Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/471 anonim ***** válasza:
16%

Hagyd, látszik hogy konteós.

Amiket felhozott már rég meg lettek cáfolva.

Ha építészmérnök lenne nem írt volna le ekkora ordas hülyeséget.

Szerinte akkor is állva kellett volna maradniuk a tornyoknak, ha a 180 db tartóoszlopból csak 1 maradt volna.😂😂

2023. dec. 15. 05:56
 202/471 anonim ***** válasza:
16%

Régen a konteóknak is több értelme volt... olvastam szabadkőművesekről, kommunista zsidókról, meg új világrendről. Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit olvastam el, de még abban se volt olyan leírva, hogy kiírtják az emberiséget, a háttérzsidók szimplán csak uralkodni akartak az emberiségen.

Az a helyzet, hogy a gyíkember, nanorobot, laposföld stb. dolgokkal csak hülyét csináltak a konteósokból...

jan. 3. 18:37
 203/471 anonim ***** válasza:
11%
#202 Várd ki a végét. Lesz még egy pandémia is, meg ugye a WHO GPT, ami szintúgy nem lesz kegyes hozzánk. A fejesek sem titkolnak már kb semmit, annyira a végjátékban vagyunk.
jan. 3. 18:42
 204/471 anonim ***** válasza:
81%
203: Oké, és mikor lesz?
jan. 3. 18:48
 205/471 anonim ***** válasza:
0%
#204 A WHO GPT után várható. Ne aggódj, nem marad el a népírtás.
jan. 3. 18:54
 206/471 anonim ***** válasza:
63%

Másfél éve még a majomhimlőről terjesztetted azt, hogy majd jön rá a kötelező vakcina.

Láttuk abból is mi lett... :)

jan. 3. 18:57
 207/471 anonim ***** válasza:
83%
205: Oké, de valaki 2023 őszre jósolta a következő, durva lezárásokkal övezett pandémiát, mondván naív, aki nem látja, hogy ez következik, hisz teljesen egyértelmű. Akkor mi alapján kellene az általad írtakat 100%-os evidenciának tekinteni?
jan. 3. 19:26
 208/471 anonim ***** válasza:
68%

Ezek csak annyit tudnak odavetni, hogy "na majd meglátod".

Ez egy ócska és szánalmas menekülőduma, amit az érv nélküli és verbálisan lealázottak szoktak használni, mint "mindent elsöprő" aduász érvet...🤣🤣🤣

jan. 3. 19:48
 209/471 anonim ***** válasza:
13%

#206 Honnan veszed, hogy én bármikor is ilyet terjesztettem?! A majomhimlő egyébként csak behülyítés volt, erre meg rá tett egy lapáttal, hogy ugye a covid előtt volt az Event 201 koronavírus pandémia szimuláció, a majomhimlő előtt 21'-ben meg majomhimlő szimulációt csináltak. Slusszpoén, 22' májusára vetítve csinálták a szimulációt és 22' májusában valóban belengették a majomhimlőt, mint lehetséges következő pandémia! Szeretnek játszadozni. Azóta a fejesek még YGL diák Orbán Viktorunk is elkotyogott ezt-azt, a következő pandémia más jellegű lesz, mint a covid volt, ezt is elmondták. Mellesleg már a média is erősen dumál ezekről a dolgokról, YGL-ekről, konkrétan mindenről, a külföldi média meg aztán főleg. Bizony ám, a világvégén már tényleg semmi sem titok. Mégsem akarsz tudomást venni róla. Én már elengedtem a dolgot, aki arra sem vette a fáradtságot, hogy tájékozódjon, tudjon egysmást, hogy mire kell készülni és nem is nyit a dolog felé, azzal nem tudok mit kezdeni. Amíg azon vihogsz, hogy más tájékozódik, gondolkodik, szeretne segíteni másokon, akár tájékoztatással, akár a lehetőségek felmérésével, egymás segítésével, addig hidd el, pont te vagy az, akin nevetni lehetne. Ha esetleg mégis írtam volna olyat, hogy a majomhimlőnél lesz az új vakcina, hát elnézést kérek. De még mindig a jobbik eset volt ezt gondolni, mint fel sem fogni, amit az orrod előtt elmondanak, vagy csinálnak, mikor már az atyaúristen is beszámol róla, hogy hahó, itt a mesterséges világvége küszöbe. Szóval csak tessék köpködj rám, verd erre, csinálj amit akarsz. Egészségedre.

#207 Figyi, mindenkinek volt rá bő 3 éve, hogy tájékozódjon. Ki itt tart, ki ott tart, ne mossuk össze. Azért egy alap tudásnak már illik lenni, amit lehet bővíteni. Én részemről kimaxoltam a tájékozódás azon részét, ami komolyabban érdekelt. Rohadt kritikus voltam én is eleinte, saját kutatásokat csináltam stb. Mostanra meg már erre sincs szükség, annyira nyíltan megy. Szóval meg lehet engem kérdőjelezni, senki sem tiltja, de attól még a helyzet nem változik. Ha érdekel, dobok pár linket.

jan. 3. 20:00
 210/471 anonim ***** válasza:
20%

"Honnan veszed, hogy én bármikor is ilyet terjesztettem?!"

Olvastam egy másik kérdés alatt a kommented. Felismerem, hogy te voltál, ugyanazokat a lózungokat nyomod.

jan. 3. 20:12
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!