Csökken a Jobbik népszerűsége?
A szavazni elmenő biztos pártválasztók körében 13-14-15 % állnak a legújabb közvélemény kutatások szerint.
Akárhogy számolom ez jóval kevesebb a jelenlegi 17%-nál.
Mondjuk ebben lehet valami, foleg a gyongyosi balhe utan.
De most ez is olyan, h statisztika keszul arrol, h csokkent a jobbik nepszerusege.
Akos mit mond?h 100% igaz, a stati megbizhato.
Aztan keszul arrol, h nott.
Akos mit mond? 100% baromsag, tuti nem nott, a statit idiotak csinaltak.
Szanalmas nem?
Ne viccelj, most a legnépszerűbb.
Ezt a kérdést majd az ősszel tedd fel!
Addigra a Fidesz nagyon meg fog tépázódni, az MSZP be meg senki nem bízik és nem is fog.
A jobbik meg csak annyit fog mondani, " megmondtuk" és ennyi pontosan elég lesz hogy duplázza a népszerüségét.
ma 11:35
Idézem a Barikád cikkét:
"A párt korábban hivatalosan 10 százalékot alig meghaladó népszerűsége a Medián és a Nézőpont Intézet szerint 13, a Tárki felmérése alapján 14%, sőt, a Szonda Ipsos legújabb kutatása szerint a januári 11 és a februári 12 után jelenleg 15 (!) százalékon áll. "
Nézzünk pár korábbi mérési eredményt.
Medián, 2010. márc. 17.: 18%
Szonda, 2010. márc. 11.: 17%
Századvég, 2010. márc. 29.: 17%
Amúgy mi az, hogy "A párt korábban hivatalosan 10 százalékot alig meghaladó népszerűsége"? Hogyhogy "hivatalosan"?
A Barikád szégyentelenül hazudozik olvasóinak, megteheti, hiszen a primitív jobbikosok úgysem tudják ellenőrizni az adatokat.
"Mondjuk ebben lehet valami, foleg a gyongyosi balhe utan.
De most ez is olyan, h statisztika keszul arrol, h csokkent a jobbik nepszerusege.
Akos mit mond?h 100% igaz, a stati megbizhato.
Aztan keszul arrol, h nott.
Akos mit mond? 100% baromsag, tuti nem nott, a statit idiotak csinaltak.
Szanalmas nem?"
a teljesség igényével amikor én azt mondtam hogy a statisztika hülyeség akkor arra a statisztikádra gondoltam amivel a 2010es országgyűlési választások előtt 5%ot jósolt a jobbiknak, erre te azt mondtad rá kell számolni a becslésre +10-15%ot mert úgy jobban tetszik neked :)
na akkor ki itt a szánalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!