Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
 81/100 A kérdező kommentje:

köszönöm a jó kívánságaitokat és látom vannak itt olyan emberek akik a munkájukkal egész országot tartanak el biztos hogy a munka nélküliek miatt lett az ország szét lopva és az is biztos hogy ha nem lennének munka nélküliek drasztikus bér emelések lennének ez is biztos.

Ne legyetek már ilyen elvarázsoltak mert ti dolgoztok amennyiért dolgoztok én nekem ezek a munkák a környéken nem érik meg hogy el mennyek 45-ért biztos nem fogok közmunkán dolgozni mikor a segély 30 ezer február elsejétől ti nekem kívántok amit akartok én 85 ezres segélyt kívánok mindenkinek B.U.É.K :)

2011. jan. 24. 07:18
 82/100 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, akkor még1x azt a segélyt valaki előteremti neked, nem az égből hullik, valaki megdolgozik azért!

Gondold el, ha 3 millió ember helyett dolgozna 10 millió, és nem 3 milliónak kellene még 7-et eltartani, mennyiben más lenne a helyzet. De nézd azt, hogy van még 3 millió olyan ingyenélő, mint te, a többi nyugdíjas, diák... Kapsz havi 30 ezret, ezt elveszed azoktól, akik tisztességesen dolgoznak.

Szóval miattad keresek én is kevesebbet, miközben te csak iszod a söröd.

2011. jan. 24. 07:54
 83/100 bumbi02 ***** válasza:
37%

Ne legyetek már ilyen elvarázsoltak mert ti dolgoztok amennyiért dolgoztok én nekem ezek a munkák a környéken nem érik meg hogy el mennyek 45-ért biztos nem fogok közmunkán dolgozni

Tehát neked ennyire nem számit 15 ezer forint? hogy csak igy lemondasz róla.. bele se gondolsz hogy mondjuk elmennél közmunkára, egy év alatt azt a +15ezret félretennéd, akkor lenne már 150-170 ezer forintod? és abból mondjuk valami szakképesitést megcsinálni? hogy aztán ne 45ér hanem mondjuk 100ér dolgozz? aztán onnan feljebb jutni, akár főiskolát végezni?

egy kérdés: te mi a fszomat csinálsz egész nap? számolod a napokat hogy mikor jön meg a segély? van családod? akarsz egyáltalán? mer ennyiből ha eltartasz egy családot akkor becsüllek.

2011. jan. 24. 19:41
 84/100 A kérdező kommentje:

Dehogy nem számít 15 ezer számít itt még 2 ezer is nem hogy 15 de nem ilyen áron a segély 30 ezer ember ne viccelj már hogy ebből mennyek szak képesítésre és méghozzá egy év múlva csinálok én magamnak pénzt és nem 15 ezret elhiheted.

És tudod mi a faszodat csinálok egész nap várom a segélyt és gondolkozok hogy mit kell másképp csinálni, és még nincs családom nem akarok egy gyereket segélyből nevelni de képzeld van ismerősöm aki segélyből él most vett egy saját házat meg van két autója és van egy gyereke őt akkor becsülheted :)

2011. jan. 27. 10:12
 85/100 anonim ***** válasza:

Mit vitáztok még mindig nem veszik el a segélyt csak hogy továbbra is kaphasd 1 évben 1 hónapot kell majd dolgozni.

Egyébként a közmunkával a legtöbben szart sem érnek mert eddig sem hívtak be közmunkára engem legalább is nem tudom miért eggyértelmű mindenkinek hogy a munkanélküliek mehetnek bárhova dolgozni.

Bár mostmár Orbánék a közmunka programot is megváltoztatták hogy több embert tudjanak felvenni ami jó de továbbra sem segít többet ugyanis az eddigi 8 órában végzett munkát mostantól 4 órásba veszík fell az embereket

így legalább 2x annyi ember dolgozik ugyanannyi pénzért ami 32500 ft hát ezzel is nagyon ki vagyok segítve 4000ft al több mint a segély

2011. jan. 27. 13:53
 86/100 anonim ***** válasza:
Mennyi élősködő, gusztustalan...
2011. jan. 27. 14:07
 87/100 A kérdező kommentje:
leppurd én csak annyit kívánok neked hogy élj te segélyből, de tudom te elmennél dolgozni ha kell még a mostani közmunkára is ahol a fizetés 32500 és az előtted hozzá szóló nem jól tudja mert nem 4 ezerrel több csak 2-vel mivel már februártól nem 28.500 a segély hanem 30.500 de tudom hogy itt lesznek sokan akik majd lefogják írni hogy ők igen is elmennének dolgozni szível lélekkel havi 2 ezerért tudom én hogy ti megcsinálnátok hát persze
2011. jan. 27. 17:41
 88/100 A kérdező kommentje:
ja és írta itt valaki a spórolást meg hogy abból menyek tanulni meg hasonló célokra buzdítót engem na akkor ha 1 évet letudok húzni hogy nem küldenek el ( ennek nagyon kicsi az esélye )akkor lesz 1 év múlva 24 ezer forint spórolt pénzem hmmmm nem is igazán tudom mit csináljak belőle lehet tanulni fogok és még adakozok is belőle
2011. jan. 27. 17:48
 89/100 anonim ***** válasza:

Én kikötném, hogy csak adakozásra költhetnéd, mert én már sokat adakoztam a te (és hozzád hasonlók) segélyezésére.

Biztos ismered?! Kölcsön kenyér visszajár!

2011. jan. 27. 18:51
 90/100 bumbi02 ***** válasza:
de érdekes hogy internetre futja.. feljebb még irtad hogy eltudnál menni olyan munkára ahol 50-60at kapnál.. elvileg fenn tartasz ebből egy létminimumot - a 30ból - ergo ott lenne 30 ezer amit félrerakhatnál...
2011. jan. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!