Megéri kiköltözni külföldre? Azért kérdem mert ha 2026-ban a Fidesz nyer akkor mindenképp kiköltözök.
Honnan tudnánk?
Ez attól függ, hogy te Magyarországon milyen helyzetben vagy és hová mész, ott milyen helyzetben leszel.
A magyarok jellemzően Nyugat-Európába költöznek és sokaknak bejön, de van egy jelentős rész, akiknek meg nem.
"Miért 1-es? Jobb Orbánisztánban élni mint a fejlett nyugaton?"
Ha te a nyugatot meg a fejlettséget egy mondatba bírod zárni akkor nagyon csüngő orral fogsz visszajönni.
4
Ha így gondolkodsz, nem lesz jó neked sehol sem, nem a politika fogja jobbá tenni az életed, hanem te magad vagy senki!
Ha Nyugat-Európával vagy Észak-Amerikával akarod összehasonlítani Magyarországot, akkor általánosságban nem jobb Magyarország, de aki itt nőtt fel, itt van az otthona, annak lehet, hogy itt könnyebb.
Nekem például itt van lakásom, jó munkahelyem, szüleim, testérem, barátok, idegen nyelveket nem beszélek jól, ezért szerintem nekem nem éri meg kivándorolni, ott nehezebben boldogulnák több szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!