Ellenezni kéne Szerbia Eu csatlakozását?
Ugy értem élni kéne azzal a lehetőséggel,hogy vétózzuk meg a csatlakoztást.Esetleg,ha bizonyos dolgokat adnának cserébe:Magyar Autonomia,1944/45-ös mészárlásokért teljes amnesztia és kárpótlás!
Különben sosem kéne,hogy eltekincsünk a vétótól.
A magyaroknak ott állampolgárságot adtunk a többi nem érdekel,ha ezt nem teljesitik!
Nemzeti érdekről van szó és itt öszetartás kéne,nem pedig libcsi szöveg a "politikai korrektségről"!Főleg,ha velünk sem korrektek politikailag!
De látom nektek ez más dimenzió!
Szerintem kár itt jártatnod a szád GYK-n...
Itt szinte mindenki azon a párton van, hogy magyarok vagyunk, fület-farkat be, meg ne mukkanjunk magunkért, nyaljuk másnak a valagát, keressük az okokat, hogyan tekinthetnénk magunkat még inkább szánalmas és bűnös népnek.
Ha megértésre és magyar öntudatra vágysz, akkor ne ide gyere.
"meg ne mukkanjunk magunkért"
Erről a jobbikos ismerőseim jutnak eszembe. Ha rajtuk múlna már rég lerohantuk volna a szomszédokat a területért. Csak gondolkodni már nem gondolkodnak. Eszükbe se jut, hogy nem nyernénk.
23:02
"Itt szinte mindenki azon a párton van, hogy magyarok vagyunk, fület-farkat be, meg ne mukkanjunk magunkért, nyaljuk másnak a valagát, keressük az okokat, hogyan tekinthetnénk magunkat még inkább szánalmas és bűnös népnek."
Visszakérdezek: Azért mert mi magyarok vagyunk, akkor verjük a mellünket és mindenki a mi valagunkat nyalja?
Miben vagyunk mi különbek bármelyik nemzetnél (és vice versa!)???
"Erről a jobbikos ismerőseim jutnak eszembe. Ha rajtuk múlna már rég lerohantuk volna a szomszédokat a területért. Csak gondolkodni már nem gondolkodnak. Eszükbe se jut, hogy nem nyernénk."
2011-et írunk, az Európai Unió egyik tagállamában vagyunk, a neve Szlovákia. Ebben a szép országban egy olyan nyelvtörvény van érvényben, aminek következtében, ha valaki nem szlovák nyelven szólal meg, vagy ír egy állami hivatalban, intézményben, akkor az illető pénzbírsággal sújtható. Ismétlem: 2011, Európai Unió.
Akkor miről is beszélünk?
Azért mert az előző vezetés őrült még nem a szlovákok a hibások. Nálunk is találsz olyat bőven aki utálja a szomszédját.
A mostani vezetés.
"Miben vagyunk mi különbek bármelyik nemzetnél (és vice versa!)???"
Csak annyiban, hogy normális ember a saját gyerekével foglalkozik, vele kedves, őt szereti és neveli és nem a szomszéd gyerekét. De látom felétek ez nem így működik.
23:16
"Csak annyiban, hogy normális ember a saját gyerekével foglalkozik, vele kedves, őt szereti és neveli és nem a szomszéd gyerekét. De látom felétek ez nem így működik."
Az én gyerekem (bár egyértelműen elfogult vagyok vele szemben), de ha akármilyen hülyeséget is csinál, a szomszéd gyereke a hibás? Nem kellene elbeszélgetnem a gyerekemmel, hogy rosszat tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!