Betiltanád az abortuszt vagy nem?
"És? Ez hol releváns?" (szívverés)
Neked kapcsolja le az Úr csak egy percre. Talán akkor megtanulnád értékelni az életet és nem logikai kibúvókat keresni hogy kiolthasd másét. Főleg a védtelenekét.
Meg kéne érteni, hogy nem mindenki keresztény (vagy bármilyen más hitű), ezért teljesen irreleváns behozni a hitet, pláne tényként kezelni (holott csak hit, nem több).
A nagy abortusz ellenesek hány árvát fogadtak örökbe? Mert ha egy nőt szülésre kényszerítenek, esélyesen hátrahagyja a gyermekét.
Pont erről beszéltem. Te hasraütés-szerűen kijelöltél valamit, ami alapján nézni kell. Pedig nem vagy sokkal előrébb a szívveréseddel, ha az "úr" az agyadat kapcsolja le egy percre.
És itt pont arról van szó, hogy a szervezetedben számos olyan funkció van, ami nélkül nem tudnál élni, vagyis még szánalmasabb az, hogy random választottál egyet.
Szóval nem. Nem beszélünk életről még ebben az esetben. De azoknál én támogatnám a kötelező abortuszt, akik szerint itt életről beszélünk. Pár generáció után sokkal értelmesebb lenne a társadalmunk.
"Neked ahogy látom lucifer nem egy percre kapcsolta le az agyadat. "
Jah, azért nem tűnt fel, hogy magadnak mondtál most ellent. :DDD
"Attól hogy sok funkció kell még nem jelentéktelen egy se."
Akkor miért állítod ezt? Miért kötöd a szívveréshez az életet, ha a többi funkció se jelentéktelen?
Én teljesen rendben vagyok, ha mondjuk a szívveréshez, agyműködéshez és légzéshez kötjük az "élet" definícióját. Ennek fényében a magzat nem lélegzik, amíg meg nem születik, vagyis nem beszélünk életről. :DDD
"Te is megvagy agy és lélek nélkül."
Ezt nem akarom egy tömeggyilkostól hallani. Csak egyetlen egy védekezés során 80-300 millió potenciális embert öltök meg.
Börtönben kellene rohadnod, te lelketlen, agyatlan mészárszékes.
És még egyszer, ez a te logikád. :)
"Az ateisták sokkal többet gyalázzák a keresztényeket, mint a keresztények bárkit."
Mondjuk illene tűrni, tekintve, hogy ők nem végeznek ki keresztényeket, de a keresztények rendbe mészárolnak le ateistákat is.
"Mondjuk illene tűrni, tekintve, hogy ők nem végeznek ki keresztényeket, de a keresztények rendbe mészárolnak le ateistákat is."
Forrás?
Mire? Elég ismert tény, hogy a boszorkányüldözések is részben erről szóltak. Ezek történelmi tények.
Ellenben nincs a történelemnek olyan időszaka, amikor ezt az ateisták megették volna a keresztényekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!