Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/471 anonim ***** válasza:
19%

"Tudnál innen, a gyakorikerdesek.hu-ról küldeni másokat, akik a WHO GPT-ről, 4-ik ipari forradalomról vakerálnak?"

Tudod mi a WHO GPT elején a WHO?

World Health Organization/Egészségügyi Világszervezet

Erről bármelyik oldalon találsz leírást, még a WHO saját oldalán is. Vagy úgy gondolod, a WHO konteós?

"Ki mondta, hogy kicsit sem érdekelsz? :) Én rendkívül jól szórakozom rajtad, az oldalról a kedvencem vagy."

Cuki vagy. 😘 De ez már a 3. múltbeli kérdés, ahol megtalálsz. Ennyire unatkozol? Már rég nem vagyok jelen a politika kategóriában, mégis képes vagy minden régi kérdésen végigmenni, hogy érvényesítsd magad.

"Én mindig fenntartással kezeltem a média állításait."

Akkor miért nem kezelted fenntartással, mikor évi 50-60 millió ember hal meg és egy 3 év alatt 6 millió embert "meggyilkoló" vírustól zengett a média?! Kicsit sem volt gyanús, hogy valami nem oké? Vagy akkor hol voltál, mikor a WEF 2020-ban ország-világ előtt kijelentette, hogy totálisan megváltoztatják a világot, 4.ipari forradalommal stb? Miért rajtam kéred számon, amiről bárhonnan kaphatsz infót, nem csak a szaros Gyakorin?!

"Az csak beszéd marad, olyan beszéd, amibe te beleképzelsz mindenfélét az élénk fantáziáddal.

Kedvencem, amikor a "népírtásról töknyíltan beszélnek" forrásodat lobogtatod. Közben meg a holdkóros maláj miniszterelnök beszél arról, hogy SZERINTE MÁSOK hogyan készülnek népírtásra. Tehát véletlenül sem valami beismerő vallomás."

Mivel ő már halott, nyilván nem ő intézte volna a dolgokat, de tudta, mi lesz, ahogy én is tudom. Nem titok, több YGL is beszélt róla. Fideszes vagy amúgy?

"A kocka majd akkor fordul, hogy valóra válik a sok hülyeség, amit összehordasz."

Várd ki a végét haver, várd ki a végét.

jan. 3. 23:16
 222/471 anonim ***** válasza:
71%
Engedd el, én már 2x meghaltam, márciusban esedékes a következő a konteósok szerint. Ja és nőtt egy második fejem is
jan. 3. 23:29
 223/471 anonim ***** válasza:
69%

Semmitmondó, üres dumák:

"Várd ki a végét haver, várd ki a végét."

"tudta, mi lesz, ahogy én is tudom."

Témáról elterelő, irreleváns duma:

"Fideszes vagy amúgy?"

"a WEF 2020-ban ország-világ előtt kijelentette, hogy totálisan megváltoztatják a világot, 4.ipari forradalommal stb"

Ez nem előre eltervezett új világrend, ahogy azt a sok agyhalott próbálja értelmezni.

A világ halad előre és kész.

A WEF meg nem irányít és tervez semmit, az egy fórum. Nem világhatalom, ahogy az a sok idióta hiszi...

jan. 3. 23:30
 224/471 anonim ***** válasza:
69%

"Tudod mi a WHO GPT elején a WHO?

World Health Organization/Egészségügyi Világszervezet

Erről bármelyik oldalon találsz leírást, még a WHO saját oldalán is. Vagy úgy gondolod, a WHO konteós?"

Nem a kérésre reagáltál, helyette terelsz. Azt kértem, hogy innen az oldalról küldj másokat, akik erről beszélnek.. Azt gondoltam nem fog nehézséget okozni, hisz állítólag "meglepő, hogy más kategóriákban mennyien dumálnak ezekről"

A másik: attól még hogy létezik a WHO-nak egy pandemic treaty-je, és erről van leírás, még nem fogja igazolni a te állításodat, mely szerint a WHO a pandemic treaty-n keresztül totális kontrollt gyakorolhat a világ felett.

Tehát a szokásos konteóssal való vitahelyzet már ki is alakult.

1. Van egy álláspontod: a WHO totál kontrollt fog gyakorolni.

2. A normális emberek kétkednek, ezt hülyeségnek, konteónak gondolják.

3. Te meg "bizonyítékként" azt hozod, hogy "ott a WHO global pandemic treaty az oldalon, nézzétek meg", amiben szó nincs totál kontrollról. Valóban létezik a pandemic treaty (ez az igazságmagv), de amit te belemagyarázol, hogy ezzel majd világuralomra törnek (ami a konteó), arra még mindig semmi bizonyíték.

"Cuki vagy. 😘 De ez már a 3. múltbeli kérdés, ahol megtalálsz. Ennyire unatkozol?"

2020 óta gyűjtögettem az oldalról a konteós agyalágyultságokat. Egy részük "nézd meg 2023 decemberében", meg hasonló elnevezéssel van illetve. Nem régiben beérett pár kérdés, amiben te is ott voltál. Bocsesz. ;)

És csak egy részükhöz kommenteltem, a majomhimlős kötelező oltásodhoz például nem is.

Előre szólok, hogy 1 év múlva meg fogom kérdezni, hogy miért vagy még életben. Ugyanis kb. még 1 éve azt írtad, hogy te 2 év múlva a családoddal együtt meg fogsz halni.

"Akkor miért nem kezelted fenntartással, mikor évi 50-60 millió ember hal meg és egy 3 év alatt 6 millió embert "meggyilkoló" vírustól zengett a média?! Kicsit sem volt gyanús, hogy valami nem oké?"

Miért gondolod, hogy nem kezeltem fenntartással? Akkor is úgy éreztem, hogy erősen túl reagálta a média, most utólag is úgy gondolom. De ez nem azt jelenti, hogy valami háttérhatalomnak emberirtó célja volt vele, hanem szimplán csak azt, hogy a média ennyire manipulatív, az újságírók meg gátlástalanok ha lájkvadászatról van szó.

"Vagy akkor hol voltál, mikor a WEF 2020-ban ország-világ előtt kijelentette, hogy totálisan megváltoztatják a világot, 4.ipari forradalommal stb?"

Ugyanott, amikor a repülőautókról, holdbázisról, marsi kolóniáról ábrándoznak. Ezek ötletelgetések, elképzelések, kb ennyi. És amikről konkrétan szó van (pl fosszilis energiák kivezetése), mégcsak nem is károsak, és közük nincs ahhoz, amiket te szoktál a Great Resetnek tulajdonítani: magántulajdon eltörlés, kötelező oltás, népírtás, stb.

"Miért rajtam kéred számon, amiről bárhonnan kaphatsz infót, nem csak a szaros Gyakorin?!"

Konkrétan egy dolgot kértem rajtad számon, azt a kijelentésed, hogy a gyakorin "más kategóriákban mennyire sokan dumálnak ezekről".

Másra nem. És mégis honnan kaphatnék erre a kijelentésre infót, ha nem tőled és nem a gyakoriról?!

"Mivel ő már halott, nyilván nem ő intézte volna a dolgokat, de tudta, mi lesz, ahogy én is tudom."

És ő honnan tudta, és te honnan tudod? Hol van bárki prominens személytől beismerő vallomás arról, hogy globális népirtást terveznek? Valószínűleg sehol, különben azt mutogatnád, nem egy csókát, aki arról beszél, hogy SZERINTE hogyan fognak népírtani MÁSOK.

"Fideszes vagy amúgy?"

Igen.

"Várd ki a végét haver, várd ki a végét."

Én várom, de az eddig jóslataid is befuccsoltak. Mi lesz a magyarázatod, ha 2030-ig sem valósul meg semmi?

jan. 3. 23:57
 225/471 anonim ***** válasza:
38%
Mit vitatkoztok? Népirtások voltak vannak és lesznek is. Kisseb-nagyobb mértékben. Milliós nagyságrendben is volt. És lesz is. Hogy mikor azt senki nem tudja, legfeljebb csak tippelni lehet. Ha a 2. vh-t vesszük mint mintát akkor 2030-35 körül simán várható egy nagyobb arányú népírtás. De lehet hogy ez már nem a hagyományos módon fog menni. Lényeg hogy nem ússzuk meg. A történelem ismétli önmagát.
jan. 7. 01:52
 226/471 anonim ***** válasza:
16%
225: Ja, mert ugye a második világháborút is lehetett sejteni 10 évvel előre. A népírtók csak úgy hagyják kiszivárogni a terveiket.🤦‍♂️
jan. 7. 08:07
 227/471 anonim ***** válasza:
100%
#226 A második világháborút speciel 20 évvel előre lehetett sejteni, mert az elsőt lezáró békediktátumok garantálták.
jan. 7. 10:03
 228/471 anonim ***** válasza:
66%

"Mit vitatkoztok? Népirtások voltak vannak és lesznek is. Kisseb-nagyobb mértékben. Milliós nagyságrendben is volt. És lesz is."

Na de lesz milliárdos nagyságrendben is 2030-ig, mint azt a konteós barátunk terjeszti?

jan. 7. 11:01
 229/471 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ilyen lesz, de az is biztos hogy minél nagyobb a népesség annál nagyobb arányú lehet a népírtás. A technika fejlődésével vaslzeg még könnyebben is lehet kivitelezni.

jan. 7. 11:37
 230/471 anonim ***** válasza:
61%

227: Hogy sejteni lehetett, hogy valamikor lesz, az valószínű. De az biztos, hogy 1918-ban, mikor az első végetért, senki nem tippelte meg azt, hogy "Na várjatok csak! Jön majd egy második háború is, '39 őszén fog kitörni!". Azt meg pláne nem, hogy meddig tart majd, és hogy mi lesz a végkimenetele. És megjegyzendő, hogy '45 óta már jópár olyan helyzet volt, amikor egyesek a harmadik világháború kitörését vízionálták.

A lényeg: Van rá esély, hogy lesz újabb népírtás és diktatórikus világhelyzet, de az biztos, hogy nem akkor és nem úgy, ahogy a konteósok képzelgik.

jan. 7. 11:47
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!