Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/471 anonim ***** válasza:
18%

"Engem az érdekelne, hogy a konteósok egész pontosan mit várnának tőlünk? Mondjuk, hogy felébredtünk, és egyetértünk abban, hogy rövidesen jön az új világrend, meg a nagy reszetálás. És akkor? Mi az, amit tennünk kellene?🤔"

Ha meglátjátok, ami az orrotok előtt van, és jobban hisztek a saját szemeteknek, mint a médiának, az már jó. A covidiktatúrának is így lett vége: az emberek többsége rájött, hogy hülyének vagyunk nézve. Ha mindenki olyan lenne, mint te és az elvtársad, akkor még mindig maszkban fuldokolnánk, és a 26. kötelező oltásnál tartanánk.

"Ez alatt a kérdés alatt vannak holokausztot kétségbe vonó állítások."

A kérdés 2009-es, és a holokauszttagadást 2010 óta büntetik.

[link]

"Nem azért kapott felfüggesztett börtönbüntetést."

De igen, azért.

[link]

Akkoriban ugyanis ez minősült "rémhírterjesztésnek".

"Tehát légből kapott volt a kijelentésed, vehetjük úgy? :)"

Hozhatnék neked akármilyen forrást, úgysem hinnéd el, mert homokba dugod a fejed.

"Ha meg lakást veszel, akkor a hitelt fizeted egész életedben."

Nem egész életedben, hanem 10 vagy 20 évig, és utána tiéd a lakás, nem kell semmit fizetned. Továbbá így is jobban jársz, mintha annak a pénznek a többszörösét dobálnád egy feneketlen kútba, mint lakbér.

"De lehet úgy is csinálni, hogy pénzed befekteted, ahelyett hogy lakást vennél belőle, és a kamatából szépen fizetgeted a lakbért."

Ha úgy vállalkozol, hogy nem tartozol a kiválasztottakhoz, kinyírnak a piacon.

"Nem ők építették, de ők fizették ki az árát."

Abból a pénzből, amit tőlünk csaltak ki vagy mi termeltünk meg nekik.

"És ki az a Klaus Schwab."

A WEF elnöke, tehát valószínűleg többet tud a világ alakulásáról, mint te.

"Világsanyargató diktatúráról vizionálsz, de szerinted majd a gonosz háttérhatalmat az tartja vissza, hogy törvénytelenül járnak el? Hát át írják a törvényt úgy, hogy aki nem engedelmes rabszolga, azt bármikor megfoszthassák a tulajdonától. Nem tetszik nekik a pofád, és nem lesz jogod többé magántulajdonhoz."

Ma a diktátorainknak fontos, hogy az emberek örüljenek a diktatúrának. A média elképesztő erejénél fogva ezt el is tudják érni. Amúgy Magyarországon is csak azért volt ún. "rendszerváltás" (inkább módszerváltás), mert rájött a globális "elit", hogy agymosással sokkal hatékonyabban tartható fenn a diktatúra, mint nyílt erővel és megfélemlítéssel.

"Nem ugyanaz, de mindkettő bőven van olyan drasztikus, hogy sakkban lehessen tartani vele a rabszolgákat. Ha kikapcsolnák a fűtést, villanyt, vizet a kéródban, önként költöznél be a munkahelyedre."

Attól még mindig nem adnám el a lakásomat, bár lehet, hogy te igen. Egyébként meg a fűtés, villany, víz kikapcsolása is törvénytelen, ha rendesen fizeted a számlákat. Meg tudnák tenni, de nagy felháborodás lenne belőle. Ha viszont komoly adókat vezetnek be az ingatlanokra, ahogy tenni fogják, akkor azoknak a megtagadása már törvénytelen lesz.

"Szerintem meg az a nagyon hülye, aki azt gondolja, hogy ezzel akarják majd az embereket sakkban tartani."

Aki képes gondolkodni, és tájékozódik is, az tudja, hogy ennek nagyságrendekkel nagyobb a valószínűsége.

"Öhm, oké, de ez nem válasz a rovaros kérdésre."

Dehogynem, csak nem tudom úgy elmagyarázni, hogy egy gyengeelméjű is megértse. Nem maga a rovarevés a cél, az csak egy következménye lesz a ránk váró nyomornak.

"De akkor ha már itt tartunk mi a cél azzal, hogy olyan alacsony fizunk legyen, hogy ne teljen kajára?"

A gazdáinktól kapjuk a fizetést. Ha kevesebb fizetést kapunk, több marad a zsebükben. Ha több fizetést kapunk, kevesebb marad a zsebükben. Ha több milliárd ember kap kevesebb fizetést, akkor sokkal több marad a zsebükben. Megértem, ha nem érted, hiszen ez általános 3. osztályos matematika.

febr. 16. 07:55
 292/471 anonim ***** válasza:
56%
291: Aham. Tehát a gonosz háttérhatalom elállt a covidos tervétől, mert sokan lázadoztak, hogy kamu az egész, és tudják, hogy elnyomás van a háttérben. Nos, ha ez tényleg így van, akkor valójában nem lehet olyan nagy hatalom. Csak pattogni kell kicsit, és elállnak az elnyomási tervtől? :D Akkor anno szegény zsidók itt rontották el. Csak ki kellett volna fejezniük a nem tetszést a gettósítás és a deportálás ellen, és Hitler azonnal lefújja az egészet.😮
febr. 16. 08:24
 293/471 anonim ***** válasza:

"Több ember fogyaszt a bolygón heti szinten rovart, mint amennyi nem. Akkor miért nem emberi kaja?"

No comment... :D

febr. 16. 12:52
 294/471 anonim ***** válasza:
18%

"Nem reagálsz, mert nem tudsz. Nem tudod leírni, hogy hogyan teszik tönkre az energiaipart, és az élelmiszeripart, az a nagy büdös helyzet. :)"

Az a nagybüdös helyzet hogy összébb foghatnád a nagybüdös pofád...!

Hogy miért? Mert qrva nagy! Semmi, de semmi nincs emögött a nagymellényű

, hőbörgős dumád mögött... Se tudás, se tájékozottság. Nekem Te itt ne követeld, hogy bármit bizonyítsak/magyarázzak, amíg képtelen vagy normális, korrekt, emberi kommunikációra! Szállj le a magas lóról, majd akor tárgyalhatunk.

Egyébként te sem lennél ennyire egysíkú, ha az agymosó mainstream média mellett meghallgatnál értelmes, független szakembereket is. Na csá, Barom!

febr. 16. 13:11
 295/471 anonim ***** válasza:
18%

"De te nem ezek közé tartozol. Te az aluspikás agyalágyultak díszpéldánya vagy. Arról makogsz, hogy egy globális háttérhatalom emberek milliárdjait fogja kiírtani 2030-ig, meg hogy majd jön a kötelező oltás a következő járványra."

Hát barátom, Te összekeversz valakivel. Egyik kommentemben sem írtam még csak megközelítőleg sem olyat, hogy embermilliárdokat fognak 2030-ig kiírtani...

Na jó hagyjuk, szerintem itt te vagy inkább valami alusipkás balfasz, másra sem tudod ezt az egész vitát kihegyezni, mint hogy mindenkire "rábizonyítsd" hogy azt szajkózza, hogy össze fog dőlni az egész világ! :D

Szerintem inkább szedd be a gyógyszereid amit felírt a pszichiátered! ;)

febr. 16. 13:15
 296/471 anonim ***** válasza:
18%

"Muti azt a weboldalt. Muti a terveket, ahol le van feketén-fehéren írva, hogy mi fog történni 2030-ig."

Ja, hogy már internetanalfabéta is vagy? :D Mit dirigálgatsz itt nekem? Ki vagy te??? Egy huszadrangú senki. :D

febr. 16. 13:19
 297/471 anonim ***** válasza:
18%

"Davos egy fórum.

Semmi több."

Na, ebből látszik mennyire nulla vagy. Értelem semmi. Mikor a világ leggazdagabb emberei rendszeresen összegyűlnek és VEZETŐ POLITIKUSOKAT rendszeresen meghívnak, fórumoznak, agendát építenek (a kommunizmus is egy agenda volt eleinte, csakúgy mint a nácizmus). Náluk van a pénz és náluk a törvényhozást képviselő réteg... De számodra ez csak egy fórum, semmi több...

Ezek után nem baj ha inkább feladom? Még egy linket sem tudsz megtalálni bazdmeg a az interneten. Az OTP weboldalát meg tudod találni? Akkor a WEF weboldalát hogy nem tudod megtalálni? Gyépés vagy baszdmeg! De én vagyok hülye, hogy itt vitatkozok veled! Na csá, végeztünk. Köszönöm a hihetetlen "színvonalas" vitát! :D

febr. 16. 13:26
 298/471 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem szőnek világuralmi, rabszolgákkal kiszolgált terveket.

Egyszerűen próbálják optimalizálni a dolgokat.

Ha ilyen terveik lennének, azt nem a nagy nyilvánosság előtt tennék.

Az van, hogy a gazdagokra irigy huszadrangú senkik mindenféle fasságokat belemagyaráznak.

Semmiféle agenda nincs benne.

De nem még mindig várjuk azt a linket, ahol te láttad a 2030-ig szőtt terveiket.

Tudnod kell a honlap címét, hiszen nem a kisujjadból szoptad ki azért, mert csak nagyot akartál mondani.

Vagy igen?🤣🤣🤣

febr. 16. 16:59
 299/471 anonim ***** válasza:
81%

"Ha mindenki olyan lenne, mint te és az elvtársad, akkor még mindig maszkban fuldokolnánk, és a 26. kötelező oltásnál tartanánk."

Dehogy. Kifulladt a téma, és ennyi. Oltások megjelentek, aki akarta felvette, innentől mindent megtettek, semmi értelme nem lett volna tovább fenntartani a dolgot. Különben meg miféle háttérhatalom az, ami eltántorodik ennyitől?

"A kérdés 2009-es, és a holokauszttagadást 2010 óta büntetik."

Ez osztán hatalmas diktatúra és véleményterror. :)

"De igen, azért."

Nem pusztán azért, mert "igazat mondott", hanem mert az embereket a korlátozó intézkedesek, pl.: maszkviselés ellen hangolta.

"Hozhatnék neked akármilyen forrást, úgysem hinnéd el, mert homokba dugod a fejed."

Ugyan miért ne hinném el? Amiket hoztál forrást a külföldiek ingatlanvásárlásáról, abban sem kételkedtem. Csak éppen ezzel a forrással nem sikerült az eredeti kijelentésedet igazolni.

Továbbra sincs bizonyíték rá, hogy a legtöbb ingatlant befektetési céllal vásárolják, csak te állítod.

"Nem egész életedben, hanem 10 vagy 20 évig, és utána tiéd a lakás, nem kell semmit fizetned."

Ezek szerint nem is olyan nehezen megoldható ingatlant venni.

"Továbbá így is jobban jársz, mintha annak a pénznek a többszörösét dobálnád egy feneketlen kútba, mint lakbér."

Kivétel, ha ahelyett, hogy ingatlant vennél a pénzt hagyod kamatozni, és abból fizeted a lakbért.

"Ha úgy vállalkozol, hogy nem tartozol a kiválasztottakhoz, kinyírnak a piacon."

Nem kell ehhez vállalkozni sem. Én sem tartozom a kiválasztottakhoz.

"Abból a pénzből, amit tőlünk csaltak ki vagy mi termeltünk meg nekik."

Érdekes, ha én kiadom a szüleim lakását ilyen céllal, akkor én is ilyen csaló leszek hirtelen?

"A WEF elnöke, tehát valószínűleg többet tud a világ alakulásáról, mint te"

És mi az a WEF? Nem egy kormányok felett álló valami.

"Ma a diktátorainknak fontos, hogy az emberek örüljenek a diktatúrának."

Amiről te makogsz, hogy kirakhatnak a lakásodból, letilthatják a bankszámlád, inkább a megfélemlítéses dolognak tűnik számomra.

"Attól még mindig nem adnám el a lakásomat, bár lehet, hogy te igen"

Az imént még az ellenkezőjével érveltél:

"A lakással kapcsolatos költségeket hamarosan úgy felverik majd, hogy kénytelen legyél eladni."

Tehát szerinted ha kikötik a villanyt, gázt, akkor nincs eladva a kéró, de ha fizetni nem tudjak a villanyt, gázt (amelynek ugyanaz az eredménye, hogy kikötik) akkor már bezzeg eladnák. :)

"Egyébként meg a fűtés, villany, víz kikapcsolása is törvénytelen, ha rendesen fizeted a számlákat."

A fűtést, villanyt nem kötnék ki, merthogy törvénytelen, de amúgy a bankszámládat simán letiltanák, hogy ezzel tartsanak sakkban. Teljesen logikus. :D

"Meg tudnák tenni, de nagy felháborodás lenne belőle."

És a háttérhatalom beszarna ettől? Akik amúgy éhezest akarnak hozni az emberekre, meg kidobni őket a lakásukból?

Villany-, gázkikötést nem merik meglépni, mert félnek a népharagtól, de a lakásból való kidobás, éheztetés simán belefér?

"Dehogynem, csak nem tudom úgy elmagyarázni, hogy egy gyengeelméjű is megértse. Nem maga a rovarevés a cél, az csak egy következménye lesz a ránk váró nyomornak."

De arra semmi magyarázat, hogy mi értelme ilyen nyomort hozni az emberekre.

"Ha több milliárd ember kap kevesebb fizetést, akkor sokkal több marad a zsebükben. Megértem, ha nem érted, hiszen ez általános 3. osztályos matematika."

A jobbaknak már 3. osztály előtt is megy.

De én meg nem értem, hogy neked miért nem megy a szövegértelmezés. A kérdésben a fókusz azon van, hogy az mire jó, hogy kajára se teljen?

Ha az emberek ilyen nyomorban élnek, akkor mi lesz a fogyasztói társadalommal, és az azon nyerészkedő gazdagokkal?

febr. 16. 17:28
 300/471 anonim ***** válasza:
39%

"Az a nagybüdös helyzet hogy összébb foghatnád a nagybüdös pofád...!

Hogy miért? Mert qrva nagy! Semmi, de semmi nincs emögött a nagymellényű, hőbörgős dumád mögött... Se tudás, se tájékozottság. Nekem Te itt ne követeld, hogy bármit bizonyítsak/magyarázzak, amíg képtelen vagy normális, korrekt, emberi kommunikációra! Szállj le a magas lóról, majd akor tárgyalhatunk."

Ez a barom az imént még "seggfej", "nagyonhülye" és hasonló jelzőkkel illetett engem, majd elküldött CoD-ozni, és nagymellénnyel azt mondta, hogy bízzam a nagyokra.

És ezek után még ő áll neki picsogni, hogy nekem nagy a pofám, nagy a mellényem, és képtelen vagyok az emberi kommunikációra. :D

febr. 16. 17:28
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!