Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesti ellenzéki biztos...

Budapesti ellenzéki biztos szavazók, kire szavaznátok 2026-ban?

Figyelt kérdés
Miért pont rá, légyszi indokoljátok meg.

febr. 16. 19:45
A kérdező szavazást indított:
Tisza
MKKP
DK-MSZP-P
Jobbik
Fidesz
MKKP
Egyéb, leírom kire.
Nem szavazok, nem érdekel.
Bizonytalan vagyok, de szavazok.
18 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve ha tegyük fel a körzetben indulna ellenzéki, mondjuk kutyás meg DKs, meg Tiszás is akkor kire szavaznál?
febr. 16. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

Érdekelni érdekelne, nem azért nem szavazok, mert nem érdekel.

Azért nem szavazok, mert nem akarok sem a régi Fideszre, sem az új Fideszre, sem a kis Fideszre és sem a kék Fideszre szavazni.

És, mivel ez a 4 párt esélyes egyedül, hogy bejusson a parlamentbe, egyrészt, akárkire szavazok, a fideszre szavazok, minden másra meg elveszett szavazat lenne.

febr. 16. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Mi Hazánk
febr. 16. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
#2 Ez amit mondasz egy teória maximum, de gyakorlatban csak akkor lehetne ez igaz, ha már mind a 4 párt kormányzott volna, és detto a Fidesz eszközeit vitték volna legalább 4 évig. Igy inkább az egész úgy hangzik, hogy ordibálom, hogy milyen sz*r nekem, de nem megyek el szavazni, mert úgyismindegyjóvanezígy a másik sem lenne jobb. Egy intelligens gondolkodó ember nem gondolkodik így, de persze ez a te véleményed, csak ezt a hülye narratívát kérlek ne erőltesd ismerőseidre/barátaidra, mert káros.
febr. 16. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

4, a véleményem az enyém, akár akarod, hogy eröltessem, akár nem.

Akkor is tartom, amit irtam. Az egyik rosszabb, mint a másik és miközben a melyik lenne a rosszabb játékot játsza az ország, napról, napra, minden egyre rosszabb.

Én ehhez nem fogok asszisztálni mégegyszer és mindenkinek azt tanácsolom az ismerőseim közt és ismeretlenül is, hogy csomagoljon, amig tud és lépjen ebből az országból, mert, ha kilépünk az EU-ból, amit egyébként a királyunk belengetett, akkor itt vége van mindennek.

Akinek maradt még némi ép esze, annak azt tanácsolom, hogy csomagoljon és menjen!

febr. 16. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
#5 A véleményd továbbra is károsnak tartom, és hülyeségnek, de a mondadód másik része sajnos igaz, és jogos én is ezt érzem egyre többször, hogy a saját hazámba nem jut nekem esély egy normális élhető életet végig vinni, és mindenki aki körülöttem van reménytelen, rossz kedvű, kilátástalan, depressziós, és már nem is látják a lehetőségét, hogy valami megváltozik.
febr. 16. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Thürmer úrra szavazok.
febr. 16. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
28%

6, őszintén, mondom, hogy halálosan nem érdekel, hogy mit gondolsz a véleményemről. Amig jogom van hozzá, hogy leirhassam, le fogom irni, hogy mindenki csomagoljon, pakoljon és addig menjen innen, amig lehet!

A véleményem az országról, hogy a saját sirját ássa, sőt, már igazából a haláltusáját vivja és itt nem lesz jobb, senkitől, semmi.

febr. 16. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
Gattyán "vonalkódos az alsóGattyám" György féle MEMO-ra.🙃
febr. 16. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!