Kovács Ákos szerintetek csalja/csalta a feleségét?
Figyelt kérdés
Csak egy ötlet, eszembe jutott. Visszanéztem a szövegeit, és hát néha kicsit érdekes. Lásd például: Térj vissza, Mindennap...2011. jún. 10. 19:08
1/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs.
Egy szám szövegénél nem lehetsz biztos abban, hogy az író mire is gondol. Lehet, hogy egész más a jelentése. többek között ez a szép a művészetekben.
2/7 anonim válasza:
Én el tudom rola képzelni h néha félreeső utakon jár...bár ezt mi ugysem tudjuk kideriteni, de ebből a két szokapcsolatbol honnan szeded?
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen két szókapcsolatból? Én a konkrét dalszövegekről beszélek:) Amúgy meg nem tudom. Láttad már, hogy tud flörtölni más nőkkel?:D
2011. jún. 11. 15:16
4/7 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Több, mint 20 éve van együtt Krisztával és vannak kétértelmű szövegei. Nagyon tisztelem Ákost, de nem tudom... Egyébként szerintem hihetetlenül sármos és nagyon helyes.
5/7 anonim válasza:
Szerintem biztosan megcsalta, sőt valamelyik dalában egy k..va is szerepel.. :)
Amúgy meg annyi nő odavan érte, miért ne csábult volna el egy gyenge pillanatában, amit aztán meg is bánt aztán..
29/L
6/7 A kérdező kommentje:
A mindennapra célzol? Hát igen, az elég kompromittáló.
2011. nov. 1. 20:57
7/7 anonim válasza:
Ákos nyíltan vállalja a nő ügyeit bármint azt ,hogy vannak .
Interjúkban újságokban olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!