Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
 51/100 anonim ***** válasza:

Tarmi Rićmin nagyon látszik hogy egy városi barom nem tudja elképzelni mi van vidéken csak itt osztja az észt.

Takarítás: ehhez általában persze utazni kell, de hát az, h vkinek a munkahelye a szomszédban legyen, az azért luxus.....egyébként meg pl. falun is kell takarítani a középületeket

Mutas egy olyan helyet ahova takarítót keresnek és még fell is vesznek vidéki ként Sárrétudvariból Debrecentől 65km-re ja csak megemlítem tömegközlekedésel nem tudnék bejárni 8 órára Debrecenbe sem ja meg nincs takarító végzetségem a tescoba pl ez már feltétel

Szippantós: Nem kell hozzá jogosítvány, 2 ember kell hozzá, az egyik vezet, a másik csak rakja a csövet stb, nem kell hozzá semmi tudás, errefelé napi 5000 Ft. készpénzben a nap végén van érte

Tényleg az Ifa-ra mert speciel itt ilyen tipus jogosítványnélkül vezethetem nem büntet meg a rendőr érte? aztán mi lessz az öregel aki évek óta vezeti talán rugják ki csak miattam?

Közmunka: elvégeznek egy tanfolyamot, addig is csinálnak vmit, közben kapnak pénzt is, utána meg ált. nyírják itt a faluban a füvet, söprés stb

Hát tudod tavaly ennek utána érdeklődtem ha már nincs munkám legalább tanulja valamit csak ez nem így megy a támogatás véges akkár hányan nem jelentkezhetnek ezért meg van határozva a jelentkezés feltétele. Első sorba az iskolázatlanok és a szakmával nem rendelkezőket támogatják utána az 50 év feletti tartósan munkanélkülieket és csak ezután jelentkezhetnek a szakmával rendelkezők de feltétel a 6 hónap munkanélküliként lenni. nagy szerencse hogy tanfolyamokra az év elején lehet jelenkezni és mire letelt tavaly a 6 hónapom elfogyott a pénz és nem mehetem semmi tanfolyamra.

A te falud nagyon speciális falu lehet hogy minden munkanélkülit tud foglalkoztatni lehet mert Pest vonzáskörzetében van azért? speciel erre nem ilyen a világ

2011. jan. 16. 23:21
 52/100 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, akkor takarodjál el angliába.

De amíg magyarországon az átlag bér 130000 körül van, ebben a diplomások, politikusok, jól keresők bére is benne van, addig örülj, hogy megkapnál 70-et, mivel túl tanult embernek sem tűnsz.

Amúgy internet + digiTV + napi 1 sör = 10.000+ forint...

Én például alkoholt sem iszom.

És ismét amit te kapsz, azt tőlünk veszik el, értsd a normálisan dolgozóknak az ilyen szenny haszontalan szarok miatt van kevesebb pénzük, mint te.

Én preferálnám, hogy az ilyeneknek golyót lőjenek a fejükbe, mert í társadalom számára csak kárt okoznak, te sem vagy sokkal jobb, mint egy átlag cigány, talán csak nem lopsz a segélyen felül, és nem ölsz. Mert a segély is lopás, miattad valakinek kevesebb lesz, általában azoknak, akik tisztességesen dolgoznak.

2011. jan. 16. 23:22
 53/100 A kérdező kommentje:
na ez szép volt
2011. jan. 16. 23:24
 54/100 A kérdező kommentje:
Mivel szegény vagyok még golyót kapok. Na erre már nem lehet értelmes keretek között mit írni.
2011. jan. 16. 23:28
 55/100 A kérdező kommentje:

Tegyük fel csak úgy feltételesen mi lenne ha nem lenne egyetlen segélyes sem magyar országon?

Akkor a parlamentben biztos nem csalnának lopnának és biztos hogy a dolgozó embert sem adóztatnák mi?

Biztosan......

2011. jan. 16. 23:31
 56/100 anonim ***** válasza:
29%

Nem azért kapsz golyót, mert szegény vagy, hanem azért, mert nem vagy hajlandó dolgozni, pedig megtehetnéd.

Miért várod el, hogy valaki eltartson?

Amúgy adót nemcsak arra fizetünk, hogy titeket eltartsunk, de biztosan lényegesen alacsonyabbak lennének az adóterhek, ha nem 1-1,5 millió ember tartana el 10 milliót.

2011. jan. 16. 23:38
 57/100 anonim ***** válasza:
29%
azt hiszem mindenkinek jobb lesz ha angliába mész...
2011. jan. 16. 23:39
 58/100 anonim ***** válasza:

hahahah soha nem éltem városban, hanem falun, és nem Pest vonzáskörzetében, hanem az Ormánságban, nézz utána, h mennyire előnyös helyzetű régió....azért van itt a top 10 legszegényebb falu közül 3 (Gilvánfa, Alsószt.márton Marócsa)Pesttől meg több 100 km.-re, a megyeszékhelytől meg kb. 50 km-re....itt is vannak, akik nem találnak munkát, de szeretnének dolgozni, de a kedves kérdező nem az a kategória.

Azt meg nem tudom elhinni, h vki ne tudjon 8-ra bejárni dolgozni....a legkisebb faluból is van korai busz, persze nem 8-ra ér be pont, nekem is 3 órával korábban ér be a buszom, mint a munka kezdete, de a későbbi busz meg már jóval később érne csak be, de hát ezt be lehet vállalni sztem.....nem vmi csúcs, nem azt mondom, de amit a kérdező írogat, arra te sem mondhatod, h a körülmények áldozata, holott lenne benne minden igyekezet....

2011. jan. 16. 23:42
 59/100 anonim ***** válasza:
Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. Maradék 570.000 ember hány százaléka nyugdíjas,tanuló,vagy valami más erről nem tud valaki valamit? Néhány dologban nem értek egyet a kérdezővel hogy ő nem dolgozik 52 ezerért mert 28500ft a segély De a legtöbb munkanélkülinek nincs is esélye munkát találni Néhány ide irogató látszik hogy nincs tisztában a M.o helyzetekel munkaerőből van tul sok nem pedig munkahelyből!
2011. jan. 16. 23:48
 60/100 anonim ***** válasza:
29%

Mellesleg a legszánalmasabb, amikor egy ingyenélő nyomatja a " a politikusok csalnak, a bankok csalnak, mindent kiszednek az emberből, ezért semminek nincs értelme blabla" szöveget....de látom, h nem vagy egyedül, aki kifogásokból 5-ös, kár, h ezt a képességet nem lehet kamatoztatni :/

Nah további jó sírdogálást, nekem dolgom van még..pá pá

2011. jan. 16. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!