Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
Senki nem kérte, hogy ezt linkeld be. Eleve elmondtam mit fogunk látni a videóban, de még mindig ott vagy leragadva, hogy biztos én nem vagyok hajlandó megnézni.
Ezt írtad:
"Tervezik a népirtást, többekközt nemzetközi konferenciákon ecsetelve"
Többesszámban írod, hogy nemzetközi konferenciákon, de mindig csak ugyanazt az egy nemzetközi konferenciát, a 2015-öset a maláj elnökkel vagy képes belinkelni, de ebben sem szerepel olyan világvezető, aki a saját népirtó terveiről beszél.
De azért csodálkozol, hogy senki nem veszi komolyan a "bizonyítékaidat". :)
Vagy megnézitek, vagy nem, vagy felfogjátok, vagy nem. Senkit sem érdekel. Forrást mutattam, ajánlottam, a többi nem rajtam múlik.
Minden jót kívánok.
"Vagy megnézitek, vagy nem, vagy felfogjátok, vagy nem."
Nekem a Putyinos-háborús kérdésre adj kérlek választ. (#350 00:29)
"Senkit sem érdekel. "
Akkor mit erőlködsz itt oldalak óta?
Tessék, itt a 2015-ös világkonferencia.
Ki, és hány perc hány másodpercnél beszél az emberirtó terveiről?
A Great Reset konkrétan folyamatban van. Persze, nem úgy ahogy a konteósokat beetették - ezzel téve hiteltelenné a témát ;D igen, ezért felsültek vele.
- "covid"
- "háború 1"
- "háború 2"
- "3. v háború :D"
- "x disease"
- "co quote"
- stb..stb..
@354
A konteósok mindig felsülnek, itt az oldalon is. Van egy kedvencem, a Rockercsajszi nevű, évek óta riogatja az embereket az oldalon a világvégével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!