Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
 11/100 anonim ***** válasza:
42%

Akkor legalább elmész dolgozni. HA kell utazol napi 2 órát, de dolgozol...

Én is utazom napi 2 órát, ha kell a munka, utazol érte, esetleg költözöl...

Sosem értettem, miért nyavalyog mindenki, hogy nincs munka, van, ha valaki mindent elvállal, vagy termessz zöldséget, tanulj, stb...

2011. jan. 16. 21:16
 12/100 A kérdező kommentje:
tudnák én melót havi 67 ezerért és 15 a busz bérlet 52-ért meg nem melózok nap 12 órában mert 2 az utazás oda 8 a meló haza jövet szintén 2 óra inkább maradok a 30 ezeres segélyemnél ha tud valaki valami melót ahol jó a fizetés és van szálló vagy ilyesmi akkor megyek az ország bármelyik területére vagy ép azon kívül is de ha nem tudsz mondani értelmes melót akkor hagyd már léci hogy felvegyem a kis segélyemet köszönöm
2011. jan. 16. 21:23
 13/100 anonim ***** válasza:
Én is olyan helyzetben vagyok mint te bár én elmennék 52e ft ért is dolgozni (valamelyik gyárban lenne a munkád? Jabil) csak erre tényleg nincs munka tavaly is csak 2 hónapot tudtam dolgozni az önkormányzat sem hívott be még sosem dolgozni eddig lehet tulképzetnek számítottam lehet idén végre utcátseperhetek bár sok arra is a jelentkező
2011. jan. 16. 21:42
 14/100 A kérdező kommentje:
van családod vagy ilyesmi mert ha nincs én tudok neked melót 85 ezret kapsz szállót és a rezsit is fizetik csak magadról kell gondoskodj
2011. jan. 16. 21:49
 15/100 A kérdező kommentje:
15 perc és jövök
2011. jan. 16. 21:50
 16/100 anonim ***** válasza:
nincs családom még csak 23 éves vagyok ha pesten lenne az a munka oda én sem mennék el szivesen az túl messze van
2011. jan. 16. 21:58
 17/100 bumbi02 ***** válasza:
nemazé, deakinek 6 éve nincs munkája az ne válogasson a munkák közül... nem hiszem el hogy nincs egy minimál béres munka se a környékeden, a városban...kizárt dolog. csak keresni kell.
2011. jan. 16. 22:02
 18/100 A kérdező kommentje:
ez a munka Zalaegerszegen van nagyon könnyű meló nem kamuzok 30 dekánál biztos hogy nem emelsz többet és adnak szállót vagyis albérletet a vállalkozó fizeti és a rezsit is szerintem neked megérné elmenni oda van egy könnyű teszt az ha meg van másnap már melózhatsz is de ha te okosabb vagy ezalatt azt értem hogy több osztályod van mint 8 általános jelentkezhetsz javítósnak és minőség ellenőrnek is és olyan tesztet kapsz de nekik már több a fizetésük mint 85 gondold át
2011. jan. 16. 22:03
 19/100 A kérdező kommentje:
bumbikám én nem fogok kevés pénzért melózni inkább már a segély ha van tisztességes fizetés akkor elmegyek de ha nincs marad a segély
2011. jan. 16. 22:06
 20/100 A kérdező kommentje:
ja és az "deakinek" meg így írjuk helyesen "de akinek"
2011. jan. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!