Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem értem ezeket az, , IDŐSEBB...

Nem értem ezeket az, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT SZLOVÁKIA" feliratú pólókat?

Figyelt kérdés
És ha így van? Ez ekkora baj? Minden ma 100 éves állam volt már 5 éves. Amúgy meg én is fölvehetnék olyan pólót, hogy, , IDŐSEBB VAGYOK, MINT A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG", Mert az már meg is halt 2011-12-31-én DE még jobb: olyat veszek, hogy idősebb vagyok, mint Magyarország. Még egy éves sincs. Majd csak január 1-én lesz 1 éves. Amúgy meg mért nem mindegy nekik, hogy hány éves Szlovákia? A szlovák nép már minimum azóta (ha nem régebb óta) a Kárpát-medencében él, mint a magyarok..

2012. júl. 10. 17:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 anonim ***** válasza:
100%

„pontos hivatkozást nem tudok, de a mai szlovák és mai magyar népesség genetikailag ugyanazon elemeket hordozza”

Ez így ebben a formában nem igaz. Vannak kutatások amelyek kimutatták, hogy a mai magyar népességnek csupán néhány %ban (3-5) mutatható ki az ázsiai marker (marker – jellegzetes génszakasz). Viszont nagyságrendekkel nagyobb számban találhatók meg más jellegzetes markerek, pl germán vagy szláv (ami ≠ szlovák).

Ebből csupán annyi következtetést vonták le, hogy az ide érkező magyarok, nem leigázták, kiirtották az itteni embereket, hanem beintegrálták. (Link nincs. Nincs kedvem googlizni)

2012. júl. 10. 19:35
 62/152 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a legnagyobb genetikai hasonlóságot a magyar a délgermánokkal és lengyelekkel mutatja. Origón volt cikk erről. Amúgy tapasztalataim szerint a szlovákok pont hogy nem mutatják a jellegzetes északi szláv vonásokat, teljesen más arcberendezésük van mint egy bohémiai csehnek, vagy lengyelnek.
2012. júl. 10. 19:37
 63/152 A kérdező kommentje:
igen. igazad van. én is ezt mondtam. a szlovák népesség összetétele is kb. így néz ki.. csak a magyarországi népességben talán több a roma vonás.. bár nem vagyok benne biztos.. szlovákiában is vannak romák.
2012. júl. 10. 19:38
 64/152 anonim ***** válasza:
100%
Roma vonás? Azt itt pont nem találsz, sosem volt nagy ambíció a magyarokban, hogy cigányokkal keveredjenek.
2012. júl. 10. 19:40
 65/152 A kérdező kommentje:
szóval nem azt mondtam, hogy a magyarokban megtalálhatók a szlovák vonások, hanem azt, hogy a magyarban is meg a szlovákban is szláv vonások vannak túlnyomóan..
2012. júl. 10. 19:41
 66/152 A kérdező kommentje:
de. multkor olvastam, hogy a magyarországi nemroma népességben is sok embernél találtak roma ősöket.. egyértelmű.. már az 1500-as évek óta itt vannak... mára már 1 millióan vannak.. elkerülhetetlen a keveredés.
2012. júl. 10. 19:42
 67/152 A kérdező kommentje:
csak gondolj a félcigányokra... meg régen is volt biztos, hogy egy cigányasszonyt meghúzott egy magyar ember.. aztán na..
2012. júl. 10. 19:45
 68/152 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne terjeszd már, mert egyszerűen nem igaz. Javaslom, utazgass egy kicsit. Totál másképpen néznek ki a szlávok, mint a magyarok. És a szlovákok a magyarokhoz állnak közelebb. Egy echte cseh, orosz, lengyel, román vagy szerb olyan szinten különbözik a magyaroktól, hogy azonnal megmondod, nem magyarról van szó, és nem is szlovákról.
2012. júl. 10. 19:47
 69/152 A kérdező kommentje:
mégegy: te meg ne terjeszd hogy a román az szláv nép.. :)
2012. júl. 10. 19:50
 70/152 anonim ***** válasza:
100%
"Totál másképpen néznek ki a szlávok, mint a magyarok" - Húúú ez igaz. Írtó jó csajokkal van teli Pozsony. Tetszettek nagyon.
2012. júl. 10. 19:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!