Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
 61/100 anonim ***** válasza:
55%
Jó, a 3,7 millióból mennyi aki közfeladatot lát el?
2011. jan. 17. 00:37
 62/100 A kérdező kommentje:
akkor a közmunkáról egy kicsit nálunk kb 200 embert foglalkoztattak IDÁIG mert valami történt és ezt lecsökkentették 10-re, dolgoztak míg tudtak több éven keresztül most akkor ők is kapjanak golyót mert valaki elvette a munkájukat? Más munka meg erre nem nagyon van ÉS mikor ezek az emberek hallják hogy ti miket nyilatkozok mert úgy is csak ez fog bennük megragadni és csak ezt fogják továbbítani hogy golyó kell nekik a fejükbe és leírhatok ti itt akármit a lényeg mindig ez lesz arra már nem emlékszik senki hogy mivel egészíted ki és végül nem mard más csak a gyűlölködés de ennek nem ez lesz a vége ha nem valami egészen más.
2011. jan. 17. 03:52
 63/100 anonim ***** válasza:

Na, álljon meg a menet egy kicsit, látom, egyesek nem tudnak aludni.

Annyira zavargatjátok a kérdezőt külföldre, tudjátok, én is gondolkodom külföldön, pedig születésem óta Budapesten élek, és itt is örülnöm kell, ha 3 hónapra van munkám az utóbbi néhány évben, pedig én aztán tényleg elvállalom, amit adnak, ha nem küldenek el azzal a kifogással, hogy túlképzett vagyok (jó végzettséggel most se a szakmámban dolgozok). Sok munkáltató játszik az emberekkel, kapják a támogatást próbaidőre, utána meg felvesznek egy új embert, és ezt évekig is csinálják, csesznek meghosszabbítani a már munkába betanult dolgozót, nekik a támogatás kell, vagy van, amelyik bejelenteni nem hajlandó, de elfelejti a dolgozóval közölni, és az orvosnál derül ki, hogy hoppá, és ennek tetejébe még kerülik is, hogy Budapesten kívül máshol munkát biztosítsanak, ennek következtében meg sokan beözönlenek Budapestre, kiszorítva a munkahelyekről a budapestieket, mert a nem budapesti munkaerő olcsóbb.

Ha itt egyesek annyira okoskodnak, akkor teremtsenek munkahelyeket, ott, ahol van munkaerő, és ne a dolgozni és megélni próbálókat bántsák. De ha belegondolok, nem is baj, ha sokan külföldre mennek, a munkáltatók nem fognak tudni válogatni a munkaerő között így, mint most, ha megcsappan a létszám...

2011. jan. 17. 07:04
 64/100 anonim ***** válasza:
Külföldi munkáról meg csak annyit h egyik ismerősöm kiment 3 hónapra melózni.A 3ik hónap végén úgy tudott hazajönni,hogy eladta a karóráját,mert a munkáltató lelépett a pénzel,és még tudnék hasonló dolgokat mondani.....Erről ennyit.Segélyt meg nem veszik el abszolút de nem ezt mondta,hanem jobban csökkentik(ENM VÉDENI AKAROM,MERT...OM...)de arra kíváncsi lennék,hogy miért nem a saját fizetését meg a haverjaiét csökkenti a 300ezres nyugdíjakról nem is beszélve...
2011. jan. 17. 07:10
 65/100 anonim ***** válasza:
07:10 - Erről csak annyit, hogy körültekintően kell külföldre is menni, egy nagynéném egy szervezett pályázattal jutott ki, és évek óta kint van orvosként, semmi probléma nincs.
2011. jan. 17. 07:16
 66/100 anonim ***** válasza:

Ő is körül tekintővolt,szted csak gondolt egyet,vonatra ült,és ment mint egy vak eb? gondolkozz már..!!

Tarmi Rićmi Te meg tipikusan az az ember vagy akinek van melója és játsza itt a hőst!Megsúgom neked..NEKEM IS VAN MELÓM;) és jajj te szegény mekkora nagy ember vagy h 3 órával előbb bent vagy az adott helyen ahol a munkád van...Őszintén? Hova sz@rjak?=)

2011. jan. 17. 07:20
 67/100 anonim ***** válasza:

07:20 vagyok

Tarmi Rićmi neked még annyit h belőled azt is kinézem,hogy ezt a 3 órás várakozás a meló kezdetéig,csak 1 kitalált duma=) Nyakamat tenném rá hogy valami irodában csücsülsz a popsidon 6 órát havi 150ért és bámulod a plafont.Az ilyen öntelt emberekből,mint te ezt is kilehet nézni=)

2011. jan. 17. 07:26
 68/100 anonim ***** válasza:
Na de Tarmi Rićmi RICSIKE(én mostantól így hívlak,ha nem haragszol=))Miért gépelsz te """"SZEGÉNY""" 23:42kor is itt HA OLYAN KORÁN INDUL A BUSZOCSKÁD?egyem a kis lelked:)
2011. jan. 17. 07:32
 69/100 A kérdező kommentje:

na ez jól eset látom hogy vannak dolgozó emberek is akik nem néznek meg minket örülök hogy ilyenek is vannak köszönöm nektek

amúgy meg még csak annyit mondanák ha itt helyben lenne valami olyan meló ami fizet 85 ezret elmennék

2011. jan. 17. 14:57
 70/100 anonim válasza:
29%

Akkor vrjad, hogy bekopog egy munkáltató, nettó 85ezres szerződést lobogtatva, aki pont téged vár!!

Már 6 éve arra vársz,hogy az ajtódon kopogjanak, mert 85 alatt derogál dolgozni??elképesztő!Más örülne ha megkapná a minimálbért is, hogy ne kelljen a megalázó segélyen tengődni.Te mégis mire gondolsz, egész életedet így fogod leélni?szánalmas egy alak vagy.

2011. jan. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!