Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.
20.15. Nem tudod,hogy miért kap szoc.segélyt! Azt sem.hogy hány éves! Hiába akar még egy életerős fiatal is dolgozni,ha nincs hol! Nem mindenki ingyenélő,aki kénytelen az éhenhaláshoz kevés segélyből élni.
A körülményeidtől függ,és attól,hogy az Önkormányzatnak jövőre lesz-e a segélyekre pénze! Orbán nyilatkozata alapján erre kevés az esély.
Jó, én is olyan részen lakom, ahol nagyon kevés munkahely van, csak nehezen tudom elképzelni, h 6 évig semmit sem lehetne találni.
Egyébként hol laksz, az ország melyik részén?
"csak nehezen tudom elképzelni, h 6 évig semmit sem lehetne találni. "
akkor valószínűleg elég jó környéken lakhatsz. Itt éhen döglenél.
ezt nem értem hogy jó környéken lakok meg hogy ott éhen döglenék.
ha nem lenne segély akkor biztos
lehet, h ezt nekem címezte az előző...mind1
hátnem tudom, de felénk nagyon sok olyan van, aki még életében nem dolgozott, és gondolom azok is vmiből csak élnek, sztem nem szüntetik meg a segélyt, ha rá vagy szorulva.
amúgy felénk most az a divat, h elmennek tömegesen lerokkantosítani magukat pszichés alapon, így rokkantnyugdíjba vonulnak....plusz meg a gyerekszülés is, mert minden gyerek után van ugye családi pótlék, nagycsaládosoknak meg járnak kedvezmények stb.
Igaz, ezt szinte kizárólag cigányok csinálják....de hát ha nekik jó így, kit érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!