Édesanyák, mit gondoltok erről? Nem háborít fel?
Én ugyan ,még nem vagyok édesanya ,de egyszer szeretnék az lenni.
Engem mélységesen felháborít a cikkben történt eset.
Hogy jönnek ehhez?
Mit képzelnek magukról?
Ha az én gyerekemmel csinálták volna , akkor felelősségre vontam volna az óvoda vezetőségét és ha lehet ki is rúgattam volna a felelősöket!
nem hiszem hogy lesz, mert még a törvénysértéseket is megtűrik ezek a moderátorok.... persze kettős mérce megvan, mert csak az egyik oldalról tűrik meg, hát gondolom kik ülhetnek ott..
másrészről meg, igenis megtörténtek azok a dolgok, amikre bizonyíték is van, és izrael gyalázatos viselkedésére megannyi bizonyíték van: dokumentumok, videofelvételek stbstb....
az, hogy te a saját is neoliba világodban élsz és a szocionisták tömik a szádba a szavakat, az a te problémád, arra senki nem kíváncsi
Ez mekkora baromság!
Nem tudtok valami mással foglalkozni, aminek esetleg jelentősége is van, mint hogy óvodások jelmezén tépitek a szátokat?
itt nem a jelmezről van szó, hanem arról, hogy már ebbe is belepofátlankodtak.. és ezeknek semmi sem szent.
és utolsó előtti, kik azok a "ti"? másrészt meg nagy bölcsességre vall tőletek, hogy bizonyított dolgokat letagadtok, erre lehet építkezni.
"Nem tudtok valami mással foglalkozni, aminek esetleg jelentősége is van, mint hogy óvodások jelmezén tépitek a szátokat?"
Nem, mivel nektek liberálisoknak minden csekély értékű, amely a ti elfogadott beteges nézeteitekkel nem fér össze. Teljesen mindegy, mi az, mindig jön a "sokkal nagyobb problémák vannak az országban, mint ez" vagy a "nem tudtok komolyabb dolgokkal foglalkozni?"
Holott nektek azok a "sokkal nagyobb problémák" a kirekesztés, meg a rasszizmus meg az antiszemitizmus. Na ennél vannak az országban sokkal nagyobb problémák. Például az izraeli terjeszkedés, vagy Magyarország Izrael általi felvásárlása, amelyről rendre hallgattok, vagy jön a szánalmas magyarázkodás róla.
Mi magyar emberek vagyunk, akikbe még szorult némi nemzeti öntudat, és nem szeretnénk, ha eladná bárki is az országot, és ha a gyermekeinknek Magyarországon, nem pedig új-Izraelben kellene felnőnie. És nem adtuk el a lelkünket egy tál lencséért néhány nyugati beteges eszméért. Kielégítő válasz? Ja, és nyugodtan lepontozhatnak a liberók, az igazság attól még igazság marad! ;)
"Bűnbakot könnyű találni"
Hát ez jó. Mindenre ez jön. Ha felvetsz egy problémát, rasszista és antiszemita vagy. Ha azt mondom, hogy van cigányprobléma és cigánybűnözés, akkor meg bűnbakot keresek. Ugyanezt a zsidókkal. Ez nem bűnbak, ha egyszer valós probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!