Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök neki, hogy elveszik a...

Örültök neki, hogy elveszik a volt munkásőröktől, politikai tisztektől és párttitkároktól a kiemelt nyugdíjat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 22:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
33%
Rohadt boldog vagyok! Ezzel kell foglalkozni, meg a terek és hidak átnevezésével. Mért nem a képviselői illetményeket és járandóságokat csökkentik nullára, ha spórolni akarnak?
2011. okt. 13. 23:18
 12/31 anonim ***** válasza:
33%

"ezt mond azoknak, akiket megöltek és/vagy ellehetetlenítetek és kevesebb a nyugdíjuk..."

Ha kell, nekik is megmondom. Nem tetszik ez az elintézési mód. Miért nem lehet ezeket az embereket konkrét vádakkal bíróság elé állítani és ott ítélkezni fölöttük? Nem azt mondtam, hogy ártatlanok. De ez a módszer jellemtelen emberekre vall. Persze ma már nem divat jellemesnek lenni...

2011. okt. 13. 23:31
 13/31 anonim ***** válasza:
17%

"ezt mond azoknak, akiket megöltek és/vagy ellehetetlenítetek és kevesebb a nyugdíjuk..."

Csak o"k gyilkoltak?Es kulonben is,mi az hogy tobbeszszamban beszelsz?Jaa!Tudom!Jobbrol mindenki artatlan angyalka...

2011. okt. 13. 23:35
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem hallottam róla, de még szép hogy örülök! Ha a nyilas tisztviselőknek nem jár kiemelt nyugdíj, a komcsiknak se járjon!
2011. okt. 13. 23:47
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

"Jaa!Tudom!Jobbrol mindenki artatlan angyalka...

"

Hihetetlen, hogy ha itt kritizálom az MSZMP-t, akkor rögtön a szélsőjobb sártengerre kell asszociálni....

2011. okt. 13. 23:48
 16/31 anonim ***** válasza:
42%

Igen, akinek meg ez nem tetszik, az picit képzelje magát azoknak a helyébe akiket ezek megöltek stb.

nem értem miért védik itt őket

ja és bizony ha a szélsőjobtól vennének el, akkor is támogatnám.

Csak tőlük már elvettek, a komcsiktól meg még semmit sem...

Szánalmas, hogy valaki pont a jogállam sárba tipróinak a jogait védi...

2011. okt. 13. 23:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! Ti tudtok olvasni? Mostantól nem KIEMELT nyugdíjat kapnak, hanem akkorát, amekkorát a te apád/anyád nagyanyád/nagyapád. Mert szerintetek rendjén volt az, hogy a Biszku Béla szintű mészárosok a "szolgálataikért" még havi több százezerrel több nyugdíjat is kapjanak? Egy volt munkásőr aki lehet, hogy éppen a te nagyapád verte halálra, na ő ma ezért még több százezer forintokat kap pluszba? Ez szerintetek rendben van? Akkor meg mi ez a felháborodás itt. Ez egy igazságos lépés volt és már a rendszerváltáskor meg kellett volna tenni. Akinek pedig a szr is ízetlen annak nem lehet a kedvére tenni...
2011. okt. 13. 23:56
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

"Nemzeti Liberális válasza:

Igen, akinek meg ez nem tetszik, az picit képzelje magát azoknak a helyébe akiket ezek megöltek stb.

nem értem miért védik itt őket

ja és bizony ha a szélsőjobtól vennének el, akkor is támogatnám.

Csak tőlük már elvettek, a komcsiktól meg még semmit sem...

Szánalmas, hogy valaki pont a jogállam sárba tipróinak a jogait védi..."

Tobb munkaso"rt ismertem...Egyik sem volt gyilkos!Nem volt palotajuk sem emlitesremelto' vagyonuk!Akiket en ismertem,szorgalmasan dolgozo'banyaszok voltak!Tobbek kozott az egyik legjobb baratno"m edesapja..O"t ugyan mar nem erinti ez a tema mert vagy 20 eve elvitte a szilikozis!Nem sajnaltatni akarom o"ket,ne ertsetek felre,de en ugy gondolom,minden rendszerben voltak(vannak)szorgalmasan dolgozo' tisztesseges emberek es vannak utolso' trogerek!Epp ezert irtam amit irtam!Egyebirant tudja valaki azt,me'g is mekkora osszegro"l van szo'?A masik dolog ami nem tetszik,nagyon ruhellem azt amikor az adott hatalmon le'vo" pa'rt pusztan rosszindulatbo'l borso't tor a konkurens pa'rt(ok) orra ala'.En nem tudok orulni annak,ha valakit megfosztanak valamito"l..Fuggetlenul attol,ki melyik politikai oldalhoz tartozik!En annak orulnek,akkor lennek boldog ha vegre valahara nem csak elvennenek,hanem adnanak is!Pl.Tisztesseges munkaert tisztesseges bert!Valamint annak,ha macska-eger jatek helyett inkabb a feladatokra koncentralnanak,mert ugy gondolom Magyarorszag legnagyobb problemaja az ipar es a mezo"gazdasag hianya!Ha nincs termeles nincs penz!Minden mas,masodlagos...Es addig,ameddig ugy gondolkodunk megdoglott a tehenem,dogoljon meg a szomszede' is,nem lesz elo"relepes,csak egymast gyilkoljuk....Bocs ha picit kusza..Ejfel van nalam!

2011. okt. 14. 05:51
 19/31 anonim ***** válasza:
28%

"nem értem miért védik itt őket"

A magyarok hülyék.

Ez az igazság.

2011. okt. 14. 06:22
 20/31 anonim ***** válasza:
20%

Pintértől,Réthelyitől miért nem veszik el a nyugdíját? Nincsenek rászorulva,mert mellette sokkal többet vágnak zsebre.

Ez pofátlanság csupán. Arról nem is beszélve,hogy ma már kevesen élnek az akkori párttitkárok közül. Bár egy-kettő akad a Fidesz politikusai között is. Munkásőrök pedig senkit nem vertek agyon,és a legtöbbjük tisztességesen dolgozó ember volt.

2011. okt. 14. 07:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!