Örültök az új médiatörvénynek?
Kérlek, korotokat és pártőreferenciátokat is adjátok meg!
Kérlek, indokoljatok. Írjátok le, hogy mi tetszik, és mi nem tetszik benne!
nohát te nagy és sikeres gyárember
furcsa dolog e, hogy egy totál más százalékú embert látok a fórumon aki pontosan úgy henceg mint te?:) Hány loginnal tolod a gyakorin az ipart?:):):):) Talán még az óvónő is te vagy:) szánalmas, egyre lejjebb süllyedsz kedves gyárember.
Szerencsétlen csak te lehetsz, hogy még délben is kaja helyett az oldalt püfölöd:)
nah részemről befejezve, már uncsi az egész, menj inkább csinálj valami hasznosat gyárember:)
Hivatalosan most nincs munkám, de nem is keresek. Programozó, webfejlesztő vagyok. Itthonról dolgozom most. Egy dolog, hogy gépen dolgozom, de mivel webfejlesztő vagyok, ezért a munkaterületem a böngésző, így kb 2 kattintás, hogy a netre is átugorjak meló közben.
Amíg volt munkám is volt időm jó fizetés mellett netezni, bevett szokás a szakmában. Megtehetem.
Nem fogunk összekerülni, nem fogok gyárban dolgozni. És szerencsére megtehetem az is, hogy válogatok.
Negatívumot kapsz, de nem ok nélkül. Előfordul, hogy én kezdem az oldalon a személyeskedést időnként, de kisebb adagokban és általában akkor amikor az illető olyat ír amire már nem lehet normálisan válaszolni.
Te viszont napok óta gyűjtöd a fekete pöttyöket. Ahogy látom nem csak nálam.
Fogd fel elsősorban, hogy a pénzel és sikerrel val kérkedés nem pozitívum. Senki sem fog többet adni a szavadra egy médaitörvényben csak azért, mert gazdag vagy. Ezer gazdag embert ismertem aki sík hülye volt. (amúgy had kérdezzem meg, hogy nulláról indultál ugye? Tehát semmi támogatás szülőktől meg ilyenek ugye?)
Második pont. Önző vagy, nagyon. Legalábbis itt ezt mutatod. Leírtad ebben a topicban is, hogy miért foglalkozik mindenki ezzel, téged nem érdekel, mert idáig is jól éltél és most mág jobban fogsz. Szerinted ez nem felháborító? Azért mert neked jobb, még nem jelenti, hogy másnak is jobb, de akinek nem jobb az is kussoljon mert neked jobb lett.
Harmadik: többször is azzal vágtál vissza több embernek is, hogy te sikeresés gazdag vagy, és aki visszaszól, az csakis irigy, sikertelen lehet és ezért teszi. Ez egy szűk látásmód, ami egy dolog, de megint csak sértés, lekezelés, és alaptalan, érted?
Negyedik: ebben a topicban is te kezdtél el személyeskedni az "agresszív" szöveggel. És ez csak egy topic volt. A sok közül.
Olvasd végig, szerinted nem cseszi fel az agyát egy ember, ha így kommunikál vele egy másik ember mint ahogy te tetted? Jogtalan lenne a negatív reakció?
Amúgy meg pont a főnök nem teheti meg, hogy egész nap itt lóg, mivel neki lenne a legnagyobb felelőssége és feladata. És mellesleg ha ő megteszi, hogy lazul munkaidőben, akkor rossz példát mutat az alkalmazottainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!