Miért van az, hogy a Fidesz a, , nyugati nagytőkére" fogja az ország gyengülését, és miért veszi ezt be olyan sok ember?
Mire fogná? Az "eemúttnyócév" már egy és háromnegyed éve véget ért, már nem nagyon tudja arra fogni a mostani lefelé csúszást. Kellett tehát valami új okot találni, és meg is találta a gonosz nyugati tőkében... Ez egy nagyon jó, populista szöveg - igaz, kicsit demagóg is, de azért elmegy.
Viszont ad az embereknek egy ellenségképet, akit lehet utálni, és minden bajunkért azt okolni, nem pedig a kormányt.
Ügyes gyerek ez az Orbán Viktor! :-DD
Pedro
Korlátozott szellemi kepeségekkel rendelkezők számára mindig is hatásosabbnak bizonyult, ha az érzelmeire építettek, mintha az értelmére próbálnak hatni. A meggyőződés kovácsolta egység, feltételezi a probléma megértését, értelmes, logikus elképzelést, amik a megoldáshoz vezetnek.
Ennek hiányában tökéletesen megfelelnek olyan alapvető érzelmi töltések, amik nem igényelnek magyarázatot, logikát. Ilyen a gyűlölet is. Ami nem követel megértést, könnyű azonosulni vele, és persze kényelmes a puszta gondolat is, hogy nehéz sorsunkért valami arctalan idegen hatalom a felelős.
nézd vissza Atv archivumból, tv-ben láttam.. Persze ATV balos tévé.. de attól az adatok adatok maradnak...í
De most csak rákerestem gyorsan : Románia 3,44% Magyarország 4%
Románia államadósságáról csak márciusi adatot találtam hirtelen 36,7% (történelmi mélyponton ..) Nekünk 80 körül van? vagy 73?
Azt hiszem, az Echo TV valamelyik elmélkedős, beszélgetős műsorában hallottam a következő érvelést:
A Piac megpróbálja lenyomni a nehéz helyzetbe került országokat, pedig inkább segítenie kellene rajtuk.
aki ilyet bír mondani, annak nyilván halvány fogalma nincs arról, hogy mi az a Piac.
Amíg egy országosan fogható tévében ilyen elmebetegségek elhangozhatnak, addig az átlagember miért lenne értelmesebb?
Sajnos az a baj, hogy még mindig sokan elhiszik a FIDESZ demagógiáit. Magyarország gazdasági gyengülése a "jó kategóriából" --> a "bóvli kategóriába" egyértelműen a FIDESZ rossz gazdaságpolitikája miatt következett be és nem a "nyugati nagytőke" miatt. Ráadásul az Európai Bizottság még a segítséget is felajánlotta, de ezt Orbán Viktor aljas hazugsággal visszautasította.
Az új médiatörvény értelmében keményen cenzúrázzak a televízió adásokat, újságokat amik nem tetszenek a FIDESZ-nek, de olyan aljas hazugságokat közzétesznek, amelyek a FIDESZ érdekeit szolgálják. Mivel a TV-műsorokban ezeket látni és hallani, az újságokban ezeket lehet olvasni ezzel több millió embert tudnak becsapni. Az átvert emberek pedig sajnos 2014-ben is a népnyúzó FIDESZ-re fognak szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!