Jól látom hogy ha magyarországon minnél roszabb a helyzet, annál jobban nő a jobbik népszerüsége?
Ez volt Németországban is az 1920-as években, amikor olyan nagy nyomor volt. Akkor a nácik kerültek hatalomra Hitlerrel az élen.
Mellesleg Magyarország nagybetű, ha nem tudnád.
Mellesleg Magyarország nagybetű, ha nem tudnád.
Te tudnám kedves válaszoló!Biztos neked is volt már olyan amikor gyorsan írtál elfelejtetted megnyomni a shiftet!Elnézésedet kérem Mr kötekedő seg.gfej....
Magyarország az összetett tulajdonnév ha nem tudná valaki :D
Minél az meg egy n
Éljenek a nyelvtanosok!
Komolyan beszélve, a radikálisabb pártok mindig sikeresebbek ha az emberek úgy érzik hogy nagy baj van, hiszen ilyenkor nagyobb változásoknak érzik szükségét és több mindent tudnak elfogadni. Kérdés, hogy a Jobbik meg tud e felelni az erre képes párt képének. Szerintem csak részben, tehát a rosszabb helyzetből ugyan profitálhat könnyen a népszerűségük, de csak bizonyos határig, mert az emberek másik fele nem látja bennük azt a lehetőséget.
A gazdasági válság és egyéb problémák létrejöttével a szélsőségek mindig meg szoktak erősödni.
Ez a szélső jobbra különösen igaz.
Ha egyszer olyan körülmények lennének,hogy a lakosság 95%-nak megfelelne akkor nem lenne Jobbik sem.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:35
És azt a jobbik fogja elhozni??Ezt remélem te sem gondoltad komolyan....
Mondja 5 dolgot,sőt elég lesz 2 is ami miatt a jobbik miatt fognak jobbra fordulni a dolgok!Mondjál olyan dolgot amivel ő megváltja Magyarországot és jobbra forditja a dolgokat!
Ezt nem kötekedés képpen kérdezem csak egyszerüen kiváncsi vagyok rá!!
Most nem tud tenni semmit, mert ellenzékben van, nem irányít.
Ha öt dolgot kérsz, amit amúgy csinálnának:
-újratárgyalnák az államadósságot
-a magyar mezőgazdaságot és az arra épülő feldolgozóipart visszahoznák a mostani semmiből (amihez van adottsága az országnak, azt miért ne műveljék?)
-drasztikus közbiztonságjavító intézkedéseket vezetnének be
-nem kiűznék a multikat (mint ahogy sokan félreértelmezik), de olyan nem fordulhatna elő, hogy a Tescóban egerek szaladgálnak az élelmiszer részlegen és utána minimum azt az egy üzletet nem zárják be és nem varrnak milliárdos büntetést a nyakukba, ami a magyarországi bevételüknek lehet hogy 1-2%-a
Amúgy csak megragadta a figyelmemet a kérdező kérése, azért volt ez a felsorolás. A kérdésre válaszolva viszont úgy tudom most csökkent a Jobbik népszerűsége. Pont most olvastam a napokban, hogy a választók közötti népszerűsége 17-ről 15%-ra esett.
Igen jól látod.
A Fidesz azt hitte,hogy most azzal,hogy egy csomó Jobbikos pártagot lecsukat azért,mert 2006-ban kint voltak a forradalomkor a forradalmárok közt akkor majd csökken a népszerűsége a Jobbiknak.Hát ezt benézte,mert egyre több ember jön rá,hogy azokra kell szavazni akik odaálltak ha baj volt.Nem azokra akik leléptek mint Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!