Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/471 anonim ***** válasza:
0%

Hát te igazi konteós elmeroggyant vagy, akinek már egy faéknél bonyolultabb dolog is gondot okoz.

A kovid az kamu volt?

Aztán meséld már el hogyan lehetett leszervezni, hogy minden ország szakemberei (több százezer) ugyanazt kamuzza!

Várom a levezetést...

2023. dec. 14. 11:17
 182/471 anonim ***** válasza:
30%
#181 Azt nem könnyű leszervezni, hogy minden szakember ugyanazt kamuzza, de azt igen, hogy a médiában csak azok szólalhassanak meg, akik azt kamuzzák, és hogy aki igazat mond, azt konteós bolondnak állítsák be, netán meg is büntessék.
2023. dec. 14. 11:21
 183/471 anonim ***** válasza:
0%

Csakhogy nem a médiáról van szó hanem a világjárványról.

Ez globális volt.

De ugye tudjuk, hogy a világ ÖSSZES médiája ugyanazt kamuzza mert a "tuggyukkik" erre utasították őket. :D

Mondom én, hogy faék egyszerűen vagy képes csak gondolkodni... :D

2023. dec. 14. 11:27
 184/471 anonim ***** válasza:
31%

"Hát te igazi konteós elmeroggyant vagy, akinek már egy faéknél bonyolultabb dolog is gondot okoz."

Az baj lenne, mert építészmérnök vagyok. De eddig még nem dőltek össze a házak amiket terveztem.

2023. dec. 14. 11:42
 185/471 anonim ***** válasza:
0%

OK, legyél az.

De az egészségügyhöz nem sok közöd van, hagyd ezt a nagyokra ahogy én is hagyom egy építészmérnökre a házam tervezését és nem fogok okoskodva beleszólni úgy, hogy a szakmája közelébe sem szagolok.

Te meg okoskodsz úgy, hogy nem vagy kompetens.

Okos ember nem szól bele olyanba, amihez nem ért és nincs alapos ismerete.

De ha olyat írtál, hogy az ikertornyokat "lerobbantották", akkor te úgy vagy építészmérnök, ahogy én terézanya... :D

2023. dec. 14. 11:50
 186/471 anonim ***** válasza:
27%

"Csakhogy nem a médiáról van szó hanem a világjárványról."

Lépten-nyomon kiderül itt, hogy ki is a "faék egyszerű" :D

Globális médiáról még nem hallottál ugye? Vagy képtelen vagy összerakni, hogyan működik? Az utóbbira tippelnék.

"De ugye tudjuk, hogy a világ ÖSSZES médiája ugyanazt kamuzza mert a "tuggyukkik" erre utasították őket. "

Na látod, tudsz te ha akarsz! ;)

Érdekességként megjegyzem: egyre inkább erősödőben van ez a jelenség, hogy azok akik egyébként tök hülyék egy bizonyos témához pontosan ezzel vádolják az egyébként képben lévőket. Inverzben is igaz: a "faék egyszerű" emberkék leggyakrabban azzal vagdalkoznak hogy a vitapartner márpedig "faék egyszerű"! :D

No de: azt tudod-e hogy a faék (alpvetően maga az ék) az emberiség egyik legnagyszerűbb találmánya?!!! Jelentőség szempontjából a kerék, az emelő, a csiga és a csavarral egy brancsban van! Ez mind egyszerű de nagyszerű, pótolhattlan találmány. Szóval ne szégyelld magad, a faék - habár egyszerű -, bizonyos körülmények közt nagyon hasznos tud lenni! :)

2023. dec. 14. 12:18
 187/471 anonim ***** válasza:
0%
A faék attól, hogy nagyszerű, még egyszerű marad...
2023. dec. 14. 12:36
 188/471 anonim ***** válasza:
76%

A faék attól hogy egyszerű, még nagyszerű.

Az hogy Te fordítva ülsz a lovon nem változtat ezen. :D

2023. dec. 14. 13:00
 189/471 anonim ***** válasza:
38%

"De ha olyat írtál, hogy az ikertornyokat "lerobbantották", akkor te úgy vagy építészmérnök, ahogy én terézanya..."

Bocsáss meg nekem Anyám! De nem hiszek a vallásokban! :D

Abban viszont hiszek amit tanultam. Minden statikus tudja, hogy a tornyokat lerobbantották. -Engedd meg, többet ismerek mint Te! ;)

Nem beszélnek róla folyvást, különböző megfontolásból de attól még így van ahogy mondom. Amelyik szakértő annak idején fennen hangoztatta, hogy de bizony - a repülők, meg a nagy hő (hihihi) volt az oka, azok kb olyanok voltak mint anno a kommunista rendszerben a "Megynyert Ügynökök"... Maradjunk ennyiben.

2023. dec. 14. 13:14
 190/471 anonim ***** válasza:
71%
#183 Csak az a bibi, hogy a média nélkül a kutya nem vette volna észre, hogy "világjárvány" van.
2023. dec. 14. 13:20
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!