Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem ezeket az, , IDŐSEBB...

Nem értem ezeket az, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT SZLOVÁKIA" feliratú pólókat?

Figyelt kérdés
És ha így van? Ez ekkora baj? Minden ma 100 éves állam volt már 5 éves. Amúgy meg én is fölvehetnék olyan pólót, hogy, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG", Mert az már meg is halt 2011-12-31-én DE még jobb: olyat veszek, hogy idősebb vagyok, mint Magyarország. Még egy éves sincs. Majd csak január 1-én lesz 1 éves. Amúgy meg mért nem mindegy nekik, hogy hány éves Szlovákia? A szlovák nép már minimum azóta (ha nem régebb óta) a Kárpát-medencében él, mint a magyarok..

2012. júl. 10. 17:01
 101/152 A kérdező kommentje:
és a római császárok is uralták egykor a területüket.. Dacia provinciát..
2012. júl. 10. 21:21
 102/152 anonim ***** válasza:
52%

"a mai országuk egyik részét ő uralta."

Romániát 1875-ben alapították vlach, bolgár és orosz területek egyesítésével. Namármost megkérdezem akkor tőled, hogy ennek mi köze van egy 1800 évvel azelőtt élt római császárhoz? Ilyen alapon Európa nagy része imádkozhatna Julius Caesarhoz, de kérdezz már meg akár egy olaszt, hogy nem-e tartaná ezt nevetségesnek. Daciának meg semmi köze Romániához.

2012. júl. 10. 21:47
 103/152 A kérdező kommentje:
akkor írd le nekem a himnuszírás szabályait!!! MIndig kötekednek a vadmagyarok!!
2012. júl. 10. 22:07
 104/152 anonim ***** válasza:
100%

Miket beszélsz? Mi az, hogy vadmagyarok? Eddig dőlt belőled a polkorrekt rizsa, szóval magyarokat sértegetni az elfogadható?

Tudod, mik a szabályok? Nagyon egyszerű, nem kell történelmet hamisítani, ez a szabály! Idegen madár tollával ékeskedni meg undorító dolog.

2012. júl. 10. 22:18
 105/152 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőtől,kérdezném.Te Magyar vagy?Mert ha igen akkor elég provokátor szaga van ennek a dolognak,csak azzal meg az a baj,hogy írsz valamit és nem támasztod alá.
2012. júl. 10. 23:59
 106/152 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés egy ostoba provokáció a magyarság ellen. A kérdező egy idióta magyargyűlölő, egy agymosott barom. A szlovák egy primitív szláv nép semmi közük a Felvidékhez vagy a Kárpát-medencéhez. A Kárpát-medence a magyarság ősi jussa csakis minket illet meg. A körülöttünk élő népek mint a szerb, román, szlovák mind primitív kultúra és történelem nélküli népek . Ha eljön az idő leszámolunk velük.
2012. júl. 11. 02:53
 107/152 A kérdező kommentje:
Okosak vagytok! Gratulalok!
2012. júl. 11. 09:11
 108/152 anonim ***** válasza:
100%

,,pontos hivatkozást nem tudok, de a mai szlovák és mai magyar népesség genetikailag ugyanazon elemeket hordozza."

A mai szlovák rengeteg esetben elszlovákosított magyart jelent, aki ma már szlovákul beszél és annak is vallja magát, holott genetikailag nagyrészt magyar (lásd a XX. sz. történelmét). Ha ezt a genetikai kutatást mondjuk 150-200 évvel ezelőtt tudják megcsinálni, nem ilyen torz eredmények születnek.

2012. júl. 11. 10:09
 109/152 A kérdező kommentje:
Es van egy rakas elmagyarositott nemet, szlovak, horvat, szerb... Lasd: leggyakoribb vezeteknevek : Horvath, Nemeth, Toth, Racz, Olah... Stb..
2012. júl. 11. 11:50
 110/152 A kérdező kommentje:
Marmint Magyarorszagon.. Amugy nem ertem.. Miert lennek magyarellenes? Magyar vagyok b+! Attol h nem tartom alabbvalo nepnek a szlovakot, szerbet, romant.. Akkor mar magyarellenes vagyok? Grat.! A vadmagyar kifejezest pedig csak a nacionalista magyarokra ertettem.. Mondhatnek vadromant is, meg vadszlovakot is, mert abbol is van szep szammal.
2012. júl. 11. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!