Szárnyra kapott a Jobbik népszerűsége?
A párt korábban hivatalosan 10 százalékot alig meghaladó népszerűsége a Medián és a Nézőpont Intézet szerint 13, a Tárki felmérése alapján 14%, sőt, a Szonda Ipsos legújabb kutatása szerint a januári 11 és a februári 12 után jelenleg 15 (!) százalékon áll. A liberális kötődésű, Jobbik-szimpátiával nehezen vádolható Medián február végi elemzésében leszögezte, hogy az általános kiábrándultságból „egyedül a Jobbik profitált”, két százalékpontnyit erősödve.
:)
"indok olvasd el a programot
elég jó indok?:)"
elolvastam, nemzeti szalaggal átkötött bolsevista szemét, szóval a válaszom nem bogaram :)
"Vedd már észre Ákos hogy csak provokáció ez az egész. Engem is felültettek, pedig már 48 éves vagyok. Élvezik hogy szórakoznak veled. Ezek nem jobbikosok, hanem unatkozó net függők.
"
hát akkor pereld be a közvélemény kutatókat hogy provokálnak téged :)
"elolvastam, nemzeti szalaggal átkötött bolsevista szemét, szóval a válaszom nem bogaram :)"
javaslom fejleszd szöveg értési technikádat :)
"ja igen van közvélemény kutatások rész is, én kérek elnézést"
semmi gond :D
ákos megnéznéd hogy ott-e vagyok e egy mások honlapon?"
nem tőled kértem elnézést, felőlem te még mindig rohadhatsz a hazugságaidban
"javaslom fejleszd szöveg értési technikádat :)"
javaslom tanulmányozd a rákosi rendszert és a jobbik programját
"nem tőled kértem elnézést, felőlem te még mindig rohadhatsz a hazugságaidban"
mondanál 5 olyan Magyar mondatot amibe nincsen trágár szó?
"javaslom tanulmányozd a rákosi rendszert és a jobbik programját"
tehát akkor ismét elmondom
fejleszd szöveg értési technikádat
"tehát akkor ismét elmondom
fejleszd szöveg értési technikádat"
mondhatod csak magad égeted vele...
"2011-ben liberálisnak lenni akkora droidság, mint a középkorban inkvizítorként működni."
ez így van
nap csak droidság hanem 100% képmutatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!