Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
"Engem az érdekelne, hogy a konteósok egész pontosan mit várnának tőlünk? Mondjuk, hogy felébredtünk, és egyetértünk abban, hogy rövidesen jön az új világrend, meg a nagy reszetálás. És akkor? Mi az, amit tennünk kellene?🤔"
Ha meglátjátok, ami az orrotok előtt van, és jobban hisztek a saját szemeteknek, mint a médiának, az már jó. A covidiktatúrának is így lett vége: az emberek többsége rájött, hogy hülyének vagyunk nézve. Ha mindenki olyan lenne, mint te és az elvtársad, akkor még mindig maszkban fuldokolnánk, és a 26. kötelező oltásnál tartanánk.
"Ez alatt a kérdés alatt vannak holokausztot kétségbe vonó állítások."
A kérdés 2009-es, és a holokauszttagadást 2010 óta büntetik.
"Nem azért kapott felfüggesztett börtönbüntetést."
De igen, azért.
Akkoriban ugyanis ez minősült "rémhírterjesztésnek".
"Tehát légből kapott volt a kijelentésed, vehetjük úgy? :)"
Hozhatnék neked akármilyen forrást, úgysem hinnéd el, mert homokba dugod a fejed.
"Ha meg lakást veszel, akkor a hitelt fizeted egész életedben."
Nem egész életedben, hanem 10 vagy 20 évig, és utána tiéd a lakás, nem kell semmit fizetned. Továbbá így is jobban jársz, mintha annak a pénznek a többszörösét dobálnád egy feneketlen kútba, mint lakbér.
"De lehet úgy is csinálni, hogy pénzed befekteted, ahelyett hogy lakást vennél belőle, és a kamatából szépen fizetgeted a lakbért."
Ha úgy vállalkozol, hogy nem tartozol a kiválasztottakhoz, kinyírnak a piacon.
"Nem ők építették, de ők fizették ki az árát."
Abból a pénzből, amit tőlünk csaltak ki vagy mi termeltünk meg nekik.
"És ki az a Klaus Schwab."
A WEF elnöke, tehát valószínűleg többet tud a világ alakulásáról, mint te.
"Világsanyargató diktatúráról vizionálsz, de szerinted majd a gonosz háttérhatalmat az tartja vissza, hogy törvénytelenül járnak el? Hát át írják a törvényt úgy, hogy aki nem engedelmes rabszolga, azt bármikor megfoszthassák a tulajdonától. Nem tetszik nekik a pofád, és nem lesz jogod többé magántulajdonhoz."
Ma a diktátorainknak fontos, hogy az emberek örüljenek a diktatúrának. A média elképesztő erejénél fogva ezt el is tudják érni. Amúgy Magyarországon is csak azért volt ún. "rendszerváltás" (inkább módszerváltás), mert rájött a globális "elit", hogy agymosással sokkal hatékonyabban tartható fenn a diktatúra, mint nyílt erővel és megfélemlítéssel.
"Nem ugyanaz, de mindkettő bőven van olyan drasztikus, hogy sakkban lehessen tartani vele a rabszolgákat. Ha kikapcsolnák a fűtést, villanyt, vizet a kéródban, önként költöznél be a munkahelyedre."
Attól még mindig nem adnám el a lakásomat, bár lehet, hogy te igen. Egyébként meg a fűtés, villany, víz kikapcsolása is törvénytelen, ha rendesen fizeted a számlákat. Meg tudnák tenni, de nagy felháborodás lenne belőle. Ha viszont komoly adókat vezetnek be az ingatlanokra, ahogy tenni fogják, akkor azoknak a megtagadása már törvénytelen lesz.
"Szerintem meg az a nagyon hülye, aki azt gondolja, hogy ezzel akarják majd az embereket sakkban tartani."
Aki képes gondolkodni, és tájékozódik is, az tudja, hogy ennek nagyságrendekkel nagyobb a valószínűsége.
"Öhm, oké, de ez nem válasz a rovaros kérdésre."
Dehogynem, csak nem tudom úgy elmagyarázni, hogy egy gyengeelméjű is megértse. Nem maga a rovarevés a cél, az csak egy következménye lesz a ránk váró nyomornak.
"De akkor ha már itt tartunk mi a cél azzal, hogy olyan alacsony fizunk legyen, hogy ne teljen kajára?"
A gazdáinktól kapjuk a fizetést. Ha kevesebb fizetést kapunk, több marad a zsebükben. Ha több fizetést kapunk, kevesebb marad a zsebükben. Ha több milliárd ember kap kevesebb fizetést, akkor sokkal több marad a zsebükben. Megértem, ha nem érted, hiszen ez általános 3. osztályos matematika.
"Több ember fogyaszt a bolygón heti szinten rovart, mint amennyi nem. Akkor miért nem emberi kaja?"
No comment... :D
"Nem reagálsz, mert nem tudsz. Nem tudod leírni, hogy hogyan teszik tönkre az energiaipart, és az élelmiszeripart, az a nagy büdös helyzet. :)"
Az a nagybüdös helyzet hogy összébb foghatnád a nagybüdös pofád...!
Hogy miért? Mert qrva nagy! Semmi, de semmi nincs emögött a nagymellényű
, hőbörgős dumád mögött... Se tudás, se tájékozottság. Nekem Te itt ne követeld, hogy bármit bizonyítsak/magyarázzak, amíg képtelen vagy normális, korrekt, emberi kommunikációra! Szállj le a magas lóról, majd akor tárgyalhatunk.
Egyébként te sem lennél ennyire egysíkú, ha az agymosó mainstream média mellett meghallgatnál értelmes, független szakembereket is. Na csá, Barom!
"De te nem ezek közé tartozol. Te az aluspikás agyalágyultak díszpéldánya vagy. Arról makogsz, hogy egy globális háttérhatalom emberek milliárdjait fogja kiírtani 2030-ig, meg hogy majd jön a kötelező oltás a következő járványra."
Hát barátom, Te összekeversz valakivel. Egyik kommentemben sem írtam még csak megközelítőleg sem olyat, hogy embermilliárdokat fognak 2030-ig kiírtani...
Na jó hagyjuk, szerintem itt te vagy inkább valami alusipkás balfasz, másra sem tudod ezt az egész vitát kihegyezni, mint hogy mindenkire "rábizonyítsd" hogy azt szajkózza, hogy össze fog dőlni az egész világ! :D
Szerintem inkább szedd be a gyógyszereid amit felírt a pszichiátered! ;)
"Muti azt a weboldalt. Muti a terveket, ahol le van feketén-fehéren írva, hogy mi fog történni 2030-ig."
Ja, hogy már internetanalfabéta is vagy? :D Mit dirigálgatsz itt nekem? Ki vagy te??? Egy huszadrangú senki. :D
"Davos egy fórum.
Semmi több."
Na, ebből látszik mennyire nulla vagy. Értelem semmi. Mikor a világ leggazdagabb emberei rendszeresen összegyűlnek és VEZETŐ POLITIKUSOKAT rendszeresen meghívnak, fórumoznak, agendát építenek (a kommunizmus is egy agenda volt eleinte, csakúgy mint a nácizmus). Náluk van a pénz és náluk a törvényhozást képviselő réteg... De számodra ez csak egy fórum, semmi több...
Ezek után nem baj ha inkább feladom? Még egy linket sem tudsz megtalálni bazdmeg a az interneten. Az OTP weboldalát meg tudod találni? Akkor a WEF weboldalát hogy nem tudod megtalálni? Gyépés vagy baszdmeg! De én vagyok hülye, hogy itt vitatkozok veled! Na csá, végeztünk. Köszönöm a hihetetlen "színvonalas" vitát! :D
Nem, nem szőnek világuralmi, rabszolgákkal kiszolgált terveket.
Egyszerűen próbálják optimalizálni a dolgokat.
Ha ilyen terveik lennének, azt nem a nagy nyilvánosság előtt tennék.
Az van, hogy a gazdagokra irigy huszadrangú senkik mindenféle fasságokat belemagyaráznak.
Semmiféle agenda nincs benne.
De nem még mindig várjuk azt a linket, ahol te láttad a 2030-ig szőtt terveiket.
Tudnod kell a honlap címét, hiszen nem a kisujjadból szoptad ki azért, mert csak nagyot akartál mondani.
Vagy igen?🤣🤣🤣
"Ha mindenki olyan lenne, mint te és az elvtársad, akkor még mindig maszkban fuldokolnánk, és a 26. kötelező oltásnál tartanánk."
Dehogy. Kifulladt a téma, és ennyi. Oltások megjelentek, aki akarta felvette, innentől mindent megtettek, semmi értelme nem lett volna tovább fenntartani a dolgot. Különben meg miféle háttérhatalom az, ami eltántorodik ennyitől?
"A kérdés 2009-es, és a holokauszttagadást 2010 óta büntetik."
Ez osztán hatalmas diktatúra és véleményterror. :)
"De igen, azért."
Nem pusztán azért, mert "igazat mondott", hanem mert az embereket a korlátozó intézkedesek, pl.: maszkviselés ellen hangolta.
"Hozhatnék neked akármilyen forrást, úgysem hinnéd el, mert homokba dugod a fejed."
Ugyan miért ne hinném el? Amiket hoztál forrást a külföldiek ingatlanvásárlásáról, abban sem kételkedtem. Csak éppen ezzel a forrással nem sikerült az eredeti kijelentésedet igazolni.
Továbbra sincs bizonyíték rá, hogy a legtöbb ingatlant befektetési céllal vásárolják, csak te állítod.
"Nem egész életedben, hanem 10 vagy 20 évig, és utána tiéd a lakás, nem kell semmit fizetned."
Ezek szerint nem is olyan nehezen megoldható ingatlant venni.
"Továbbá így is jobban jársz, mintha annak a pénznek a többszörösét dobálnád egy feneketlen kútba, mint lakbér."
Kivétel, ha ahelyett, hogy ingatlant vennél a pénzt hagyod kamatozni, és abból fizeted a lakbért.
"Ha úgy vállalkozol, hogy nem tartozol a kiválasztottakhoz, kinyírnak a piacon."
Nem kell ehhez vállalkozni sem. Én sem tartozom a kiválasztottakhoz.
"Abból a pénzből, amit tőlünk csaltak ki vagy mi termeltünk meg nekik."
Érdekes, ha én kiadom a szüleim lakását ilyen céllal, akkor én is ilyen csaló leszek hirtelen?
"A WEF elnöke, tehát valószínűleg többet tud a világ alakulásáról, mint te"
És mi az a WEF? Nem egy kormányok felett álló valami.
"Ma a diktátorainknak fontos, hogy az emberek örüljenek a diktatúrának."
Amiről te makogsz, hogy kirakhatnak a lakásodból, letilthatják a bankszámlád, inkább a megfélemlítéses dolognak tűnik számomra.
"Attól még mindig nem adnám el a lakásomat, bár lehet, hogy te igen"
Az imént még az ellenkezőjével érveltél:
"A lakással kapcsolatos költségeket hamarosan úgy felverik majd, hogy kénytelen legyél eladni."
Tehát szerinted ha kikötik a villanyt, gázt, akkor nincs eladva a kéró, de ha fizetni nem tudjak a villanyt, gázt (amelynek ugyanaz az eredménye, hogy kikötik) akkor már bezzeg eladnák. :)
"Egyébként meg a fűtés, villany, víz kikapcsolása is törvénytelen, ha rendesen fizeted a számlákat."
A fűtést, villanyt nem kötnék ki, merthogy törvénytelen, de amúgy a bankszámládat simán letiltanák, hogy ezzel tartsanak sakkban. Teljesen logikus. :D
"Meg tudnák tenni, de nagy felháborodás lenne belőle."
És a háttérhatalom beszarna ettől? Akik amúgy éhezest akarnak hozni az emberekre, meg kidobni őket a lakásukból?
Villany-, gázkikötést nem merik meglépni, mert félnek a népharagtól, de a lakásból való kidobás, éheztetés simán belefér?
"Dehogynem, csak nem tudom úgy elmagyarázni, hogy egy gyengeelméjű is megértse. Nem maga a rovarevés a cél, az csak egy következménye lesz a ránk váró nyomornak."
De arra semmi magyarázat, hogy mi értelme ilyen nyomort hozni az emberekre.
"Ha több milliárd ember kap kevesebb fizetést, akkor sokkal több marad a zsebükben. Megértem, ha nem érted, hiszen ez általános 3. osztályos matematika."
A jobbaknak már 3. osztály előtt is megy.
De én meg nem értem, hogy neked miért nem megy a szövegértelmezés. A kérdésben a fókusz azon van, hogy az mire jó, hogy kajára se teljen?
Ha az emberek ilyen nyomorban élnek, akkor mi lesz a fogyasztói társadalommal, és az azon nyerészkedő gazdagokkal?
"Az a nagybüdös helyzet hogy összébb foghatnád a nagybüdös pofád...!
Hogy miért? Mert qrva nagy! Semmi, de semmi nincs emögött a nagymellényű, hőbörgős dumád mögött... Se tudás, se tájékozottság. Nekem Te itt ne követeld, hogy bármit bizonyítsak/magyarázzak, amíg képtelen vagy normális, korrekt, emberi kommunikációra! Szállj le a magas lóról, majd akor tárgyalhatunk."
Ez a barom az imént még "seggfej", "nagyonhülye" és hasonló jelzőkkel illetett engem, majd elküldött CoD-ozni, és nagymellénnyel azt mondta, hogy bízzam a nagyokra.
És ezek után még ő áll neki picsogni, hogy nekem nagy a pofám, nagy a mellényem, és képtelen vagyok az emberi kommunikációra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!