Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/471 anonim ***** válasza:
25%

Alakul, mint ahogy minden. A felsorolt személyek is YGL-ek. Pontosan tudják, mi a szitu. Itt még felsorolnak párat.

[link]

márc. 7. 15:11
 332/471 anonim ***** válasza:

Ez is világkormányos cikk..

[link]

márc. 7. 15:12
 333/471 anonim ***** válasza:
58%

Nem, soha nem lesz egy minden ország felett álló világkormány.

Akinek 90-nél több az IQ-ja, az tudja miért.

Az meg a kutyát nem érdekli Klaus mit vizionál, nincs semmiben döntési lehetősége.

A WEF meg egy fórum, semmi több.

Összejönnek, dumálnánk, esznek-isznak és mennek haza.

Sok hülye meg erre azt hiszi, hogy titokban mindenféle ármányt szövögetnek...🤣🤣🤣

márc. 7. 15:22
 334/471 anonim ***** válasza:
30%
Direkt linkeltem, hogy már világkormány csúcstalálkozókat tartanak. Folyamatban van, ezen kár vitázni. Ja, a WEF egy fórum, ezt senki sem vitatja. Miért dobálózol ezzel?! Viszont linkeltem a kedvedért azt is, hogy Schwab-nak van globális vezetőképző intézménye (YGL). Minden globális vezető, példa kedvéért Orbán, Putyin, Netanjahu, Macron, Trudeau, Gates, Musk, Zuckerberg, Hszi Csin-ping, Bezos, Larry Page... ott tanult. A tanfolyam 1 év hosszú, Orbán speciel 93-mas évfolyamú YGL diák. Amiket linkeltem, részletesen bemutatja, a WEF-nek hogyan is van mégis hatalma tulajdonképpen. Gyengébbek kedvéért vagy 2 éve folyamat a tv-ben és a rádióban is adások tucatja vesézte már ki a WEF működését.
márc. 7. 15:43
 335/471 anonim ***** válasza:
100%
327: Na igen! Meg két éve március óta permanens hullámokban tolják a "Hamarosan itt az újabb pandémia!"-maszlagot. Legutóbb most télre mondták, hogy teljesen egyértelmű, hogy bedobják, vak, aki nem látja. 😀
márc. 7. 15:57
 336/471 anonim ***** válasza:

Azt amúgy vágod, hogy ez World GovernmentS? Ami annyit tesz, hogy világ kormányai, nem azt, hogy világkormány.

De tulajdonképpen mi a te problémád egy világkormánnyal, a World Economic Forummal, vagy a Young Global Leaders-el?

A Young Global Leaderekről ezt írja a saját oldala:

"The Young Global Leaders Community is an accelerator for a dynamic community of exceptional people with the vision, courage, and influence to drive positive change in the world."

Miből gondolod, hogy totál diktatúrát akarnak létrehozni?

"A tanfolyam 1 év hosszú, Orbán speciel 93-mas évfolyamú YGL diák"

Ezt honnan veszed?

márc. 7. 16:02
 337/471 anonim ***** válasza:
0%

#336 Olvasd el az összes linket, azután formálj véleményt.

""A tanfolyam 1 év hosszú, Orbán speciel 93-mas évfolyamú YGL diák"

Ezt honnan veszed?"

Van lementett listám a YGL-ekről, életpályával, mindennel együtt. Mindegyik globális vezetőről lehet tudni, melyik évfolyamba járt, vagy éppenséggel ki karolta fel. A fenti YGL-es cikkben is van pár személy kiemelve az évfolyamokból. Random idézek a cikkből:

"2007-ből kiemelem Peter Thielt, a Bilderberg-bizottság egyik vezetőjét, Rajiv Shahot a Bill & Melinda Gates Alapítványtól, A. Ross Sorkint, a New York Times rovatvezetőjét, Sherlyl Sandberget, a Facebook operatív igazgatóját és David de Rothschildot, akinek számítások szerint tízmilliárd dolláros vagyona van – egyébként a környezetvédelem a kedvenc területe, nagyon nem szereti a szén-dioxidot.

2008-ban itt tanult Mark Leonard, aki Soros György megbízásából 2007-ben megalapította az ECFR-t, azaz a Külkapcsolatok Euró­pai Tanácsát (ahol tag többek között Bajnai Gordon, Dobrev Klára, Korányi Dávid), az unió „mélyállamát”."

De amúgy Orbánt is kidumálták már tv adásokban is, nem tabu téma, hogy ő is YGL diák és mit is jelent ez pontosan.

márc. 7. 16:43
 338/471 anonim ***** válasza:

"Olvasd el az összes linket, azután formálj véleményt."

Nem formáltam véleményt, 4 kérdést tettem fel.

"Van lementett listám a YGL-ekről, életpályával, mindennel együtt. Mindegyik globális vezetőről lehet tudni, melyik évfolyamba járt, vagy éppenséggel ki karolta fel."

Hát akkor küldd az Orbán Viktorról szólót, ami kimondja, hogy ő is YGL-diák, és 93-as évjáratú.

A kérdésem meg továbbra is fennáll: Miből gondolod, hogy totál diktatúrát akarnak létrehozni?

márc. 7. 17:16
 339/471 anonim ***** válasza:
0%

A kis háromszögekkel tudsz lapozgatni az évfolyamok között, illetve névre kattintva láthatsz több infót az illetőkről.

93-mas évfolyam, lefelé keresd.

[link]

Ezt a fenti egyik cikk részletével kiegészítem.

"...Az ambiciózus elnök végre is hajtotta Kissinger álmát: 1992-ben megíndította a Global Lea­ders for Tomorrow (Globális vezetők a jövőért) című programját, amelyben mintegy kétszáz fiatal politikust, közgazdászt, közéleti és médiaszemélyiséget – negyven év alattiakat – kért fel a világ minden tájáról arra, hogy vegyenek részt a programjában, amelynek célja, hogy a WEF által elképzelt értékrend szellemé­ben felkészüljenek a világ különféle pontjain a vezetésre, a globális elitben való részvételre – egy szép új világ megteremtése érdekében. (Angela Merkel felvétele érdekében a korhatárt akkor 43 évre emelték fel.)

A világ leendő vezetőit képző tanfolyamot 2004-ben átalakította, új neve: Young Global Leaders, s ez immáron egy ötéves tanfolyam, amelynek során a gondosan kiválasztott fiatalembereket a WEF céljaival és elveivel ismertetik meg. Természetesen gondoskodnak arról is, hogy ha a nagy eszméknek megfelelnek a fiatalok, és láthatóan képviselik azokat, akkor gigászi befolyásukkal élve eljuttatják őket a legmagasabb pozíciókba."

Nem véletlen, hogy írtam, olvasd el az összes linket és az alapján formálj véleményt. Idézek ismét az egyikből:

"...Ez lenne az a transzhumanizmus, amiről Klaus Schwab is sokat beszél az utóbbi időben. De idézzük ezzel kapcsolatban Hararit: „Egy új idegen intelligencia szállta meg az életünket, de nem egy távoli bolygóról, hanem a laboratóriumokból. Mesterséges intelligencia. És ez valami újdonság. Megváltoztatja a világot, mert minden korábbi információs technológiától eltérően képes önálló döntéseket hozni. Képes elemezni minket. Meg tud hackel­ni minket. A történelemben először válik lehetővé, hogy feltörjük az embereket, és ezáltal soha nem látott mértékben manipuláljuk őket. És mi nem tudjuk, hogyan kezeljük ezt.” (Félek, lesz, aki tudja.)

És további kedves dolgokat is mond a szép jövőről – vagy jelenről? – Harari. Azt mondja: „Te egy báb vagy. [Az algoritmus] manipulálni tud téged; érzelmileg tud befolyásolni. Az elmúlt húsz évben a világ legokosabb emberei és a világ legjobb technológiája azon a problémán dolgozott, hogyan lehet az embereket feltörni [ez a kedvenc szava, a »feltörés« – F. T.] és irányítani a képernyőkön, okostelefonokon keresztül.”"

Jófejnek tűnnek?

A világ vezetői, mint láthatod, nem az adott nép szavazása miatt csücsülnek a pozíciójukban, hanem oda lettek rakva felső körök által. Mivel a YGL célja az, hogy a vezetők felsőbb utasítást kövessenek, együttműködjenek, nézd meg mi folyik a világban. Lassan dögrovás mindenhol. Magyarország szar helyzetét csak nem kell bemutatni. Putyin (aki a kezdetek kezdetén állt össze Schwab-bal, puszipajtások, Schwab nagyon büszke, hogy a tanítványa) háborút indított 2 éve. Netanjahu is háborút indított. Hszi Csin-ping - Kína elnöke. Schwab példaértékűnek és követendőnek tartja az ottani szinte teljes kontrollt (társadalmi kreditrendszer stb).

És nem áll meg ennyiben a dolog, mivel vannak tervezetek a jövőre nézve, méghozzá igen komoly és drasztikus is van köztük. Nem alaptalan a dolog, meg nem "én úgy gondolom hogy..", hanem globális mértékű tervek vannak, ezért kellettek a YGL-ek is. Sokrétű és ha az egyszerű részét sem érted, a bonyolultabbat pláne nem fogod. Hozzáteszem, fele ennyit nem kellett volna írnom, ha vennéd a fáradságot, hogy elolvasd, amiket linkeltem. Ne engem kérj számon, mikor nagyvonalakban már rég eléd tettem, amire választ vártál tőlem.

márc. 7. 19:35
 340/471 anonim ***** válasza:
100%
339, azt mondd meg nekem kerlek, hogy ha Putyin is ygl diak volt, es amugy is a vilag egyik ura lesz 10 even belul, akkor mi ertelme volt veres haborut inditania Ukrajna ellen, es sok szazezer orosz eletet megkeseritenie?
márc. 7. 21:01
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!