Láttam a rólam kiírt kérdést. Tényleg ennyire ellenszenves vagyok a többségnek?
Fogalmam sincs, hogy ki vagy és nem is érdekel.
Ha ennyire zavar, minek tetted fel kérdésben?
Hogy még inkább rád irányuljon a figyelem?
"És ugye itt reklámozni sem szabad"
Van egy olyan érzésem, hogy mégis ez a szándékod...
Csak annyit láttam itt belőled, hogy írogatod, hogy mennyire gazdag vagy stb.
ez itt a kutyát nem érdekli.
vedd észre.
sok embernek a fidesszel van baja, de nem veled.
de itt jönnek a személyeskedő kocsmatöltelék jobbikosok, akik érvelés helyett jól leantimagyaroznak, fenyegetőznek.
tisztelet a kivételnek.
"A válasz megírásának időpontja: ma 23:30"
Ők tartják el a fajtád...
"Ők tartják el a fajtád..."
Történetesen árufeltöltő vagyok egy TESCO-ban, de mégse leszek attól még munkásparaszt proli, mert szellemileg nem vállalok közösséget az olyan emberekkel akik hetente munkásforradalmat és gazdagmészárlást rendeznének, meg az iszlám fundamentalizmust és a rasszizmust támogatják.
Lehet attól még valaki fizikai munkás és kiskeresetű, hogy nem lesz belőle proletár, dühöngő, ősemberagyú jobbiknyik.
Az a szomorú, akinek olyan fekete-fehér a világnézete, hogy "vagyunk mi a munkások. Eszetlenek és erőszakosak vagyunk. Csapjunk össze a gazdagok ellen, akik műveltek ugyan, de mit ér ez a műveltség, ha az egész csak zsidó áltudomány!"
Na én az ilyenektől vagyok rosszul!
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:59
Talán jobb lett volna a lelkiismeretes jelzőt nem hozzákeverni a proli jelzőhöz, mert így elég félreérthető voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!