Láttam a rólam kiírt kérdést. Tényleg ennyire ellenszenves vagyok a többségnek?
hehe, a végén valóban fogsz küldeni linkeket, előre látom én:)
tudod, ha be is bizonyítod, hogy valóban gyárember vagy, akkor se lesz semmi másképp. nem veszed észre, hogy rajtad röhögünk? Én azt teszem, egyszerűen vicces, hogy írjuk a sok kommentet és neked csak annyi esik le, hogy: "Nem hiszik el, hogy gyárember vagyok.." Ez korlátoltság.
A lényeget pedig nem fogtad fel. Bizonyítási kényszerben szenvedsz. Keress fel egy orvost és agyalj el azon, hogy mi hiányzik az életedből?
Amúgy én sejtem:)
Egy korábbi beszélgetésünkkor nagyon felkaptad a vizet amikor említettem. Talán tényleg gyárember vagy. Talán feltaláltál valamit. De senki nem ismeri a nevedet. Azt se tudják, hogy létezel, nyilván más aratja le helyetted a közösségi babérokat. talán ez zavar, és ezért kényszerülsz ilyen piti módszerekre, hogy egy kis fos fórumban próbálsz bizonygatni a sok 14-17 éves között.
szar lehet, de lehet más az indok, persze a tény nem változik.
Amúgy azt felfoghatnád, hogy a gazdagságodnak (ha létezik), semmi köze a kormányhoz, az országhoz. A magas fizetések se. Sőt, gyakorlatilag te szar bért fizetsz a dolgozóidnak (ha tényleg gyárember vagy). Hisz külföldön sokkal jobban keresnek az emberek, és te külföldről kapod a pénzt.
Noh de ez feltételezésen alapul, miszerint te egy gyárember vagy.
"Ezt a linket meg még lehet hogy átgondolom, végtére is pár idétlen e-mail még nem a világ vége ha jönne is."
vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, öbb kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
ma 21:29 vagyok:
Látod, igazad van! Én megyek és beiratkozom egy iskolába. Te meg légyszíves privátba küld el a web linket és nem fogok vele visszaélni.
Sőt, ha igaz amit írsz akkor elnézésedet fogom kérni, ha nem igaz akkor csak annyi lesz a megjegyzésem, hogy "léggömb ember vagy". Oké?
Mitől lenne másabb személyesen beszélgetni mint itt a fórumban? (írnék még mást, de előbb kíváncsi vagyok, a miért-re)
első szabálysértésnél max a kommented és/vagy kérdésed törlik. ha kitiltanak is csak a mail címed tiltják ki. de nem fognak. Ip-t nem tiltanak ilyen helyről.
amúgy szöget ütött a fejemben a mondatod amiben intelligensnek tituláltál.
a legutóbbi kérdésben amit rólam írtál, épp az ellenkezőképp vélekedtél.
tekintettel arra, hogy már akkor se nagyon és azóta még kevésbé vagyok jelen a fórumban, nem értem, hogy mitől változott a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!