Csökkent a Jobbik népszerűsége?
Nincs diktatúra.
Demokratúra van, ami annyit tesz, hogy a választók 2/3-os többséggel megválasztottak egy pártot, amelyik így majdnem teljhatalmat kapva átírja az alkotmányt törvényeket talál ki és elfogadja azt, Köztásasági Elnöknek saját ember állít, a parlamentben lévő többi párt véleményével voltaképpen nem foglalkozik.
Nekünk magyar embereknek (akinek a magyar megnevezés sérti az önérzetét attól én kérek elnézést) meg leveleket küldd teljesen banális kérdésekről, mint például:
-Mi a fontosabb a munka vagy a segély?
Ilyen az abszolút democsokrácia.
Élvezzük gyerekek! :)
19:05
Nincs diktatúra? Te hol élsz apukám?
Ott ül a sok bohóc a parlamentbe, mint ellenzék, de teljesen mindegy mit ugatnak, a 2/3-ad az 2/3-ad...
SZERENCSÉRE NEM CSÖKKENT LE, sőt az utóbbi időben egyre többen csalódnak a Fityeszben és a Radikális párthoz fordulnak.
Sok barom meg hitegessétek csak magatokat azzal, hogy hát az előző kormány által hátrahagyott sz@rt kell eltakarítani... Ha nektek ettől jobb lesz a közérzetetek, hát hajrá!
Magyarország a szakadék felé robog... (vagy már ezek a zuhanás pillanatai?)
"Szerencsére lecsökkent már, persze a jobbikosok beraknak mindjárt egy netes szavazást, amit elcsalnak a böngészőtörléses módszerrel, kijön a jobbiknak egy 80%-os győzelmi arány, aztán ezt mutogatják bizonyítékként hogy mindenki a jobbikra szavazna ha most lennének a választások."
Ez egy fideszes módszer, ahogyan a szavazatvásárlás is.
"Magyarország a szakadék felé robog..."
Engem ez csöppet sem lep meg. Fidesz kormány van.
A vén iszákos Churchillel szólva: "csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam".
Merthogy a barikádon meg olyan statisztikát közölnek, miszerint a miskolci egyetemisták között a jobbik messze a legnépszerűbb. 50%-ot ver a 2. helyezett fideszre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!