Csökkent a Jobbik népszerűsége?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 18:36
1/43 anonim válasza:
Nemcsoda, hogy csökken. Már ideje volt. Az ilyen kétszínű pártoknak lehetetlen fenntartani a 10% feletti támogatottságot pár évnél tovább.
2/43 anonim válasza:
Mióta puszipajtása lett a népellenes Fidesznek, sajnos minden remény elveszett belőle.
3/43 anonim válasza:
miért lenne kétszínű? azért mert a két nagy párt igérgetni tud csak és amint hatalomra kerül elfelejti ezeket attól még a jobbik nem biztos hogy ilyen ám...
4/43 anonim válasza:
"Mióta puszipajtása lett a népellenes Fidesznek, sajnos minden remény elveszett belőle."
Tényleg?
Akkor az én szavazatomat biztos nem kapják meg.
5/43 anonim válasza:
Nincs mese, arra a pártra kell majd szavaznunk, ami a legnagyobb borsot tudja majd törni a Fidesz orra alá. Elsődleges célunk Magyarország felszabadítása a diktatúra alól, aztán majd meglátjuk.
6/43 anonim válasza:
2014 április-május környékén fog legközelebb akármennyit is számítani a pártok aktuális támogatottsága. Az az egyetlen "közvéleménykutatás" számít, a többi fölösleges pénzpocsékolás (na kinek az adójából???).
7/43 anonim válasza:
Nem hiszem. 3 hete még nőtt 3 százalékkal.
8/43 anonim válasza:
Még hogy csökkent? Szerintem inkább nőtt, nem is kicsit.
Vagy Fideszt akartál írni?
Mert nekik napról napra zuhan, le a mélybe. Nem is értem miért... :P
9/43 anonim válasza:
Lemaradtam valamiről? Diktatúra? Mit beszélsz te? Itt nincs diktatúra. Egyébként nagyszerű hozzáállásod van "arra a pártra kell majd szavaznunk, ami a legnagyobb borsot tudja majd törni a Fidesz orra alá" Te vagy még kis taknyos vagy, vagy pedig simán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!