Hány ember segítene felszabadításaban felvidéket?
:(
Megnéztem a videót, azt bírtam benne, hogy a történelmük elférne egy smsben.
Én sem nagyon értem, de ha jó veszem ki a szavaidat akkor őszintén szólva egyetlen egy sem.
Jelenleg ott tartunk, hogy Románia mái napig igényt tart a Tiszántúlra, és még ez a levegőben áll.
Csak abban az esetben lehettek ismét anyaországbéliek, ha az ottani össze magyar polgármester egyszerre bejelenti, hogy ők nem engedelmeskednek, hanem függetlenednek.
Ennek kb 0% az esélye, és nem is biztos, hogy minden magyar ember támogatná, no nem itt hanem otthon nálatok.
Tudtommal Szlovákia független, szabad állam.
Lemaradtam valamiről? Az emberek szabadon mozoghatnak, vállalhatnak szinte bárhol munkát, oda mennek ahová akarnak. Talán még egy kicsit előrébb is vannak gazdaságilag, mint Magyarország. Mégis, ki, vagy mi alól kellene felszabadítanunk? Inkább gyertek Ti ide segíteni, elzavarni a mi Zsebnapóleonunkat!
"Sz1u válasza:
Tudtommal Szlovákia független, szabad állam. "
Felvidék nem azonos Szlotákiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!