Betiltanád az abortuszt vagy nem?
Figyelt kérdés
Én teljes mértékben támogatom, egyik országban sem szabadna betiltani úgy ahogy az eutanáziát sem, mert vénetlenül két fiatal vagy gyereket nem akaro pár között gyerek születik, védekeznek de kiszakad a gumi vagy hasonló. Nem is értem azokat az embereket akik ellene vannak, ostobának tartom őket, mert az csak egy magzat. Ha baleset történik akkor lehessen el vetetni, még az abortusz szigorítását is teljes hülyeségnek tartom. Egy módon talán nem lennék teljesen ellene akkor ha olyan országokban ahol betiltják nem kellene gyerektartásit fizetni az apukának egyáltalán meg semmi felelősége ne legyen a gyerek irányába ha az nem kell neki.nov. 17. 12:56
101/110 anonim válasza:
Azért kell betiltani az abortuszt, mert akkor emelkedik a népességszám és az jó a gazdaságnak, az ország nemzetközi befolyásának tekintélyének, haderejének, kultúrájának, tehát mindennek.
103/110 anonim válasza:
4-et szültem. az nem rossz. 4-es fertilitás.
105/110 anonim válasza:
aki meg nyafog, hogy még keresi az igazit azt fedeztetni kéne. Kirendelnének egy nemzeti fedező kant.
106/110 anonim válasza:
Vagyis törvénybe iktatnád a nemi erőszakot. Remek, kezdjük a te kölykeiddel.
107/110 anonim válasza:
Ne pedofilkodj a gyerekeimmel.
Lehetne a gyermektelen nőknek választani egy prospektusból, kitől akarnak gyereket.
Aki nem választ az kap egy Orbán hím ivarsejtet :DD
108/110 anonim válasza:
Pedig ha szerinted ez a helyes út, akkor a te gyermekeid se legyenek kivételek. A kislányaid is választhatnak maguknak egy férfit rögtön az első menstruációjuk után. Hamar kell kezdeni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!