Nem értem ezeket az, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT SZLOVÁKIA" feliratú pólókat?
Figyelt kérdés
És ha így van? Ez ekkora baj? Minden ma 100 éves állam volt már 5 éves. Amúgy meg én is fölvehetnék olyan pólót, hogy, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG", Mert az már meg is halt 2011-12-31-én DE még jobb: olyat veszek, hogy idősebb vagyok, mint Magyarország. Még egy éves sincs. Majd csak január 1-én lesz 1 éves. Amúgy meg mért nem mindegy nekik, hogy hány éves Szlovákia? A szlovák nép már minimum azóta (ha nem régebb óta) a Kárpát-medencében él, mint a magyarok..2012. júl. 10. 17:01
71/152 anonim válasza:
Ezt terjesztem, mert ha ránézel a területre, egészen a török megszállásig szláv volt. Mindig. Azt tudom, hogy a román történelemhamisítás az nagyon megy, százszorta jobban, mint a szlovákoknak, de amikor valami hatalmas nonszensszel jönnek elő, akkor azt ne vegyük már be.
72/152 A kérdező kommentje:
tökmindegy. az a lényeg hogy a szlovák hasonlit a magyarra.. amugy meg nézz utána, hogy a magyar nép hány %-a hordoz szláv vonásokat?? majdnem minden oldalról szlávok vesznek minket körül.. 7 szomszédunk közül 5 szláv.. nmyilván ők keveredtek velünk a legjobban.
2012. júl. 10. 19:53
73/152 anonim válasza:
Sajna ezt is cáfolnom kell, ugyanis Magyarország területén a szászok és svábok jóval nagyobb számban éltek, mint bármilyen más szláv kisebbség. Természetesen nem azt cáfolom, hogy a szlávokkal volt keveredés, csak azzal egészíteném ki, hogy ennél jóval magasabb arányban germánokkal.
74/152 anonim válasza:
Mellesleg a németek tömeges deportálásáig ez felvidékre is igaz.
75/152 A kérdező kommentje:
rosszul tudod.. a szlávokkal valamivel nagyobb arányú a keveredés.. de a németekkel is nagy volt
2012. júl. 10. 19:57
76/152 anonim válasza:
Ebbe ne menjünk bele, tudom amit tudok. A békediktátum idejében 2 millió német élt Magyarországon, ezzel ők voltak a legnépesebb kisebbség.
77/152 A kérdező kommentje:
igen. ezt én is tudom, de ha az összes szláv népet összeszámolod.. márpedig én a szláv vonásokról beszéltem... akkor az jóval meghaladja a németek arányát,.. de legalább te forrásokat fűzöl az infóidhoz :) ez becsülendő:)
2012. júl. 10. 20:04
78/152 anonim válasza:
Szlovákból volt kb. ugyanennyi, de ők a németekkel ellentétben tömbökben éltek Észak-Magyarországon. A szerb-horvát-lengyel trió kb. 800 ezer főt számlált, szintén a határvidékeken. A németek viszont elszórtan, a magyarsággal keveredve éltek, nagy számban. Akkor tippelj. Gondolom dugni csak nem jártak át a magyarok a szomszédba.
79/152 A kérdező kommentje:
Magyarrá a nyelvünk és a kultúránk tesz minket, nem a génjeink. EZT IS OTT TALÁLTAM.. AZT IS ÍRJA, HOGY AZ ÖSSZES KÖZÉP-KELET EURÓPAI NÉP NAGYON HASONLÍT EGYMÁSRA GENETIKAILAG-
2012. júl. 10. 20:12
80/152 A kérdező kommentje:
ha igen, akkor miért?? nekem például tetszik a kemény hangzás.. szívesen megtanulnék mondjuk oroszul..:)
2012. júl. 10. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!