Szárnyra kapott a Jobbik népszerűsége?
A párt korábban hivatalosan 10 százalékot alig meghaladó népszerűsége a Medián és a Nézőpont Intézet szerint 13, a Tárki felmérése alapján 14%, sőt, a Szonda Ipsos legújabb kutatása szerint a januári 11 és a februári 12 után jelenleg 15 (!) százalékon áll. A liberális kötődésű, Jobbik-szimpátiával nehezen vádolható Medián február végi elemzésében leszögezte, hogy az általános kiábrándultságból „egyedül a Jobbik profitált”, két százalékpontnyit erősödve.
:)
"Mindenki arról beszél,legalábbis errefelé,hogy a következő választást a Jobbik fogja megnyerni,olyan mértékben erősödik.Épp most akartam egy erre irányuló kérdést feltenni,mármint h mit szóltok ehhez,így lesz e,de már nem teszem,mert kiírtad ezt a kérdést.Amúgy nem vagyok jobbikos,én már semmilyen sem vagyok.."
hát csak nézd végig Ákosékat meg a haverokat és dönts okosan :)
http://www.youtube.com/watch?v=bPECE3eSnuc
VOLTUNK VAGYUNK LESZÜNK !!!! A jobbik velünk fel se veheti a versenyt.
jobbik kormányzó párt lesz :)
cigány kérdést is milyen higgadtan kezelték Gyöngyöspatán
adó rendszerük tökéletes
segélyezés közmunkáhozkötése
önfenntartó börtönök
kelet felé nyitás
http://www.youtube.com/watch?v=bPECE3eSnuc
VOLTUNK VAGYUNK LESZÜNK !!!! A jobbik velünk fel se veheti a versenyt.
"jobbik kormányzó párt lesz :)
cigány kérdést is milyen higgadtan kezelték Gyöngyöspatán
adó rendszerük tökéletes
segélyezés közmunkáhozkötése
önfenntartó börtönök
kelet felé nyitás"
így van első osztályú párt
ill MAGYAR párt
mondjuk azokat is megértem akik itt rettegnek nem lennék az ő helyükbe majd ... :)
"olyan mértékben erősödik? tavaly ilyenkor a választásokkor 16,67% os eredménnyel zárt országos szinten..."
és jósoltak 5% ot :DD
"és jósoltak 5% ot :DD"
ne tereld apám 16,5 ről 15% ra az hány %os erősödés?
figyelitek hogy ide jön az összes kocka libsi :DD
szerintetek ezek alszanak is valamikor?
amúgy jó kérdés mit akarnak elérni
azt hiszik nem leszek jobbikos vagy mi fene?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!