Ellenezni kéne Szerbia Eu csatlakozását?
Ugy értem élni kéne azzal a lehetőséggel,hogy vétózzuk meg a csatlakoztást.Esetleg,ha bizonyos dolgokat adnának cserébe:Magyar Autonomia,1944/45-ös mészárlásokért teljes amnesztia és kárpótlás!
Különben sosem kéne,hogy eltekincsünk a vétótól.
A magyaroknak ott állampolgárságot adtunk a többi nem érdekel,ha ezt nem teljesitik!
OK, rendben van, nagyon magyarok vagyunk, mi sz@rtuk a napot meg a holdat is, és nagyon szeretjük a saját gyerekeinket.
És akkor most mindenki másnak átharapjuk a torkát?
Nem értem én ezt a vagdalkozást... Mi a fenének?
Pedro
Szerbiának egyszerűen nincs semmi keresnivalója az EU-ban. Egyenlőre. Ahogyan Romániának, Bulgáriának vagy Görögországnak sem lenne igazság szerint.
A szerbeket amúgy nem kell annyira mentegetni, nem egészen puszta véletlen, hogy az összes szomszédos nép utálja őket, mint a rühes kutyát.
Szlu
Nem lehet. Magyarországon a hivatalos nyelv a magyar. Beszélni beszélhetsz más nyelven, de közhivatalokban hivatalos ügyet intézni csak magyarul lehet.
Pedro
23:29
"Szerbiának egyszerűen nincs semmi keresnivalója az EU-ban. Egyenlőre. Ahogyan Romániának, Bulgáriának vagy Görögországnak sem lenne igazság szerint."
Ezen már lehetne vitázni! Ám, ha belegondolsz Magyarország is fényévekkel le volt maradva (ill. még most is) a fejlett nyugattól és mégis be tudtunk lépni (megjegyzem: szerencsére!).
"A szerbeket amúgy nem kell annyira mentegetni, nem egészen puszta véletlen, hogy az összes szomszédos nép utálja őket, mint a rühes kutyát."
Hát bennünket magyarokat sem kedvelnek (sőt!) a szomszédos országok közül egyikben sem!
Szlu
Magyarországon nincs 500.000 szlovák,mint szlovákiában magyar.Itt nincs 105-os szlovák kissebség,ahol cak tömben ők élnek!Azonkivül igen nézz utána pl. a magyarországi kis számu szlovák jogoknak és azt hasonlits össze a szlovákiai magyarságéval!Nagyokos!
23:35 Pedro
Én is így gondoltam (ill. sejtettem)! Szlovákiának viszont a szlovák a hivatalos nyelve! Na jó, nem feszítem tovább a húrt a kedves "nemzeti" érzelmi kommentelőkkel! :)
Nos véleményem szerint nem aszerint kell egy országot felvenni vagy nem felvenni az EU-ba, hogy hányan utálják őket. Teljesen igaza van Szlu-nak, hogy ez alapján minket sem vettek volna fel, mert TÉNYLEG utálnak minket a kedves szomszédaink. És most tök mindegy, hogy jogosan vagy nem, hogy mi az oka, de TÉNY hogy utálnak.
A szerbekkel is hasonló a helyzet. Azt kell megnézni, hogy teljesítik-e a belépéshez előírt feltételeket - és NEM azt, hogy nagy-e a fülük, vagy hogy hegyirabló volt-e a nagypapájuk.
Pedro
23:40 Kérdező
"Azonkivül igen nézz utána pl. a magyarországi kis számu szlovák jogoknak és azt hasonlits össze a szlovákiai magyarságéval!Nagyokos!"
Most nincs kedvem utánanézni, segíts légyszi (mondjuk egy linkkel)! ...és Te utánanéztél már a 22:16-os linkemnek (mint eredeti téma)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!