Szárnyra kapott a Jobbik népszerűsége?
A párt korábban hivatalosan 10 százalékot alig meghaladó népszerűsége a Medián és a Nézőpont Intézet szerint 13, a Tárki felmérése alapján 14%, sőt, a Szonda Ipsos legújabb kutatása szerint a januári 11 és a februári 12 után jelenleg 15 (!) százalékon áll. A liberális kötődésű, Jobbik-szimpátiával nehezen vádolható Medián február végi elemzésében leszögezte, hogy az általános kiábrándultságból „egyedül a Jobbik profitált”, két százalékpontnyit erősödve.
:)
"Szarkasztikus Ákos válasza:
"és jósoltak 5% ot :DD"
ne tereld apám 16,5 ről 15% ra az hány %os erősödés?
"
mondom jósoltak 5 öt még mindig... :DDD
érted?
szóval 15 öt jósolnak most akkor ha most lenne a választás 20 30 százalékuk lenne :)
" "Szarkasztikus Ákos válasza:
"és jósoltak 5% ot :DD"
ne tereld apám 16,5 ről 15% ra az hány %os erősödés?
"
mondom jósoltak 5 öt még mindig... :DDD
érted?
szóval 15 öt jósolnak most akkor ha most lenne a választás 20 30 százalékuk lenne :)"
hagyd úgyse képes felfogni :D
Ákostól kérdem
miért mit teszel? :D
ha terelne is ki vagy te hogy parancsolgatsz?:D
"Szarkasztikus Ákos válasza:
amelyik annak idején 5%ot jósolt idén miért lenne pontosabb? Hülyeség ilyen elemzésekkel nem foglalkoznék.
"
te hozod fel
de akkor ne foglalkozz
nem veszed észre hogy igazából nem nagyot foglalkoznak veled :DD
"gazdag ember vagyok le is lőnétek azonnal, nem igaz? "
igen :))
úgy hogy hagyd el az országot
gondolom nem akarsz meghalni?>$
"Egy semmirekellő fradista tábor vagytok, semmi több."
igen hajrá Fradi :)
"te hozod fel
de akkor ne foglalkozz
nem veszed észre hogy igazából nem nagyot foglalkoznak veled :DD"
mit hoztam fel én? ne kavarjál apám mert nemszeretem
""mondjuk azokat is megértem akik itt rettegnek nem lennék az ő helyükbe majd ... :)" Na hát ezért sem lesz soha itt jobbik hatalom. Ez az egy mondat nyíltan hirdeti az erőszakot. Engem, mivel gazdag ember vagyok le is lőnétek azonnal, nem igaz? Egy semmirekellő fradista tábor vagytok, semmi több."
sajnállak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!