Miért ilyen ellenszenves sok embernek (Kovács) Ákos?
Elsősorban a 30 körüli férfiakat kérdezném, már leggyakrabban ők nem bírják annyira..
Ha lehet kulturált válaszokat!
(Mielőtt valaki azzal jönne, hogy kérdezzem meg tőlük, már megtettem.)
Válaszolhatok? 19 éves csaj vagyok.
A 30 éves pasik pont nem fognak őszinte véleményt mondani, mert semmi pénzért nem ismernék be, hogy sokukkal szemben Ákos:
1) még 43 évesen is baromi jó tartja magát. Mondhatnám, ahogy idősödik, egyre jobb pasi lesz:D És szerintem a legtöbb nőtársam egyet ért velem ebben:)
2) Baromi kreatív, tehetséges, bejött neki az élet.
3) Sok pénze van, amit Magyarországon nem sok előadóművész mondhat el magáról, de neki sikerült idáig feltornásznia magát.
Amiért a legtöbb ember nem bírja (nem csak a 30 éves pasik):
Bátran kimondja a politikáról, világról és vallásról alkotott véleményeit. Sokszor nem értek vele egyet, de ettől függetlenül bírom, mert szeretem, ha valaki nem rejti véleményét véka alá. Megjegyezném, sokszor nagyon rátapint a lényegre, sok jó dolgot is mondott már.
És végül, de nem utolsó sorban, rettentően magabiztos, tisztában van saját magával, tudja ki ő, mit akar még az élettől, kiforrott személyiség. És ez sugárzik is róla. Nincs benne semmi megalkuvó, nem akar tetszeni a nagyközönségnek, magát adja.
Ennyi. Szerintem minden okot felsoroltam:)
Én amúgy szeretem Ákost, főleg a zenéjét. Bár azt mondanám, egy 5-6 éve még szimpatikusabb volt, azóta sokat változott, de attól még bírom.
Azért, mert jó zenéje van, attól függetlenül, hogy neked
tetszik-e vagy sem.
Mert egy hihetetlenül önelégült, irritáló manus. Mindenkivel lekezelő, aki az "elképzelt rangján" aluli (régebben az egyik road-teamjével dolgoztam, úgyhogy sajnos személyes tapasztalat) és tele van felesleges, idióta allűrökkel. Úgy járt-kelt, mint valami istenség.
A nyilatkozataiban egyfolytában mások zenéjét fikázza holott az övé sem olyan nagy szám, mint ahogy a hype tupírozza.
Remélem kultúrállt voltam.
Én egy Ákos rajongó vagyok, voltam..
Szeretem a dalait, mert megérintenek és olyan dolgokról énekel amit én is érzek , de nem tudom olyan szépen szavakba önteni, mint ő.
Régen imádtam az ő személyét , de mára ez elmúlt. Kiábrándultam belőle, mert egoista és sajnos tényleg nagyképű :/ de a dalaitól mai napig libabőrös leszek. :)
Nem tudom...
Nem vagyok férfi, sem 30 körüli:-D
De nagyon szeretem a hangját, és a zenéi olyan mondanivalóval bírnak, amit nem sok előadóra jellemző (legtöbben énekelgetnek a semmiről, amit eléjük tolnak, csak szóljon, azt kész...)
Elvontabb kategória, de elgondolkodtató, van értelme a zenéjének.
Korához képest tényleg jól néz ki:-)
A személyiségét nem ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!