Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/471 anonim ***** válasza:
39%

"Most hogy így elgondolkodtam rajta..."

Te ellenben azt "üvöltözöd" hogy mindenki aki oltásellenes, máris idióta... Azon nem gondolkodtál el hogy nem kéne egy kalap alá venni az összes oltásellenes embert? Sokan vannak akik oltásellenesek, de nem hiszik hogy belehalnának az oltásba. Egyszerűen csak nem akarják gyógyszerekkel meg mindenféle ismeretlen összetételű xarokkal belövetni magukat. Erre nem gondoltál??? A covid - akárhogy is - de rohadt nagy médiakampánnyal járt, ami már eleve gyanússá tette. Sokan vannak akik csak egészséges szkepticizmusból kifolyólag utasítják el az oltást. Máig sem tisztázott hogy valóban hat-e az oltás a vírus ellen és ha igen mennyire. Csak feltételezések vannak, meg a média nyomása. Hát bocs, de ez nem mindenkinek elég hogy, hogy mindenféle gedva politikusok (pl ursula von der leyen) meg trilliárdos gyógyszergyárak nyerészkedési vágyának engedve hagyja magát beoltatni. És ráadásul, ha nem lettek volna világszerte komoly tiltakozások, akkor - ugye voltak ilyen tervek - kb fél évente vagy évente (erre már nem emlékszem pontosan) újabb és újabb oltásokat kellett volna alkalkmazni... Az megvan hogy orbánc is vakcinagyárakat akart építeni?! És nem csak ő! Tehát mentek volna az oltások orrvérzésig! Világszerte. Szóval, na... menjenek a jó k... anyukájukba!

febr. 1. 11:37
 242/471 anonim ***** válasza:
59%
Az un. oltások meg kezdettől fogva erőltetve voltak
febr. 1. 11:41
 243/471 anonim ***** válasza:
46%
#242 Így van. Nekem ne mondja már senki, tudom mi volt. Olyan hisztit vert a mainstream média, mintha bizony az utcán egyre-másra estek volna össze az emberek holtan! Na mert ugye, ha ez a helyzet, akkor érthető hogy mindenki azonnal haza és kuss pofa be. És kötelező oltás. Csakhogy rohadtul nem ez volt a helyzet... Szóval nem kicsit volt túllihegve a dolog. Akkor innentől kezdve nem nyilvánvaló hogy kinek a kezében van a mainstream média? Csoda, hogy attól kezdve egyre többen és többen kerestek és keresnek alternatív hírforrásokat? Csoda hogy az embereknek megrendült a kormányokba vetette bizalmuk?? Innen már csak egy ugrás hogy egyre több a konteó és a konteós. De az is igaz, hogy vannak dolgok amiket sokan még mindig konteónak, tehát összeesküvéselméletnek neveznek, pedig sokkal inkbb összefüggés-elméletek és a gyakorlatba vannak ültetve! De a mainstream-birkákat persze ez nem zavarja...
febr. 1. 11:51
 244/471 anonim ***** válasza:
0%
Minden egybitesagyú így vélekedik...
febr. 1. 22:49
 245/471 anonim ***** válasza:
54%

#240, #241, #243

„Az hogy van, hogy nincs globális háttérhatalom de pl Ukrajna csak úgy kapott hitelt az IMF-től hogy bizonyos feltételeknek eleget kellett tennie.”

Ugyanúgy, ahogyan én, vagy te, vagy Mari néni ha hitelt akarunk felvenni, nekünk is bizonyos hiteleknek kell eleget tennünk. Nem fognak egy fizetésképtelen csövesnek hitelt adni csak úgy puszira. Persze biztos ez is azért van, mert a globális háttérhatalom el akarja happolni Marcsi néninek a házát, vagy kivetni rá a totál kontrollt.

„De miért is ilyen fontos egy nemzetközi hitel folyósításához hogy a hitelfelvevő ország termőföldjeit ki lehessen árusítani?? Na? Ha nincs háttérhatalom, ami igyekszik bedönteni minden egyes nemzetállamot, akkor mi értelme ilyen feltételnek egy hitelügylet esetén????”

Ugyanazért, amiért a te házadat is elzálogosíthatják, ha hitelt akarsz rá, vagy csak arra adnak kedvező hitelt, ha van X számú gyereked. A hiteleket nem a Máltai Szeretetszolgálat osztogatja, de gondolom ez neked új.

„Te ellenben azt "üvöltözöd" hogy mindenki aki oltásellenes, máris idióta...”

Nem láttam az ipsétől, hogy mindenkit leidiótázott volna, aki oltásellenes.

„Azon nem gondolkodtál el hogy nem kéne egy kalap alá venni az összes oltásellenes embert? Sokan vannak akik oltásellenesek, de nem hiszik hogy belehalnának az oltásba.”

De te nem ezek közé tartozol. Te az aluspikás agyalágyultak díszpéldánya vagy. Arról makogsz, hogy egy globális háttérhatalom emberek milliárdjait fogja kiírtani 2030-ig, meg hogy majd jön a kötelező oltás a következő járványra.

Igaz, korábban a nem tudom hanyadik hullámra mondtad ugyanezt, de az nem jött be…

„Egyszerűen csak nem akarják gyógyszerekkel meg mindenféle ismeretlen összetételű xarokkal belövetni magukat. Erre nem gondoltál???”

Nem ismeretlen összetételűek az oltások, legalábbis nem ismeretlenebbek, mint más forgalomba kerülő vakcinák és egyéb gyógyszerek. De neked laikusként amúgyis teljesen mindegy, hogy mi van az összetételről a dobozra ráírva, nem fogsz attól megvilágosodni.

„A covid - akárhogy is - de rohadt nagy médiakampánnyal járt, ami már eleve gyanússá tette.”

Igen, gyanús, hogy a média a kattintásokért bármire képes, és hogy a politikusok is előszeretettel lovagolják meg a témát és generálnak ebből a saját javukra lájk kampányt.

„Máig sem tisztázott hogy valóban hat-e az oltás a vírus ellen és ha igen mennyire.”

Van rá nem egy tanulmány, amely bizonyíja, hogy hatásos ellene.

„És ráadásul, ha nem lettek volna világszerte komoly tiltakozások, akkor - ugye voltak ilyen tervek - kb fél évente vagy évente (erre már nem emlékszem pontosan) újabb és újabb oltásokat kellett volna alkalkmazni...”

Nevetséges tiltakozások voltak, olyan jellegűek, amiket a kormányok könnyűszerrel le tudtak volna nyomni katonai erővel, ha meg a globális háttérhatalom emberek milliárdjait tervezi kiírtani, akkor meg pláne.

De különben meg mi lett volna a cél, ha megvalósítják, és évente vagy fél évente valóban vannak kötelező oltások? Ki nyer vele és mit? Miért kell a Great Resethez, vagy a globális diktatúra kiépítéséhez az évenkénti kötelező oltás?

„Így van. Nekem ne mondja már senki, tudom mi volt.”

Persze, mindent tudsz, csak az évekkel ezelőtti jóslataid sem jöttek be a mai napig.

„Na mert ugye, ha ez a helyzet, akkor érthető hogy mindenki azonnal haza és kuss pofa be. És kötelező oltás. Csakhogy rohadtul nem ez volt a helyzet...”

A kötelező oltás sem volt rohadtul helyzet. Nem volt kötelező az oltás.

„Szóval nem kicsit volt túllihegve a dolog.”

Nem kicsit lihegitek túl ti sem.

„De az is igaz, hogy vannak dolgok amiket sokan még mindig konteónak, tehát összeesküvéselméletnek neveznek, pedig sokkal inkbb összefüggés-elméletek és a gyakorlatba vannak ültetve!”

Tudnál példát mondani ezekre?

febr. 4. 14:28
 246/471 anonim ***** válasza:
52%

De, volt kötelező oltás, itt Magyarországon csak az egészségügyi dolgozóknak ugyan, de bevezették.

Mivel az eü-ben is dolgoznak oltásellenesek, volt olyan is, aki emiatt vesztette el az állását, mert nem adta be magának az oltást

febr. 5. 06:45
 247/471 anonim ***** válasza:
59%

Ez csak neked új.

Nagyon régóta vannak kötelező védőoltások.

Szemetesek, reptéri lavatory szolgálat, mezőőrök, állattartásban dolgozók, kórházak fertőző rèszlegein dolgozók és még elég sok szakmában dolgozók részére.

Azok ellen eddig miért nem hisztiztél?

Mitől más a kovid elleni kötelező oltás mint mondjuk a reptéri WC ürítők hepatitis elleni oltása?

Azok ellen miért nem hisztizel?

febr. 5. 07:59
 248/471 anonim ***** válasza:

247, félre értettél engem...

Most a kötelező covid oltásról írtam, nem a régebbiekről.

Én beadattam az oltást, nem is hisztiztem, csak annyit írtam, hogy vannak olyanok akik nem adták be.

Fentebb olyat írt valaki, hogy nem volt kötelező az oltás, ami nem igaz teljesen, mert az egészségügyben igenis kötelező volt, és nem egy kollégám rosszul volt az oltás után, valamint elkapták a covidot és egy hétig csak otthon lábadoztak, szóval gyenge volt a pfizer is...

febr. 5. 11:56
 249/471 anonim ***** válasza:
41%
247)A kötelező oltàsok megvédenek a betegség elkapàsàtól plusz nem felnőtt emberekre vonatkoznak,hanem gyerekekre.A 70 év alatti gyerekorvosok nem is találkoztak jóformán torokgyìkkal vagy fertőző gyerekbénulàssal.Ezzel szemben az olvtasnak titulált gènkoktélt a betegség elkapàsàtól sose védett,még a hivatalos propaganda szerint is csak a súlyos kimeneteltől véd.Ami azért abszurd,mert egy 60 év alatti egészséges személynek eleve minimálisan esélye súlyosabb covid fertőzéses,másrészről meg össze-vissza módosìtottàk mindig,hogy kiminősül oltottnak,hogy az jöjjön ki,hogy az "oltàs" véd a súlyos lefolyását,dr a végén màr ìgyse tudták eltitkolni,hogy szart se ér,mikor eltörölték Németországban a korlàtozasokat a kórházban kezelt covid betegek 80%-ka "oltott" volt.
febr. 5. 12:51
 250/471 anonim ***** válasza:
49%

Látszik milyen ostoba vagy.

1. Kötelező oltások felnőttek részére bizonyos szakmák esetében most is vannak. Nem tudtad értelmezni amit írtam? Meg amúgy hogy jöttek ide a gyerekek??? Meg amúgysem védenek meg a betegség elkapásától, hiszen egy oltás nem tudja megakadályozni, hogy a kórokozó bekerüljön a szervezetbe.

2. "A 70 év alatti gyerekorvosok nem is találkoztak jóformán torokgyìkkal

vagy fertőző gyerekbénulàssal".

Persze, mert a védőoltásoknak hála ezek eltűntek.

3. "az olvtasnak titulált gènkoktélt a betegség elkapàsàtól sose védett,"

Egyetlen védőoltásnak sem ez a célja. Ennyit nem tudsz? Jó reggelt! :D

Meg mi az, hogy "génkoktél"? Mondjuk ebből is az jön le, hogy semmit sem tudsz róla. Te mindentől félsz, amiről nem tudsz semmit? :D

4. "egy 60 év alatti egészséges személynek eleve minimálisan esélye súlyosabb covid fertőzéses"

Ez konkrétan nem igaz.

5. "mikor eltörölték Németországban a korlàtozasokat a kórházban kezelt covid betegek 80%-ka "oltott" volt."

Már ha igaz, mi ebben a különleges? Max az, hogy az oltások nem voltak elég hatékonyak. Ez az egy gond lehetett velük.

febr. 5. 13:39
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!