Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 A kérdező kommentje:

nem vagyok én olyan spórolós hogy félre tegyem de még 60-ért sem éri meg elmenni az előtted lévő meg bekaphatja mikor tartottál te el engem???

Még magadat sem tudod nem hogy mást, magadra dolgozol magadat tartod el nem engem meg több millió más embert te agyilag sérült vagy a parlament lop meg titeket és ő is adja ki mivel felkel mutatni valamit hogy hol-van a pénz de ti bunkó emberek vagytok nem miattam dolgozol magad miatt ha nem akarsz eltartani ne dolgoz hülye köcsög ja és köszi hogy eltartasz szívesen vissza adnám cserélnünk kéne nem gondolod most én dolgozok 6 évig és én tartalak el

2011. jan. 27. 22:17
 92/100 anonim ***** válasza:
31%

Figyelj f@szfej, én teszek azért, hogy ne kelljen segélyen élnem. Egyetemre járok, emellett egy Kft-t vezetek.

Ha letettél fele ennyit az asztalra, akkor dumáljál. Amúgy, ha annyira csóró vagy, akkor elmész dolgozni, kikötteted az internetet, és sör helyett iszol vizet.

És nem egyszer kifejtettük, hogy mi tartunk el téged, és a hozzád hasonló patkányokat. Szerinted miből lesz a segélyre a fedezet? Leesik az égből?

2011. jan. 28. 00:22
 93/100 anonim ***** válasza:
0%
Na persze Kft-vezető meg egyetemista hétköznap éjjel fél egykor meg itt vered magad hülyegyerek nem hogy a befektetőknek a prezentációt az egyetemre meg a szak dogádra készülnél dehát az ilyenek osztják az észt
2011. jan. 28. 08:56
 94/100 anonim ***** válasza:
37%
inkább az ilyenek osszák az észt, mint a munkaképes segélyből élők!
2011. jan. 28. 15:57
 95/100 A kérdező kommentje:

ja én is letudom irni hogy kft vezető vagyok meg diplomata leírtam hogy honnan van a segély de úgy látom nem olvastad el te művelt egyetemista még lehet hogy cipőfűződet sem tudod bekötni anyád nélkül meg hogy jössz te ahhoz hogy kikötésem az internetet meg ne igyak sört te dolgozol meg érte???

kft-t meg nem láttál csak a filmekben, tanulj sokat nehogy mellemet keljen élned

2011. jan. 28. 16:01
 96/100 bumbi02 ***** válasza:
31%

hogy jössz te ahhoz hogy kikötésem az internetet meg ne igyak sört te dolgozol meg érte???

vicces de igen. legalábbis ő nagyobb részben járul az internetedhez mint te magad. a segélyt az államtól kapod, az állam a pénzt meg segélyre a dolgozóktól. ergo igen, ő dolgozik meg a te internetedért.

nem vagy spórolós féle.. és öszintén, van életcélod? hogy egyszer majd nem havi 30ból akarsz megélni? vagy hogy elköltözz anyádéktó? vagy iesmi?

2011. jan. 28. 17:00
 97/100 A kérdező kommentje:
Addig még nem értitek hogy az állam lehúzna így is úgy is ( és ne gyere vagy ne gyertek azzal hogy akkor nem ennyivel ) addig nekünk nincs miről beszélnünk.
2011. jan. 28. 18:26
 98/100 bumbi02 ***** válasza:
31%

Addig még nem értitek hogy az állam lehúzna így is úgy is ( és ne gyere vagy ne gyertek azzal hogy akkor nem ennyivel ) addig nekünk nincs miről beszélnünk.

és szerinted ha nem a dolgozók pénzéből akkor az állam miből fizetné? ugy öszintén. itt nem azon van a hangsuly hogy még ezt is a mi pénzünkből csinálják, hanem azon hogy ti meg igy álltok hozzzá h ti nem is fogtok dolgozni. h anincs munkád már évek óta nem kell válogatni dolgozni kell..

de nem válaszoltál. van valami életcélod azon kivül hogy havi 30ból tengődj anyádéknál és napról napra élj?

2011. jan. 28. 20:38
 99/100 anonim ***** válasza:

Igen b@szod, mert ilyenkor férek hozzá a nethez... Nincs máskor időm, most pl felkeltem, mert 8-kor megbeszélésem lesz olyan ügyféllel, aki csak holnap ér rá, utána 2 hétre elutazik.

Szakdogát egyetem végén írnak az emberek. Addig még van 1 évem. (3 félévem, mert 7 féléves a képzés)

Sőt ezek mellett még sportolni is jut időm. Tudod, ha be kell osztanod az életed minden percét, jóval több dologra jut időd, mintha egész nap csak a f@szod vernéd, próbáld meg hasznossá tenni magad, hidd el, jobb érzés, mint potyaleső senkinek lenni, ami most vagy.

2011. jan. 29. 04:05
 100/100 A kérdező kommentje:
Na eltelt mésfél év kiváncsi lennék kinek milye van nekem lett egy jogsim és egy Suziki IGNIS-em és nem dolgoztam egy percet se de nem is loptam :)
2012. aug. 7. 17:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!