Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
225: Ja, mert ugye a második világháborút is lehetett sejteni 10 évvel előre. A népírtók csak úgy hagyják kiszivárogni a terveiket.🤦♂️
Nem ezt mondtam. Viszont mivel bizonyos mintázatok, történések mindig megelőzik ezeket a nagyarányú konfliktusokat, ezért bizonyos dolgokat meg lehet "jósolni" előre. Viszont azt már csak becsülni lehet hogy nagyjábül mikor fog bekövetkezni. Egyébként a népírtás nem feltétlen csak háborúban következik be, ezt is tudjuk.
"de az biztos, hogy nem akkor és nem úgy, ahogy a konteósok képzelgik."
Ezt ugyanolyan dőreség leírni, mint azt hogy a konteós elmélet be fog következni. Valószínű hogy lesznek azonosságok, meg lesz ami máshogy fog történni. Előre semmit nem lehet tudni. Ezért (is) idióta ez a kérdés, de amint láttuk, ettől a kérdezőtől ennyi tellik. :D
"Valószínű hogy lesznek azonosságok, meg lesz ami máshogy fog történni."
Persze, a nagyszámok törvénye alapján biztos van olyan, amikor valamibe beletrafálnak.
Mint az a konteós elmélet: kötelező lesz az oltás mindenki számára, QR-kódos greenpass nélkül nem lehet majd utazni, és munkát vállalni, és így fognak total kontrollt gyakorolni a népesség felett.
Ebben is volt annyi azonosság, mint pl.: hogy az égészségügyisek számára kötelező lett. És akkor máris mehet a buksiveregetés a konteós hülyéknek, mert 1%-ban bejött, amit mondtak, a maradék 99% meg nem valósult meg. :D
Hát nem. Nem csak 1%-ban valósult meg. És nyugodjál bele, hogy nagyrészt az ilyen "konteós hülyéknek" köszönheted, hogy most nem kötelező MINDENKINEK az oltás. Mert ezek a "konteós hülyék" terjesztették az info-t, ellenkampányokat indítottak, felrázták az embereket bódultságukból és ennek köszönhetően nagyon sok tüntetés és megmozdulás volt, amiből a hatalom megértette hogy EDDIG ÉS NE TOVÁBB... Ha az ilyen mainstream-birka agymosott embereken múlt volna, mint jómagad (tudod, akinek minden konteós hülye), akkor most havonta böknék a seggedbe a vakcinát és ez még lehet hogy a kissebbik fájdalmad lenne. Nem emlékszel hogy már Magyarország is (de perszen nem csak M.o., mielőtt kötekedni kezdesz) arra készült hogy vakcinagyárakat épít? Szerinted egy gyárat rövid távra építenek? Frászt! Itt simán be volt tervezve - világszinten - hogy mindenhol kötelezővé teszik a vakcinázást, és lesz negyedik, ötödik, meg nyolcvanhatodik hullám is. Aztán majd lesz új vírus. Soha nem lesz vége. Ez volt a terv. Az hogy nem sikerült, pontosan annak köszönhető hogy vannak még ilyen "konteós hülyék"...
Kösz, 234-es, ezen jót röhögtem! :D
Emberek! A konteós agybajnak soha nem lesz vége. Már arra is kész a magyarázat, ha esetleg felsülnének és nem jönne el a Great Reset; azért lesz, mert ők, (értsd.: fotelokos prolik) MEGAKADÁLYOZTÁK. A háttérhatalomnak inába szállt a bátorsága, és nem merték meglépni.
Ilyen ez a kognitív disszonancia, veletlenül sem magyaráztak, hogy tévedtek, helyette a világot mentették meg! :D
Eleg balfasz ez a háttérhatalom egyébként a víziókban, ha ennyi elég nekik, hogy letegyenek a világuraló tervükről, BTW.
Igen, milliós nagyságrenddel lesz a népírtás, mivel nincs szükségük már ránk, mint munkaerő, vagy mint haszontalan réteg. Új fejezetet kezdődött el 2020-ban az emberiség történelmében.
Itt van pl ez a cikk.
Erre az szokott lennie a reakció, hogy "magyarnemzet", hazudik, konteós, mittudomén. Pedig csak el kéne olvasni. Szóról szóra idézi Hararit. Ez a vicces az egészben. Ha én azt állítom, hogy nincs szükségük a társadalom többségére, évtizedek óta manipulálják az embereket, megheckelik, génmódosított, transzhumán lények lesznek az új társadalom 2030 után, akkor konteós hülye vagyok ugyebár. Pedig ezt ők állítják! És ez csak egy icipici részlete annak, amit a fejesek elmondanak, teljesen nyíltan. Ehhez meg hozzá lehet venni bizonyos rendezvényeket, előadásokat, konferenciákat, Global Future 2045 kongresszusokat, WEF-es előadásokat, YGL-eket, technológiai fejlődést stb. Például amit a cikkben is olvashatsz, hogy a nem anya hordja majd ki a jövő génmódosított, transzhumán "emberét", ezek nem távoli dolgok érted? 2017-ben már megcsinálták a BioBaget, amiben egy bárányt segítettek világra. Ennek fejlettebb verziója az EctoLife lesz, ami egy mesterséges anyaméh, avagy emberi keltetőgép. Utána tudsz nézni annak is, hogy fog kinézni. "Az EctoLife ipari szintre emelné az emberek gyártását." - Hashem Al-Ghaili
Minek titkolózzanak? A technológia fejlődik, amit nyomon is lehet követni. Az emberiség mindigis rabszolga volt. A pórnép éhbérért dolgozik, örül, ha hatósági áras csirkefarhát kerül a kosárba. A gazdag meg felvásárol mindent. A Mészáros féle telhetetlen hatalomvágyat kellene felfogni, globális mértékben. Pénzért meg lehet venni bármit, politikusokat, virológiai laborokat (pl. Wuhani), egész iparágakat és ezekkel azt kezdeni, amit csak akarnak. A politikusok (YGL-ek) is csak felsőbb utasítást követnek. Putyin például országos cimborája Schwab-nak. A ma ismert ember már nincs hasznukra állításuk szerint sem, az ember és a mesterséges intelligencia keresztezése által új társadalom jön létre, amivel kapcsolatban már jóval korábban elkezdtek foglalkozni, megalapozni a technológiát. Közben olyan kijelentéseket tesznek, hogy lesz mégegy pandémia, más jellegű lesz, mint a covid, ha kell, erőszakkal ölnek meg embereket stb. Tehát az igazi konteósok valójában ők, mert ők csepegtetik el a következő évek lefolyását. A digitalizált rendszer kiépítése sem a random ember ötlete, végülis pont a fejesek pofázzák el, hogy a digitalizált világ hogyan lesz. A WEF csinált kördiagramot is, hogy mire terjesztik rá a digitális azonosítót, megtekinthető a honlapon. Vannak már előadások, felvezetések, ilyen-olyan mértékű fejlesztések, bevezetések. Elindultak a dolgok. Nekik már nincs mit takargatniuk, felvállalták magukat és a kutya sem figyel arra, hogy kik ők, mit mondanak, mit akarnak. Pedig egy cseppet sem jó emberek.
Elsősorban az oltatlanok lesznek, akik meghalnak, szóval például én és a családom. El kéne engedni végre ezt a vicceskedést, hogy ki hányszor halt meg az oltástól.
Azon voltam éveken át, hogy segítsek másoknak megérteni, mi zajlik és próbáljuk meg megelőzni, harcoljunk az életünkért, ne engedjük már, hogy hülyének nézzenek minket. Mondjuk aki Fideszes, azzal ígyse-úgyse fogok szót érteni, hiszen pont annak tapsikol, aki igazából a saját ellensége... Na mindegy, a világ megmentése nem fog menni, így elfogadtam, ami vár ránk. Mostmár 30 éves létemre a "nyugdíjas" éveimet élem. Szeretném a hátralévő időt úgy leélni, hogy nem kapok több bántást, földbe taposást azért, mert segíteni szerettem volna. Én ezt a kérdést kiszedem a figyelt kérdéseim közül, így válaszolni már nem fogok a nekem címzett esetleges dolgokra. Mindenkinek a legjobbakat kívánom.
Most hogy így elgondolkodtam rajta, az oltásfóbiás idióták pont olyanok mint orbán.
Csak fordítva.
Orbán azt mondta, hogy aki nem oltatja magát az meg fog halni és ezen rugóznak az oltásellenesek.
Azt észre sem veszik, hogy ők is ugyanezt csinálják: azt üvöltözik, hogy az összes oltott meg fog halni (vagy már meg is halt, legalább kétszer :D ).
Egyik kutya, másik eb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!