Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elvehetik a...

Szerintetek elvehetik a szociális segélyt? Én 6 éve ezt kapom remélem nem mert nem tudom mi lesz akkor.

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 20:09
 21/100 anonim ***** válasza:
29%
Ezért is preferálom a szociális segélyek eltörlését... Havi 50-ért derogál dolgozni... Derogáljon a segélyt is felvenni, mert azt abból kapod, hogy más tisztességesen dolgozik, szóval remélem elveszik a szoc. segélyt.
2011. jan. 16. 22:10
 22/100 A kérdező kommentje:
én meg azt remélem ha ez tényleg megtörténik a szegény emberek téged találnak meg elsőnek
2011. jan. 16. 22:13
 23/100 anonim ***** válasza:
Igen ilyen gyári munkákról én is tudok ami az ország másik felén van. Van 2 végzetségem meg mindenféle targonca,földmunkagép,fogó,homlokrakodóból megvan a jogsi. Dolgoztam javítóműszerészként is már Komáromban 3hónapot a Foxconnban jabilban meg minőségellenőrként de ezek olyan messze vannak nem is hosszútávú munkák én itt a megyében szeretnék egy hosszútávú munkát találni nem az ország másik felén
2011. jan. 16. 22:16
 24/100 A kérdező kommentje:
persze hogy nem derogál dolgozni aki egy hónapban keres 200 ezret meg többet azt meg is értem de 67 ezerért azért álljunk már meg ez nevetséges a villany számlát meg gázszámlát tekintve és az élelmiszerről meg nem is beszélek
2011. jan. 16. 22:17
 25/100 anonim ***** válasza:
34%

De ha tudsz ilyen príma munkákat, akkor mi a ...-ért nem mész el TE oda dolgozni, az előbb írtad, h akárhova elmennél, akár külföldre is....meg hogy lenne még a közelben is de jajjj 2 órát kell utazni....a bérlet meg 15 ezer...hát nem tudom, de nekem 45 km-re közel 30 ezer a bérlet, az pedig csak nagyjából 1 óra utazás, akkor ha te 2 órát utazol, akkor hogy-hogy csak tizenöt ?!

Szerintem kamuzol össze-vissza, és igazából az a helyzet, h nem is akarsz elmenni dolgozni, ez kiderül minden szavadból...Ahogy meg vki már írta, h ha 6 éve nincs munkád, akkor tényleg nem kéne válogatnod, itt felénk tényleg magas a munkanélküliségi ráta (átlagosan 80%, de falvakra bontva van olyan falu, ahol 90 és 100% közötti), mégis vannak azért igaz nem túl elegáns, de azért valamilyen munkahelyek, pl. takarítás, szippantás, betanított munkás, segédmunkás, közmunka ilyesmik....ha nem lenne más, akkor mennék ilyen munkára is, amíg nem találok mást, mert még mindig több a pénz, mint a 30 ezer segély.....csak akkor ugyebár kevesebb idő jut arra, h otthon a net előtt csücsülj, és a kertbirodalommal játssz. Nem azért, de ha havi 30 e. a jövedelmed, akkor miből futja netre?

Most biztos megsértődsz megint blabla, de hát ez az igazság...

2011. jan. 16. 22:19
 26/100 anonim ***** válasza:
29%
fú, bmeg, a helyesírás terén meg tényleg ne kritizálgass, mert ezen a téren te sem állsz túl fényesen -.-
2011. jan. 16. 22:20
 27/100 anonim ***** válasza:
29%
jó de azért internet még kijön abból a 30 ezerből + digi tévé is gondolom
2011. jan. 16. 22:26
 28/100 A kérdező kommentje:
a nettet spóróllással küszöbölöm ki meg a család is segít a megélhetésben figyu látom te egy vérbeli munkás vagy akinek mindegy mennyit fizetnek csak melózhass nem mondom hogy rossz a te életed. Kint Angliában 5 munka napra kapsz magyar pénzben és a legrosszabban fizető munkahelyen 110 ezret Magyarország szégyen hogy mit tett az emberekkel hogy így beléjük nevelte hogy dolgoz minden áron csak a munka számít utána meg a bankok azt is elviszik még amid van de te csak dolgoz amúgy te mennyit keresel ha már így megkérdezteted velem?
2011. jan. 16. 22:28
 29/100 bumbi02 ***** válasza:
29%
figyelj, ha nekem 6 éve nem lenne munkám legkevésbé érdekelne hogy "csak" 60at keresnék vele.. az is már kétszeresea szoc segélyednek nem? én speciel fél éve dolgozom végzős gimnazistaként, te meg 6 éve otthon ülsz és vakarod a tökeidet mert hogy kapszmások pénzéből szoc segélyt? és még sírsz is hogy mi lesz ha elveszik.. gratulálok az életszinvonaladhoz.. aki akar dolgozni az nem válogat hogyha már évek óta nincs állása.
2011. jan. 16. 22:28
 30/100 A kérdező kommentje:
Örülj neki bumbi hogy neked nem kell siránkozni ennek örülj.
2011. jan. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!