nagy bölcsességre vall tőletek, hogy bizonyított dolgokat letagadtok, erre lehet építkezni.

2013. máj. 27. 16:23
 65/77 anonim ***** válasza:
19%

"Nem tudtok valami mással foglalkozni, aminek esetleg jelentősége is van, mint hogy óvodások jelmezén tépitek a szátokat?"

Nem, mivel nektek liberálisoknak minden csekély értékű, amely a ti elfogadott beteges nézeteitekkel nem fér össze. Teljesen mindegy, mi az, mindig jön a "sokkal nagyobb problémák vannak az országban, mint ez" vagy a "nem tudtok komolyabb dolgokkal foglalkozni?"

Holott nektek azok a "sokkal nagyobb problémák" a kirekesztés, meg a rasszizmus meg az antiszemitizmus. Na ennél vannak az országban sokkal nagyobb problémák. Például az izraeli terjeszkedés, vagy Magyarország Izrael általi felvásárlása, amelyről rendre hallgattok, vagy jön a szánalmas magyarázkodás róla.

Mi magyar emberek vagyunk, akikbe még szorult némi nemzeti öntudat, és nem szeretnénk, ha eladná bárki is az országot, és ha a gyermekeinknek Magyarországon, nem pedig új-Izraelben kellene felnőnie. És nem adtuk el a lelkünket egy tál lencséért néhány nyugati beteges eszméért. Kielégítő válasz? Ja, és nyugodtan lepontozhatnak a liberók, az igazság attól még igazság marad! ;)

2013. máj. 27. 17:55
 66/77 anonim ***** válasza:
Azzal nincs gond, hogy van benned nemzeti érzés mindenki maga dönti el mit tart fontosnak. Én szerintem már a nemzetbe való gondolkodás kicsit elavult és nem úgy kéne gondolkozni h ő magyar, ez angol, a másik meg zsidó és stb.. hanem úgy mint ember az az egy faj, nem a nemzetiségünk fogja meghatározni h mik vagyunk. Az meg h a zsidók felvásároljak az országot gondolom Simon Peresz beszédéből gondoljátok ami szándékosan van félre fordítva nem azt mondja h sikeresen felvásároljuk magyarországot és stb.. hanem azt hogy sikeres befektetéseket csináltunk magyarországon...
2013. máj. 27. 18:19
 67/77 anonim ***** válasza:
Amit már megcáfoltak az izraeli lapok is, és más médiumok. Mármint ezt a befektetési szöveget. Valóban azt mondta, hogy felvásárolja Magyarországot Izrael. Ezen nincs mit szépíteni. Mondtam én, hogy ha ez szóba kerül, jön a szánalmas magyarázkodás róla..
2013. máj. 27. 18:26
 68/77 anonim ***** válasza:
nem csak abból gondoljuk azt, hanem tapasztalat is ezt mutatja, és nem mindenki ért egyet azzal a "nemzeti érzettel" amit ide felhánytál nekünk, mert annak semmi köze a nemzet szóhoz, ami egyáltalán nem elavult..
2013. máj. 27. 18:27
 69/77 anonim ***** válasza:
Ezért írtam oda h nekem ez a véleményem, mindenkinek van egy véleménye de akkor is olyat állítani elfoglalják Magyarországot meg új Izrael lesz itt hát mit mondjak baromság. Bűnbakot könnyű találni. Jelenleg nem vagyunk elnyomva más nemzet által így nem értem mi a lényege a nacionalizmusnak szerintem ez egy elavult eszme ami 1848 és 1956-ban volt aktuális eszme. Még az eredeti kérdésre vissza térve mi lesz akkor ha a zsidó vallás lesz egyszer itt a legelterjedtebb vallás? anno a magyarok pogányok voltak még is képesek voltak megkeresztelkedni most ha el zsidósodna Mo.(amire kicsi az esély szerintem) akkor se lenne semmi ez a sorsa az országnak és kész. Aki vallásos az betérne aki nem az nem úgy se a vallás határozza meg már az emberek gondolkodását, bár mondom kétlem h ez lenne mert nem akarják ránk erőltetni a vallásukat a zsidó vallás nem térítő vallás.
2013. máj. 27. 20:19
 70/77 anonim ***** válasza:

"Bűnbakot könnyű találni"

Hát ez jó. Mindenre ez jön. Ha felvetsz egy problémát, rasszista és antiszemita vagy. Ha azt mondom, hogy van cigányprobléma és cigánybűnözés, akkor meg bűnbakot keresek. Ugyanezt a zsidókkal. Ez nem bűnbak, ha egyszer valós probléma.

2013. máj. 27. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!