Megéri kiköltözni külföldre? Azért kérdem mert ha 2026-ban a Fidesz nyer akkor mindenképp kiköltözök.
Nyugat Európába szeretnék költözni azt hogy melyik országba még nem tudom és még az sem érdekelne ha sz@r lenne a fizetésem.
Ilyen felfogassal inkabb meg aludj meg parat. Vagy tobbet. Kulfold sem valami mesebeli hely, ahogy minden problema megszunk, es kolbaszbol van a kerites.
Igenis szamit hogy melyik orszag, es miert az.
A zsar fizetessel meg olyan eleted se lenne mint otthon jelenleg.
elvárom a politikusoktól hogy dolgozzanak és hogy ne kövessenek el bűncselekményeket
Ha holnaptol dolgozni fognak es nem kovetnek el buncselekmeny, neked miben fog valtozni az eleted?
En pl erdelyi vagyok, es 2 eve koltoztunk el, es nem az aktualis politikusok miatt.
Szoval beszelgess el onmagaddal, vagy kulfoldon se leszel boldog.
42-es általánosban meg közép suliban is németet tanultam meg németből van érettségim szóval valószínűleg német nyelvű országba fogok költözni, már munkákat is néztem, de persze ha a Tisza párt nyer 2026-ban akkor maradok itt szépen Magyarországon
"időnként haza is tudnék látogatni"
Minek? A családod életéről akkor is lemaradnál, ha időnként hazalátogatnál...
"ha a barátnőm nem akar velem költözni akkor szakítok vele"
Ja, akkor nem komoly kapcsolat. Remélhetőleg ő is tudja...
Tulajdonképpen az egész kérdésböl sugárzik az átgondoltság.
Mintha létezne magyarország, meg "Külföld". Mindegy, hogy Kirgizisztán, vagy Hollandia.
Az ilyenek szoktak pár hónap után visszogva visszamenekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!