Szárnyra kapott a Jobbik népszerűsége?
A párt korábban hivatalosan 10 százalékot alig meghaladó népszerűsége a Medián és a Nézőpont Intézet szerint 13, a Tárki felmérése alapján 14%, sőt, a Szonda Ipsos legújabb kutatása szerint a januári 11 és a februári 12 után jelenleg 15 (!) százalékon áll. A liberális kötődésű, Jobbik-szimpátiával nehezen vádolható Medián február végi elemzésében leszögezte, hogy az általános kiábrándultságból „egyedül a Jobbik profitált”, két százalékpontnyit erősödve.
:)
Szarkasztikus Ákos vigyázz mert amíg itt másokat szidsz addig a jobbik folyamatosan gyűjti maga köré az embereket
én nem hagynám a helyedbe xD
"a választáson 5-8 nagyobb százalékot nem mondtak a közvélemény kutatók
akkor lett 16"
Hetedik oldal, azt hiszem harmadik hozzászólás. Ajánlom a linket, én raktam be.
"A Fidesz 65-68-ről lecsökkent kb. 56-58-ra,"
Ez sem igaz, a Fidesz 52%-ról nőtt 58-59-re. Ebben az országban senki nem nyert még 67%-al, az csak a mandátumok aránya.
" Walter Sobchak válasza:
62% marcipánosat kérek!
mogyorós nem jó?"
Gondolom nem kóser neki.
Hajrá Jobbik
így tovább
Szebb jövőt!
"Ez sem igaz, a Fidesz 52%-ról nőtt 58-59-re. Ebben az országban senki nem nyert még 67%-al, az csak a mandátumok aránya."
Ki beszélt itt mandátumokról? Tavaly áprilisban nyertek 53%-kal. Az önkormányzati választások után kb. 65-67%-on volt a támogatottságuk, és sokáig úgy is maradt. Most innen történt egy mérhető visszaesés, mert vannak akik csalódtak ebben vagy abban, vagy csak nem szavaznának már inkább senkire. Pár % meg átment a Jobbikhoz. MSZP-hez szerencsére egy se. Ettől még ha nem csinálnak vmi nagy hülyeséget, akkor simán nyerik a következő választást. Ha a maszop maradni tudott 2006 után, akkor nem lesz sok változás 1-2 éven belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!