Örültök neki, hogy elveszik a volt munkásőröktől, politikai tisztektől és párttitkároktól a kiemelt nyugdíjat?
Nem vagyok kárörvendő alkat. Az jobban zavar, hogy szerintem nekem nem is fognak adni.
Az is zavar, hogy vannak, akik többszázezer forintos nyugdíj mellett dolgozhatnak, és lehet még egy másfél milliós fizetésük, miközben fiatal pályakezdők munkanélkül vannak.
Semleges számomra.
Sajnálni azért nem fogom őket.
Egyetértek az utolsóval.
Amúgy miért kéne ennek örülnöm? Nem ott folyik ki az országból a legtöbb pénz. Sőt, ez elenyésző. Csak hangzatos ezt mutogatni. Viszont képmutatás, hogy ezt elveszik, közbe meg emelik a képviselői fizetést.
"A jogállamiság sárba tiprásának tartom azt,"
Gondolom az nem zavar, hogy akkor nem igazán volt jogállam, mikor ők "dolgoztak" (pont azért, hogy még véletlenül se lehessen jogállam)...
De, mint mondtam engem nem nagyon izgat, sajnálni sem fogom őket.
"Gondolom az nem zavar, hogy akkor nem igazán volt jogállam, mikor ők "dolgoztak"
Nem, valóban nem zavar. Véleményem szerint az, hogy ők így viselkedtek, nem jogosít fel minket is ugyanerre.
"Véleményem szerint az, hogy ők így viselkedtek, nem jogosít fel minket is ugyanerre."
remek
ezt mond azoknak, akiket megöltek és/vagy ellehetetlenítetek és kevesebb a nyugdíjuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!