Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/471 anonim ***** válasza:

"Akkor csak simán járványtagadó."

Amiben igaza van, mert korábban ilyen enyhe dolgot nem neveztek járványnak. Legalábbis ami az ún. "első hullám" (lol) volt, azt biztosan nem.

"A kamionos hír meg csak az ATV honlapján olvasható, sehol máshol sem itthon, sem külföldön.

Minden más hírportálon azt olvasni, hogy azt a számlát fagyasztották be, amire adományokat gyűjtöttek a kamionosok részére."

Meddig vergődsz még ezzel a hazugsággal? Már legalább a harmadik kérdésnél cáfollak meg.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

febr. 18. 11:31
 312/471 anonim ***** válasza:
62%

Nem volt igaza.

Ő állatgyógyszerész, nem kompetens járványügyi kérdésekben.

Ugyan mitől lenne igazabb egy inkompetens állítása kompetens szakemberek százezreinél?

Látod, ez a fajta gondolkodásmód jellemzi a hülyéket.

Azt fogadják el igaznak forrástól függetlenül, ami passzol az agybajukba.

Ezért is istenítették ezt a görényt a szellemi nyomorékok...

febr. 18. 11:58
 313/471 anonim ***** válasza:
0%

#312 [link]

Mellesleg két hazugsággal is lebuktál, de látom, azokat a témákat már nem erőlteted :)

febr. 18. 12:07
 314/471 anonim ***** válasza:
Ez öngól, mert te hivatkoztál tekintélyre (görénydoki), nem én.
febr. 18. 14:17
 315/471 anonim ***** válasza:
#314 Te ugye szándékosan trollkodsz?
febr. 18. 14:19
 316/471 anonim ***** válasza:
66%
Azért Gődény mint tekintély elég erős kijelentés :D :D
febr. 18. 14:20
 317/471 anonim ***** válasza:
70%

„Nem igaz. Az emberek nagy része az elején még támogatta a covidiktatúrát, mert a csapból is folyó mimmeghalunk-kampánynak köszönhetően elhitték, hogy a covid egy veszélyes betegség, és szükség van a korlátozásokra.”

Én nem így emlékszem. Az én környezetemben kb. mindenki felfújt dolognak tartotta az egészet, és röhögtünk a média pánikkeltésein. Az első hullám minket ráadásul teljesen elkerült.

„Zsidók, cigányok, négerek, többek között.”

Vagy úgy. :) Azokról lehet nem tetsző véleményt megfogalmazni bármiféle felfüggesztett nélkül, FB csoportok is vannak kifejezetten a témával kapcsolatba, OV is cigányozott már, és őt is cigányozzák le előszeretettel.

„Hollywood fontos része a háttérhatalomnak, mint a propaganda egyik legfőbb eszköze.”

Nincs semmiféle háttérhatalom. Vannak befolyásos emberek, akiknek sokszor érdekellentéteik is vannak, és emiatt nem is dolgozhatnak együtt.

„Mind arról szól, hogy leginkább külföldiek vesznek lakásokat…”

Egyik sem szól arról, hogy leginkább külföldiek vesznek lakásokat. :)

2022-ben 138 ezer lakást adtak el, ebből csupán 8 ezer amit külföldi vett meg, ami csupán 6%-nyi. Te azzal akarod bizonyítani az állításod, hogy ez a csekély, csupán 6%-nyi külföldi mit csinál. :)

„…ők pedig befektetők.”

Még ez sem feltétlen igaz: „sok olyan külföldről érkező vevő vagy bérlő is megfigyelhető a hazai ingatlanpiacon, akik rövidebb vagy hosszabb távra Magyarországon keres otthont.”

„Csak közben szép lassan elviszi a pénzedet az infláció. Ha lakásod van, annak viszont folyamatosan nő az értéke.”

Az utóbbi kb. 15 évben így volt, de lassan eljutunk oda, hogy nem fog tudni hová nőni az ingatlanok értéke, mert nem lesz, aki vásárolja. Kivétel persze, ha valami összeesküvésben gondolkodunk, hogy a háttérhatalom szándékosan el akarja venni az emberek házát. :D

„Ő is felettük áll.”

Ugyan miért állna felettük egy vénember, mitől olyan nagy száma ez a Klaus Schwab?

„A bankok, multik, pénzügyi manipulátorok, médiamogulok parancsolnak a kormányoknak.”

Inkább szimbiózisban élnek a kormányokkal. Különben meg a bankok, multik, stb ugyanúgy egymás ellenfelei is, nem egy homogén masszát alkotnak, egyforma célokkal, amiből létrejöhet egy globális háttérhatalom.

„Látod, mekkora eszköz a hatalom kezében a készpénz eltörlése?”

Nem kellett ehhez semmiféle készpénz eltörlés.

„Semmilyen ellentmondás nincs, csak kötözködés van a részedről.”

Én ugyan nem kötekedtem. Hát te mondtad, hogy majd a villany, gáz árát úgy megemelik, hogy az ember kénytelen legyen eladni, majd azzal érveltél, hogy akkor sem adnád el a házadat, ha nem lenne benne villany, gáz.

„Éppen ezért fogják törvényessé tenni az ingatlanok megadóztatását.”

De akkor ilyen alapon törvényessé tehetik azokat a dolgokat már most, amikre az volt a kifogásod, hogy nem csinálhatják, mert törvénytelen. :D

„Ezt hagyjuk, nem érted a 3. osztályos matekot, én meg nem vagyok tanító néni.”

Most a 3. osztályos matek mögé bújsz egy olyan kérdésben, aminek semmi közé a 3. osztályos matekhoz. De a lényeget értjük, nem tudod te sem megindokolni, hogy a háttérhatalom célja az emberek éheztetésével. :)

„Nem igaz. Az emberek nagy része az elején még támogatta a covidiktatúrát, mert a csapból is folyó mimmeghalunk-kampánynak köszönhetően elhitték, hogy a covid egy veszélyes betegség, és szükség van a korlátozásokra.”

Én nem így emlékszem. Az én környezetemben kb. mindenki felfújt dolognak tartotta az egészet, és röhögtünk a média pánikkeltésein. Az első hullám minket ráadásul teljesen elkerült.

„Zsidók, cigányok, négerek, többek között.”

Vagy úgy. :) Azokról lehet nem tetsző véleményt megfogalmazni bármiféle felfüggesztett nélkül, FB csoportok is vannak kifejezetten a témával kapcsolatba, OV is cigányozott már, és őt is cigányozzák le előszeretettel.

„Hollywood fontos része a háttérhatalomnak, mint a propaganda egyik legfőbb eszköze.”

Nincs semmiféle háttérhatalom. Vannak befolyásos emberek, akiknek sokszor érdekellentéteik is vannak, és emiatt nem is dolgozhatnak együtt.

„Mind arról szól, hogy leginkább külföldiek vesznek lakásokat…”

Egyik sem szól arról, hogy leginkább külföldiek vesznek lakásokat. :)

2022-ben 138 ezer lakást adtak el, ebből csupán 8 ezer amit külföldi vett meg, ami csupán 6%-nyi. Te azzal akarod bizonyítani az állításod, hogy ez a csekély, csupán 6%-nyi külföldi mit csinál. :)

„…ők pedig befektetők.”

Még ez sem feltétlen igaz: „sok olyan külföldről érkező vevő vagy bérlő is megfigyelhető a hazai ingatlanpiacon, akik rövidebb vagy hosszabb távra Magyarországon keres otthont.”

„Csak közben szép lassan elviszi a pénzedet az infláció. Ha lakásod van, annak viszont folyamatosan nő az értéke.”

Az utóbbi kb. 15 évben így volt, de lassan eljutunk oda, hogy nem fog tudni hová nőni az ingatlanok értéke, mert nem lesz, aki vásárolja. Kivétel persze, ha valami összeesküvésben gondolkodunk, hogy a háttérhatalom szándékosan el akarja venni az emberek házát. :D

„Ő is felettük áll.”

Ugyan miért állna felettük egy vénember, mitől olyan nagy száma ez a Klaus Schwab?

„A bankok, multik, pénzügyi manipulátorok, médiamogulok parancsolnak a kormányoknak.”

Inkább szimbiózisban élnek a kormányokkal. Különben meg a bankok, multik, stb ugyanúgy egymás ellenfelei is, nem egy homogén masszát alkotnak, egyforma célokkal, amiből létrejöhet egy globális háttérhatalom.

„Látod, mekkora eszköz a hatalom kezében a készpénz eltörlése?”

Nem kellett ehhez semmiféle készpénz eltörlés.

„Semmilyen ellentmondás nincs, csak kötözködés van a részedről.”

Én ugyan nem kötekedtem. Hát te mondtad, hogy majd a villany, gáz árát úgy megemelik, hogy az ember kénytelen legyen eladni, majd azzal érveltél, hogy akkor sem adnád el a házadat, ha nem lenne benne villany, gáz.

„Éppen ezért fogják törvényessé tenni az ingatlanok megadóztatását.”

De akkor ilyen alapon törvényessé tehetik azokat a dolgokat már most, amikre az volt a kifogásod, hogy nem csinálhatják, mert törvénytelen. :D

„Ezt hagyjuk, nem érted a 3. osztályos matekot, én meg nem vagyok tanító néni.”

Most a 3. osztályos matek mögé bújsz egy olyan kérdésben, aminek semmi közé a 3. osztályos matekhoz. De a lényeget értjük, nem tudod te sem megindokolni, hogy a háttérhatalom célja az emberek éheztetésével. :)

febr. 18. 14:21
 318/471 anonim ***** válasza:
0%

"Én nem így emlékszem. Az én környezetemben kb. mindenki felfújt dolognak tartotta az egészet, és röhögtünk a média pánikkeltésein. Az első hullám minket ráadásul teljesen elkerült."

Az én környezetemben nem, és az elején még itt gyakorin is mindig lepontoztak, amikor rámutattam a covidiktatúra hazugságaira. Első hullám gyakorlatilag nem is volt, mert ami akkor volt, az messze áll attól, hogy járványnak lehessen nevezni.

"Azokról lehet nem tetsző véleményt megfogalmazni bármiféle felfüggesztett nélkül, FB csoportok is vannak kifejezetten a témával kapcsolatba, OV is cigányozott már, és őt is cigányozzák le előszeretettel."

Rosszul tudod vagy hazudsz, a "gyűlöletbeszéd" elleni törvény éppen ezt bünteti. Orbán sosem cigányozott, hacsak nem tartod annak azt is, ha valaki a cigányokat cigányoknak nevezi.

"Nincs semmiféle háttérhatalom."

Jézusmária! Arra már rájöttem egy ideje, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, de azért ekkora naivitást még rólad sem feltételeztem.

"2022-ben 138 ezer lakást adtak el, ebből csupán 8 ezer amit külföldi vett meg, ami csupán 6%-nyi."

Forrás?

"Hát te mondtad, hogy majd a villany, gáz árát úgy megemelik, hogy az ember kénytelen legyen eladni"

Hazudsz. Semmi ilyesmit nem mondtam. Megadóztatni fogják az ingatlanokat brutális mértékben, nem a közszolgáltatások árát emelni.

"Az utóbbi kb. 15 évben így volt, de lassan eljutunk oda, hogy nem fog tudni hová nőni az ingatlanok értéke, mert nem lesz, aki vásárolja."

Az "elit" számára gyakorlatilag végtelen mennyiségben áll rendelkezésre pénz. Ez biztosan nem lesz akadály.

"Inkább szimbiózisban élnek a kormányokkal."

A kormányok is az ő embereikből állnak. Ezt könnyű belátni, hiszen akié a média, az mondja meg az embereknek, hogy kire szavazzanak.

"Különben meg a bankok, multik, stb ugyanúgy egymás ellenfelei is, nem egy homogén masszát alkotnak, egyforma célokkal, amiből létrejöhet egy globális háttérhatalom."

Szintén rosszul tudod vagy hazudsz. A valóság az, hogy a világ összes nagyobb bankja, multicége és médiabirodalma ugyanannak a néhány családnak a tulajdonában áll.

"Nem kellett ehhez semmiféle készpénz eltörlés."

Mivel a nyugati országokban már most is viszonylag kevés a készpénzes tranzakció, így is hatásos fegyver a diktatúra kezében a bankszámlák zárolása. Ha eltörlik a készpénzt, akkor viszont még hatásosabb lesz. Kérdezz meg erről valakit, akinek van józan esze, ugyanezt fogja mondani.

Részemről befejeztem, mert nem vagy komolyan vehető vitapartner, csak egy idióta troll.

febr. 18. 14:43
 319/471 anonim ***** válasza:
74%

Aztán miért zárolnák valakinek a bankszámláját?

Már nagyon régóta vannak bankszámlák.

Igen, a háttérhatalom azoknak a dumája, akik túl ostobák hogy megértsék miért sz@r az életük és kitalálták ezt a háttérhatalmat, amire minden bajukat rákenhetik.

Olyan mint isten. Beszélnek róla a bigottak, de még senki sem látta.

A hatterhatalom-elképzelésbe sokminden nem fér bele.

Például hogy akormányok apró kérdésekben is egymás torkának

ugranak.

Te el tudod képzelni, hogy Kim dzsongilt vagy putyint irányíthatja valaki?

febr. 18. 14:52
 320/471 anonim ***** válasza:
100%

„Az én környezetemben nem, és az elején még itt gyakorin is mindig lepontoztak, amikor rámutattam a covidiktatúra hazugságaira.”

Valószínűleg azért kaptad a lepontozást, mert már akkor is háttérhatalomról zagyváltál. :D

„Első hullám gyakorlatilag nem is volt, mert ami akkor volt, az messze áll attól, hogy járványnak lehessen nevezni.”

Magyarországon nem volt.

„Rosszul tudod vagy hazudsz, a "gyűlöletbeszéd" elleni törvény éppen ezt bünteti.”

Öcsém, van egy csomó cigányokat gúnyoló csoport Facebookon, magad is láthatod. Az ott mémeket megosztók ennyi erővel mind büntethetők?

„Orbán sosem cigányozott, hacsak nem tartod annak azt is, ha valaki a cigányokat cigányoknak nevezi.”

A gyöngyöspatai ügyet illetően emlegetette etnikailag meghatározó csoportként őket, meg volt egy másik beszéde, ahol kevertfajúzott. Nem mintha nekem ezzel problémám lenne, csak arra akarok rávilágítani, hogy azét még nem jár felfüggesztett, ha valaki negatív értelemben emleget más „fajokat”.

„Jézusmária! Arra már rájöttem egy ideje, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, de azért ekkora naivitást még rólad sem feltételeztem.”

Megindokoltam, hogy miért gondolom, hogy nincs. Azt a háttérhatalmat egyébként azóta sem tudja senki felsorolni, hogy pontosan kik alkotják név szerint. :)

„Forrás?”

A saját forrásod írja! Hát ilyen alapossággal olvasod el azt, amire forrásként hivatkozol? Gratulálok! :D

[link]

„Hazudsz. Semmi ilyesmit nem mondtam.”

Lakással kapcsolatos költségek felveréséről írtál. Ha ez alatt nem a rezsiköltségeket értetted, akkor reklamálhattál már pár korábbi kommentben is. :)

„Az "elit" számára gyakorlatilag végtelen mennyiségben áll rendelkezésre pénz. Ez biztosan nem lesz akadály.”

Akkor az elit számára, miért cél, hogy az embereket éheztessék? Már a jelen állapotban is gyakorlatilag övék a világ összes pénze, és ha úgy tetszik még nyomtathatnak is maguknak, amennyit akarnak. :)

„A kormányok is az ő embereikből állnak. Ezt könnyű belátni, hiszen akié a média, az mondja meg az embereknek, hogy kire szavazzanak.”

Persze, van egy szűk elit, és ők döntik el, hogy ki kormányozzon az USA-ban, Oroszorszában, Kínában, meg kb mindenhol. És ezeknek Klaus Schwab dirigál. :D

„Szintén rosszul tudod vagy hazudsz. A valóság az, hogy a világ összes nagyobb bankja, multicége és médiabirodalma ugyanannak a néhány családnak a tulajdonában áll.”

Sorold már azt a néhány családot, akik irányítják a világot!

„Mivel a nyugati országokban már most is viszonylag kevés a készpénzes tranzakció, így is hatásos fegyver a diktatúra kezében a bankszámlák zárolása.”

Igen, hatásos fegyver lehet, de megannyi hatásos fegyver van a „diktatúra” kezében így is. Közművek lekapcsolása, katonaság, stb.

Azt feltételezni, hogy a készpénz eltörlése (aminek a teljes kivezetésétől egyébként még nagyon messze állunk) azt a célt szolgálja, hogy a total kontrollt kiterjesszék szimpla baromság. E nélkül is ezer módon szét tudnák szopatni a népet. :)

febr. 18. 15:21
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!