Örültök az új médiatörvénynek?
Kérlek, korotokat és pártőreferenciátokat is adjátok meg!
Kérlek, indokoljatok. Írjátok le, hogy mi tetszik, és mi nem tetszik benne!
Aha, elolvastam, majd utánajárok.
Viszont 1: amit leírtam egy oldallal korábban, annak kb a 80%-ra még mindig nem reagáltál, mert még mindig a nagy arcodat próbálod betuszkolni az ajtón, hogy elhiggyem, hogy te micsoda májer vagy. Figyu, elhiszem, hogy kitaláltál valamit és gazdaggá tett, DE ettől még SZAR ALAK vagy érted? Egy szar önző NAGYKÉPŰ ember. Felfogtad? Nem azért írom mert fel van cseszve az agyam, csak azért, mert képtelen vagy felfogni.
Leírom lassan, de tudom, hogy nem fogod megérteni, szelektíven olvasol. A végén csak azt fogja a kicsi agyad felfogni, hogy "kamumail nem hiszi el, hogy gazdag és sikeres vagyok, ahhhh", nem nem erről beszélek, ismétlem, nem erről volt szó, arra voltál kíváncsi, hogy miért kapsz annyi negatív "csapást" az oldalon tőlem, leírtam, de nem is reagáltál rá. Elismétlem újra mert tudom, hogy már megint azon agyalsz, hogy tuti nem hiszem el, hogy gazdag vagy és sikeres. ELHISZEM, érted? Leírom újra. EL-HISZEM. Oké? Felfogtad? Lassan is írom oké? lassan olvassad, E-L-H-I-S-Z-E-M.
okkés? tuti? Szerintem nem. Olvasd el újra még 2x 3x, akkor talán megérted.
Most már tuti majd felrobban az agyad, hogy miért nem hiszem el, hogy gazdag vagy ugye?
A feketemeló pedig krvára nem jön ide. És pont te ne oktassál ki aki megmondta a másik topicban is, hogy sehol se lenne az amerikai azaz külföldi milliárdos nélkül. Ergó ha nem lenne aki fogja a kezedet, akkor nem tudnál magas fizetést osztani a dolgozóidnak. Nem mondom, hogy nem hibásak a munkáltatók azért, mert feketén dolgoztatnak, mert azok, de azért érthet, viszont nem hiszem, hogy emiatt beugathatnál. Nyilvánvalóan te mindent mindig törvényesen csináltál, soha nem végeztél fiatalon se el melót adózatlanul.
Most azt akarod válaszolni, hogy "huhh, hahh, kamumail te mekkora állat vagy, nem is kommentálom"
vagy megint majmozol meg felajánlod a nemzőszerved fogyasztásra, esetleg nekiállsz még szapulni kicsit, sorolhatnám, de talán egyszerű lenne arra reagálknod, hogy miért is tartalak szar embernek.
Tudod ismerek és kbaszott sikeres vállalkozás vezetőt, akit elég sokan ismernek, a vállalkozást is, stb, sikeres és gazdag és az alkalmazottait megfizeti. De ettől még ő is egy szar alak, attól, hogy sikeres vagy és jól fizetsz az embereidnek, még nem leszel szent. Közel sem.
Nem tudom az vagy e akinek gondollak vagy az a cég e stb. De olvasgattam 1-2 cikket oldalt stb, és azt hiszem rájöttem miért ismételgeted folyamatosan ezt a gazdag vagy sikeres és kitaláltál valamit stb.
Tudod keresgélek a neten és egy fikarcnyi infót nem találok szinte erről a technológiáról vagy a cégről, vagy a magyar úriemberről aki kitalálta, ha így volt. És gyakorlatilag az amerikai milliárdos cég elhappolta az ötletet, nyilván leesett neked is valami, de ugye senki sem ismeri a nevedet és ez fáj. Erről van szó? Bár úgyse vallanád be ha így lenne sztem:) mind1 is, spekuláltam egy sort.
pff, hát rátok már nem lehet mit mondani, mellesleg ennyi telik tőled is hogy csak ismétled amit mondok, hogy "szar alak" ennyit érsz. A kommentemre nem reagáltál, minősíted magad.
tudod gyárember, van egy különbség kettőnk között. Én tudom ki és mi vagyok. Nekem nem kell bizonygatnom másoknak. Én tudom mit akarok merre haladok, attól, hogy teleugatsz nem fog elpattanni az agyam.
Te viszont felrobbansz, ha valaki nem hiszi el, hogy ki vagy mi vagy, neked bizonygatnod kell ismeretlen embereknek, mert ennyire béna vagy. ennyi. :)
Az agresszivitás pedig tőled jön le, nézz tükörbe. Gondolom te pedig nem vagy magyar, ha ilyen lenézően "irigy magyarozol". ugyan egyszer se utaltam irigységre, de hát, te azt szeretnéd, hogy mindenki irigyeljen:)
Mindenesetre jó látni, hogy azért be-be találtam egy két dologgal, mert látszik, hogy felrobbansz, nah menj vissza a gyáradba, nem is értem ,hogy mit keresel még itt köztünk "irigy magyarok" között.
Óvónéninek meg nincs mit mondanom, egy fél szót se érdemel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!