Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.
"hogy kapszmások" helyesen így kell: "hogy kapsz mások"
te gimnazista
most ugye nem kezdjük el ezt a gyerekes, háháá nem írtál helyesen versenyt, mert akkor szerintem mindenkibe beleköthetnénk... amúgy meg elhiheted hogy tudom hogy a kapsz mások az külön szó, csak a space-m rosszalkodik...
ez nem ment fel az alól hogy lényegében azért mert büdös a munka 6 éve nem dolgozol.. hogyha választanom kéne hogy 30ból éljek munkanélkül, vagy 60ból munkával az utobbit választanám.. félretennél belőle egy kicsit ( mert hát internetre, sörre futja 30 ezerből is, gondolom futná a 60ból is h félretegyél) aztán egy idö után öösszejönne annyi hogy szerezz valami okj-t. vagy jogsit.
Nah, az ilyen ingyenélők miatt kell megszüntetni a segélyeket. Mert már azok is tartják a markukat, akik tudnának dolgozni.
Az a segély az én befizetésemből (is) van. Én meg ilyen embereket, mint a kérdező, nem szeretnék eltartani.
Nem vagy te olyan szegény (anyagilag), mint ahogyan leírtad.
Erkölcsileg annál inkább. És aki segélyen van, NAGYON KEVÉS KIVÉTELLEL, mind ilyen.
Nem keresek sokat, nehogy azt higgyétek, megdolgozom a pénzemért!
Nagyon várom már a segélyek megszüntetését, az ország sorsán javítana. Az ilyen emberek, mint kérdező, biztos értékelné az alig 60 ezret is.
aha értem szerinted ez rendben van hogy 60 ezerért kell melózni hát csak melóz nyugodtan ennyiért lehet a gyerekednek félre tudsz tenni belőle egy ujj biciklire ha betölti a 18-at hát sok sikert hozzá.
én nem ilyen vagyok és remélem 6 éves munka kerülésem majd meghozza gyümölcsét :)
Remélem rothadt gyümölcsöt szüretelsz!
Munkakerüléssel ne akarjál már jobb életet!
Szűnjön meg a segély, akkor legalább dolgoznál, hogy meg tudd venni a sörödet. Az én adómból még téged is tartsalak el? meg a gyerekeket, meg a nyugdíjasokat, meg a leszázalékoltakat, a cigányokat, a lopósokat, meg a katonákat, rendőröket? Alig marad, akit nem kell eltartanom és meg keresi a kenyerére való pénzt.
Az ország nagy része ilyen ingyen élő, mint te.
Jó gondolat, hogy elhúzol az országból! Meg az is, hogy teljesen eltörlik a segélyt.
ha értem szerinted ez rendben van hogy 60 ezerért kell melózni hát csak melóz nyugodtan ennyiért lehet a gyerekednek félre tudsz tenni belőle egy ujj biciklire ha betölti a 18-at hát sok sikert hozzá.
én nem ilyen vagyok és remélem 6 éves munka kerülésem majd meghozza gyümölcsét :)
hát ha ugy gondolod hogy a segélyből tudsz félretenni a gyerekednek biciklire, akkor tedd ezt nyugodtan, és nem tudom milyen gyümölcsre számítasz 6 év tök vakarás után... én viszonylag liberális vagyok, ezt a válaszaimat olvasók is tudják, de az ilyen munkakerülőket akik segélyből akarnak élni elküldeném napi 14 órára.. (12 óra azér mer ez a max +2 azért mert eddig bszott dolgozni)
Az a legdurvább, hogy a kérdező erre valahol büszke is.
Én elküldenélek 6 évre kőfejtőbe, hogy pótoljál, és csak kaját meg szállást kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!