Nem értem ezeket az, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT SZLOVÁKIA" feliratú pólókat?
1939-ben a németek megtámadták Lengyelországot - nem mind volt ott, nem ismerted őket személyesen, ilyet nem lehet mondani, undorító.
1945-re a szovjetek megszállták Mo.-t - nem mind volt ott, nem ismerted őket személyesen, ilyet nem lehet mondani, undorító.
A magyarok elmagyarosították a szlovákokat - nem mind volt ott, nem ismerted őket személyesen, ilyet nem lehet mondani, undorító.
"Szerintetek helyes utalni a romanokat, szlovakokat....stb?"
Nem találkoztam még olyan románnal, illetve szlovákkal, amelyik nem a vérkomcsi, magyarellenes lőzungjait hajtogatta volna. Ennél fogva, tapasztalataim szerint, teljesen rendben van utálnom őket, mivel szeretetre okot soha nem adtak, ellenben a nemzetemet és országomat gyalázzák.
"A vadmagyar kifejezest pedig csak a nacionalista magyarokra ertettem."
Elárulom, hogy minden magyar nacionalista, amelyik magyarul beszél, a magyar himnuszt énekli, magyar költőkről tanul, magyar ételeket eszik, a magyar kultúrát vallja magáénak. Ha ez neked vadságot jelent, akkor veled valami komoly probléma van.
"Liszt Ferencről neveztük el a repülőteret... nem itt élt, nem beszélt magyarul.. igazi neve FRANZ LIST "
Liszt Ferenc apját Liszt Ádámnak hívták, és Magyarországon született, a magyarul nemtudását meg nem tudom, honnan veszed, magyarnak vallotta magát. Schumacher sem Németországban él, még csak nem is német állampolgár, de attól még német, és német nemzeti büszkeség. Szóval ne dolgozzál már olyan keményen az elidegenítésén, mert ha már szóba hoztad, ez például eléggé magyarellenes magatartás.
Ha olyan nagy magyar vagy, akkor gáz, hogy nem tudod, hogy Liszt Ferenc nem beszélt magyarul.. általános iskolás anyag.. :S
Amúgy meg az, hogy te nem találkoztál normális románnal, vagy szlovákkal az a te bajod... Mondtam már az előbb azt a lányt, aki azért tanult meg magyarul, hogy kedveskedjen a magyaroknak... Én meg sokszor voltam Romániában és az ottani magyarok mind azt mondták, hogy teljesen jól kijönnek a románokkal... Sőt Romániában bementem egy Auchanba és az eladónő (a névtábláján is román név állt) magyarul bocsánatot kért, hogy csak románul beszél... Menj el sZLOVÁKIÁBA ÉS rOMÁNIÁBA, ÉS MAJD MEGTUDOD, HOGY EGY ÁTLAGOS SZLOVÁKKAL VAGY ROMÁNNAL SEMMI BAJ NINCS. úGY VISELKEDNEK VELED, AHOGY TE VELÜK. kedves emberek.
"Bizonnyal megengedik nekem, hogy a magyar nyelvnek sajnálatos nem tudásától eltekintve, én születésemtől síromig szívemben és gondolataimban magyar maradjak."
Ez egy idézet Liszt Ferenctől...
"úGY VISELKEDNEK VELED, AHOGY TE VELÜK. kedves emberek."
Kedvesek. Főleg December 1-én, amikor megünneplik Magyarország megszállását, és koszorút helyeznek el az 1918-as Csíkszeredai és Brassói népirtást elkövető román hadsereg emlékszobránál. Amikor éppen azt ünneplik, hogy magyarokat irtottak a hőseik, kedvem támad megölelni, megcsókolni őket!
"Sőt Romániában bementem egy Auchanba és az eladónő (a névtábláján is román név állt) magyarul bocsánatot kért"
Sőt, Nagyváradon még az utcán rám is szóltak, hogy hogy képzelem, hogy magyarul beszélek.
Jahát, ahhoz képest, hogy Magyarországon alapítottak maguknak államot, magyar királyokra verik magukat, és magyar műemlékeket mutogatnak turistalátványosságok gyanánt, egész nagy kontrasztot vélek felfedezni ahhoz képest, amit írsz.
"Ez egy idézet Liszt Ferenctől..."
Most ezzel az idézettel azt akartad alátámasztani, hogy szerinted Liszt Ferenc nem volt magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!