Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök neki, hogy elveszik a...

Örültök neki, hogy elveszik a volt munkásőröktől, politikai tisztektől és párttitkároktól a kiemelt nyugdíjat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 22:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
10%

Remek válaszok , mennyi a kiemelt nyugdíj és hányan kapják??

Szerintem 1000 alatt vannak. És hány milliomos van ,hányan segítik az elesetteket ? Miért van egykulcsos adózás??

2011. okt. 14. 08:27
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
én kapásból három politikai tisztet tudok, akik 300 ezer felett van a nyugdíjuk
2011. okt. 14. 08:58
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Amíg Magyarországon van olyan ember, aki a magyarok megveréséért és megöléséért kap fél millió nyugdíjat, addig itt nem lesz változás.
2011. okt. 14. 09:55
 24/31 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy a nyugdíjkasszából nagyon sok pénz megy el nekik.
2011. okt. 14. 15:47
 25/31 anonim ***** válasza:
95%

Úgy látom, sokaknak értelmezési problémájuk van. Néhány tény:

1. Senkitől nem veszik el a nyugdíjat, csak a kiemelt nyugdíjat. A kommunista funkcionáriusok így nagyságrendileg ugyanannyit fognak kapni, mint a rendszer kárvallottjai, azaz az átlagemberek.

2. A terv nyilván nem azért született, hogy ezzel tömjék be a költségvetés lyukait, hanem hogy helyreállítsa a megbillent értékrendet, mert most a diktatúra haszonélvezői luxusnyugdíjat kapnak, míg sok tisztességes ember csak tengődik.

3. A rendszerváltáskor egyetlen kommunistának sem görbült haja szála, mindenki megúszta az igazságtételt, nehogy már a kiemelt nyugdíjuk miatt óbégassanak! Örüljenek neki, hogy mindent megúsztak, és még az elmúlt húszévi összeget sem kell visszafizetniük!

2011. okt. 14. 17:20
 26/31 anonim ***** válasza:
2011. okt. 15. 00:50
 27/31 anonim ***** válasza:

Akik 20-25éve mehettek nyugdíjba , talán már nem is élnek!!??

A gazdagok többet vállaljanak a terhekből (párttagságtól független) !!!!!

2011. okt. 16. 09:54
 28/31 anonim ***** válasza:
25/27 Nem tudom, hogy kitől vagy kiktől kellett volna félnünk és miért, hiszen olyan család nincs az országban, aki ne kötődött volna az valamilyen szinten mszmp-hez. Lsd Kerényi, Schmidt stb, itagdelse ..
2011. nov. 11. 19:59
 29/31 anonim ***** válasza:

Miert kene orulnom annak ha valakitol valamit elvesznek? Attol meg nem adjak nekem.

Sose ertettem ezt a "dogoljon meg a szomszed tehene is!" mentalitast.

2016. ápr. 11. 15:19
 30/31 anonim ***** válasza:
A nyugdíjakat maximálni kellene. Amíg még van keret a fizetésére.
2016. ápr. 11. 15:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!