Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betiltanád az abortuszt vagy nem?

Betiltanád az abortuszt vagy nem?

Figyelt kérdés
Én teljes mértékben támogatom, egyik országban sem szabadna betiltani úgy ahogy az eutanáziát sem, mert vénetlenül két fiatal vagy gyereket nem akaro pár között gyerek születik, védekeznek de kiszakad a gumi vagy hasonló. Nem is értem azokat az embereket akik ellene vannak, ostobának tartom őket, mert az csak egy magzat. Ha baleset történik akkor lehessen el vetetni, még az abortusz szigorítását is teljes hülyeségnek tartom. Egy módon talán nem lennék teljesen ellene akkor ha olyan országokban ahol betiltják nem kellene gyerektartásit fizetni az apukának egyáltalán meg semmi felelősége ne legyen a gyerek irányába ha az nem kell neki.

nov. 17. 12:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
0%
Szóval nincs forrás...
nov. 27. 13:53
 92/110 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha mondjuk sikerült (volna) kijárni az általános iskolát, akkor tanultál volna például az inkvizícióról, de szerintem ezt nem sikerült megugrani.
nov. 27. 18:27
 93/110 anonim ***** válasza:
23%
Csak akkor engedélyezném, ha egy színes megerőszakolt egy fehéret.
nov. 27. 21:35
 94/110 anonim ***** válasza:
66%

Nem betiltani kéne, hanem megelőzni.

Az esetek nagyobb részében ez megelőzhető lenne. Nagynéném szülész-nőgyógyász, igaz Németországban, de ő mondta, hogy az esetek nagyobb részében egyszerűen meg lehetne előzni az abortuszt, ha az emberek felelősen élnének nemi életet. Azért ma jelenleg szerencsére nincs olyan tömeges nemi erőszak, mint a második világháború alatt/után, mikor emiatt kérték nők tömegei az abortuszt. Arányaiban az is elenyésző, hogyha beteg a magzat. Fő kiváltó ok a meggondolatlanság. Nem kéne részegen buliban védekezés nélkül dugni, komolyabban kéne a tinik felvilágosítását venni, mert simán nem veszik komolyan, hogy a szexből gyerek lehet. Az emberek nem gondolkodnak előre. Valahogy ezen kéne változtatni, leginkább a szexuális neveléssel. Nem beszélve a szegényebb néprétegeknél, ahol szintén sokszor butaságból, aluliskolázottságból fakad a nem felelős szexuális élet.

nov. 28. 08:57
 95/110 anonim ***** válasza:
16%
A Ratkó korszakban tilos volt az abortusz és nem volt népességfogyás, úgyhogy le az abortusszal. Olcsóbb mint a Csok.
nov. 28. 09:20
 96/110 anonim ***** válasza:
36%

88-as: "Csak egyetlen egy védekezés során 80-300 millió potenciális embert öltök meg.

Börtönben kellene rohadnod, te lelketlen, agyatlan mészárszékes."

Az óvszerhasználat tömeggyilkosság! Nem semmi. De csak egy petesejt van, nem lehet 89-300 millió halált egy óvszerhasználatra kenni.

dec. 1. 01:57
 97/110 anonim ***** válasza:

"Szóval nincs forrás..."

Van, csak láthatóan nem tudsz olvasni. Az meg már nem az én bűnöm.

"A Ratkó korszakban tilos volt az abortusz és nem volt népességfogyás, úgyhogy le az abortusszal. Olcsóbb mint a Csok."

És most pont ezért szívjuk meg az nyugdíjrendszerrel, mert fenntarthatatlan, ami hatalmas probléma.

"Az óvszerhasználat tömeggyilkosság!"

Ugyanaz a logika, amit ezek az idióták használnak az abortuszra.

"De csak egy petesejt van, nem lehet 89-300 millió halált egy óvszerhasználatra kenni."

Miért ne lehetne? Nincs 300 millió nő a bolygón? Mondjuk abban igazad van, hogy nincs garancia, hogy hány gyerek születik, mert akár egypetéjű ikrek is lehetnek, így érdemes a jelenleg ismert rekorddal, petesejtenként 5-tel számolni.

Így ezek a tömeggyilkosok felelnek minimum 400 millió ember haláláért, de potenciálisan akár 1.5 milliárd ember haláláért is.

dec. 2. 07:17
 98/110 anonim ***** válasza:
Irogatsz itt hosszan belemagyarázós butaságokat. Forrásod továbbra sincs. Ez csak üres duma amivel itt jössz. Nem vagy te biológus, de még nem is láttál biológust. Nem véletlen tereled aszót mikor rákérdezünk honnan vannak a nézeteid. Hangember vagy.
dec. 2. 12:39
 99/110 anonim ***** válasza:
23%
Az is leírja a társadalmunk morális hanyatlását hogy a nők szerint a legfontosabb politikai kérdés a joguk háborítatlansága a gyermekeik megölésére.
dec. 3. 07:10
 100/110 anonim ***** válasza:
60%

"Irogatsz itt hosszan belemagyarázós butaságokat."

Egyetértek, hogy butaság, csak a logika, amivel ezt prezentáltam, az a tiétek. Jó, ezt nem tudom, hogy a tiéd-e, az abortusz elleneseké. Minden, amit ők felhoztak az abortusz ellen a magzat védelme érdekében, azt EGY AZ EGYBEN átvettem és leírtam a spermára.

Ennyi történt.

"Forrásod továbbra sincs"

Melyik részére? Ti vagytok a forrás, mert tőletek vettem ezt az elmebeteg logikát.

Az egyetlen dolog, amit ettől függetlenül felhoztam az az, hogy nem csak a szív, de a tüdő és agyműködés is fontos, amire remélem nem kell forrást hoznom.

"Nem vagy te biológus, de még nem is láttál biológust."

Egyébként vannak nagyon közeli biológus és orvos ismerőseim, amit itt leírtam azzal 100%-ban egyetértenek, mivel simán azt a hülyeséget vettem át, amit leírtatok és a szakterületükhöz semmi köze.

"Nem véletlen tereled aszót mikor rákérdezünk honnan vannak a nézeteid."

Lol, semmiben nem tereltem, hülyegyerek. :D

Elég egyértelműen leírtam, hogy bármelyik általános és/vagy középiskolás történelem könyvben le van írva, amire hivatkoztam.

És csak abban az egy esetben kértetek forrást.

Továbbá nekem nem nézeteim vannak, ezek tények. Ha más "nézetem" lenne, akkor se változnának meg ezek a tények.

dec. 3. 07:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!