Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
 41/100 A kérdező kommentje:
csak az érdekesség kedvéért én békés megyei vagyok
2011. jan. 16. 22:56
 42/100 anonim ***** válasza:

jaooooo igazán sajnálom, h annyira fölidegesítettelek, hogy most sört kell innod :/.... igazán megérint a dolog :'(

Nah mind1, az a lényeg, hogy én tettem is azért vmit, h ennyit keressek, itt például iskolai végzettségre is gondolok, DE akár 8 általánossal is lehet keresni több, mint 100 ezret, csak AKARNI kell....

Mondjuk nálad, a helyesírásodat, meg főleg a fogalmazási stílusodat elnézve, azt hiszem, h a 8 ált. sem volt az a bomba siker :/

Amúgy meg dolgoztam már sokkal kevesebbért is, amikor nem volt más lehetőség akkor havi 30 ezerért kisegítőmunkát vállaltam......kár ennyire fölhúznod magad

2011. jan. 16. 22:58
 43/100 A kérdező kommentje:
örülök neki hogy ilyen végzettséged van és látom ez fel jogosít arra is hogy lenézd azokat az emberek akiknek nincs gratulálok az eredményeidhez hol végeztél?
2011. jan. 16. 23:02
 44/100 anonim ***** válasza:
27%

Takarítás: ehhez általában persze utazni kell, de hát az, h vkinek a munkahelye a szomszédban legyen, az azért luxus.....egyébként meg pl. falun is kell takarítani a középületeket.

Szippantós: Nem kell hozzá jogosítvány, 2 ember kell hozzá, az egyik vezet, a másik csak rakja a csövet stb, nem kell hozzá semmi tudás, errefelé napi 5000 Ft. készpénzben a nap végén van érte.

Közmunka: elvégeznek egy tanfolyamot, addig is csinálnak vmit, közben kapnak pénzt is, utána meg ált. nyírják itt a faluban a füvet, söprés stb...

2011. jan. 16. 23:02
 45/100 A kérdező kommentje:
ja majd mindjárt szippantós leszek olyan betegségeket szedsz össze hogy még nem is jegyzik a szomszéd meg úgy lenéz hogy többet már nem is leszek ember a szemében
2011. jan. 16. 23:06
 46/100 A kérdező kommentje:
csak te ezt nem érted mert te olyan egzisztenciával rendelkezel hogy csak azt érted hogy menny és szipants
2011. jan. 16. 23:09
 47/100 anonim ***** válasza:

Nincs extra végzettségem, csak érettségi, az sem tökéletes, de azért gondoltam valamennyire a jövőmre, de nem is ez a lényeg, mert ahogy mondtam, h aki akar, az akár 8 általánossal is tud pénzt keresni.....azt meg nem írtam sehol, h lenézek akárkit is csak azért, mert nincs végzettsége, ne képzelj már be magadnak dolgokat, csak az az idegesítő, h csak jajgatsz, h ez sz@r, az sz@r, mindenki másnak jó, csak neked nem önsajnálat 100%...mellesleg meg kritizálsz másokat, ha vmit nem helyesen írnak, amikor te sem tudsz, ami nekem úgy magában mindegy, de akkor ne szólj meg másokat.

Amúgy meg ha Angliában olyan jól megfizetnek, akkor MIÉRT nem mész külföldre dolgozni.

Az a baj, h teljesen közömbös, meg inaktív vagy ...és ezt te is tudod.

2011. jan. 16. 23:09
 48/100 anonim ***** válasza:

áá lol betegségek :DDD

Szerinted hány szippantós van az országban? Azok szted mind halálosan betegek.....

Egyébként meg miért kellene lenézni vkit, aki szippant, ha nem lenne olyan, aki ilyennel foglalkozik, akkor kb. mindenkit elöntené a sz@r.

Aki itt embereket lenéz a foglalkozásuk miatt pl., az TE vagy nem más.

Tehát te egy könnyű, közeli, magas presztízsű, jól fizető állást szeretnél, sok szabadidővel, nem?!

Mindenki ezt szeretné.

2011. jan. 16. 23:13
 49/100 A kérdező kommentje:
ne írtál olyat hogy lenézel akárkit is de fogalmazódásodból ez egyértelmű. amúgy meg megyek is Angliába csak nem tudom még a nyelvet de rá érek és megtanulom fizetek magán tanárt mert ott ha tudom a nyelvet 5 napra nem 110-et keresek hanem többet.
2011. jan. 16. 23:14
 50/100 A kérdező kommentje:
ááá dehogy sz@ral fogok foglalkozni ez a célom nem más, én nem nézek le senki félre értés ne essen csak ezek tapasztalatok magán emberek beszámolói és a te fogalmazásod is ezt mutatja
2011. jan. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!